sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Vihervasemmiston rikos ihmisyttä vastaan: MONIKULTTUURISUUDEN TAVOITTELU!

Suomi halusi päästä kansainvälisiin päättäjien pöytiin. Suomi pääsi näihin pöytiin ja voi nostaa ongelmia esille EU:ssa, YK.ssa ja jopa NATO:ssa, mutta mitä Suomen edustajat ovat tehneet näissä päättäjien pöydissä, ovatko suomalaiset nostaneet esille ongelmien syitä? -Suomalaiset eivät ole tehneet yhtään mitään, esim. pakolaisongelmien syitä ei ole nostettu esiin saati esitetty niille ratkaisuja. Olemme olleet nöyristelijöitä ja lähinnä Saksan nöyrä lakeija. Merkittävimpiä asioita, joissa Suomi on ollut mukana lienee Kreikan velkapaketti, jolla pelastettiin Saksan pankit ja EU:n ja Turkin välisen miljardien eurojen arvoisen ihmiskaupan hyväksyminen.

Päästessään ministereiksi Suomen vihervasemmistolaiset eivät kertaakaan lähestyneet pakolaisuuden syitä ratkaisukeskeisesti! Vai oletteko te kuulleen Suomen edustajien kritisoivan EU:n Afrikan rannikolla harjoittamaa ryöstökalastusta? Mitään kritiikkiä ei synny vihervasemmistolta missään, riittää kun minä itse saan halpaa tonnikalaa omaan kitaani. Nigerian öljytuhot eivät kiinnosta vihervasemmistoamme ja vielä vähemmän tätä poliittista suuntaa inspiroi suorien sotatoimien tuomitseminen aiemmin esim. Libyassa, Irakissa ja nyt Jemenissä, jossa on käynnissä täysi kansanmurha. Jos mainittuihin asioihin puututtaisiin, puututtaisiin siihen kurjuuteen, joka on aiheuttanut miljoonien ihmisten pakolaismassat. Kaiken huippuna voidaan pitää EU:n ja Turkin välistä pakolaissopimusta - KYSEESSÄ LIENEE MAAILMAN SUURIN IHMISKAUPPASOPIMUS! Senkin vihervasemmistomme hyväksyy mukisematta.

EU käyttää kymmeniä miljardeja, kenties satoja miljardeja, euroja pakolaisuuden aiheuttamiseen, torjuntaan, pakolaisten palauttamiseen ja pakolaisista kantaväestölle aiheutuneiden ongelmien korjaamiseen. Miksi tuolla rahalla ei perusteta koulutuskeskuksia erilaisten islamilaisten suuntausten maihin? Olisihan huomattavasti inhimillisempää ja edullisempaa huolehtia po. ongelmaa tarjoamalla pakolaisille hyviä oloja ja opetusta heidän kotiolojensa kaltaisissa olosuhteissa. Saatuaan koulutuksen pakolaiset voisivat palata kotimaihinsa kehittämään omia yhteisöjään. Miksei vihervasemmistomme ehdota mitään tällaista, vaan hölöttää monikulttuurisuuden ihanuudesta vaikka se perustuu äärettömän suuriin ja useisiin inhimillisiin kärsimyksiin. Eihän yksikään pakolainen tule Suomeen vain siksi, että he haluavat toteuttaa vihervasemmiston unelmaa ja tehdä Suomesta monikulttuurisen maan. Heidän lähtönsä takana on lähes poikkeuksetta nälkä, hätä ja kurjuus - JOTA VIHERVASEMMISTOMME ON OLLUT PÄÄTÖKSILLÄÄN SIUNAAMASSA!

Suomessa pakolaiset ängettiin vanhoihin kasarmeihin, hylättyihin hotelleihin ja ehdottipa arkkipiispa sijoituspaikoiksi kryptaa eli kirkkojen ikkunattomien kellareiden käyttöä. Jokainen mies voi kuvitella miltä tuntuisi viettää vuosi esim. teljettynä sadan muun miehen kanssa johonkin laitokseen. Varmaankin naamat alkavat kyllästyttää ja hormonit hyrräämään, joten jo tästä seuraa ongelmia niin pakolaisille kuin kantaväestölle. Jos joku halusi puuttua tähän ja peräti esittää vaihtoehtoja maamme pakolaiskeskitysleireille, tuomitsi media hänet itsekkääksi rasistiksi. Sen sijaa he ketkä tekivät härskiä businesta pakolaisilla, olivat mediassa suuria humaaneja sankareita, aivan kuten koko sopan keittänyt vihervasemmistomme.

Viime viikolla media kertoi SPR:n pakolaiskeskuksen toiminnasta jotain aivan järisyttävää. Laitilassa epäillään asukkeja kohdellun huonosti ja useiden pakolaiskeskuksen työntekijöiden olleen seksisuhteessa asukkeihin. Mikäli tämä pitää paikkansa ja tapahtui useissa SPR:n hoitamissa vastaanottokeskuksissa, ei sovi ihmetellä pakolaisten itselleen aiheutuneista ja kantaväestöön kohdistuneista kärsimyksistä - VASTAANOTTOKESKUKSISSA, KOTOUTUKSEN SIJAAN, PAKOLAISET SAIVAT TÄYSIN VÄÄRÄN KUVAN SUOMALAISESTA YHTEISKUNNASTA JA SEN VAPAUKSISTA. Koko soppa on pitkälti vihervasemmistolaisen eliitin keittämä. Itsekkäintä tämän eliitin toiminnassa voidaan pitää sitä, että omat asuinalueensa he antoivat olla vapaina pakolaisista. Heidäthän asutettiin sinne, missä heidän vastaanottonsa onnistuminen oli epätodennäköisintä. Kun katsomme pakolaisuuden syitä, syntymistä ja seurauksia voi vihervasemmistomme määrättyjä tyyppiä syyttää törkeästä rikoksesta ihmisyyttä vastaan!

4 kommenttia:

 1. Open doors all the time- politiikan seurauksia voi opiskella Ruotsista. Siellä on jo rekisteröity lähes 20 asuinlähiötä, joihin viranomaiset eivät uskalla mennä muutoin kuin suurella porukalla panssaroiduin ajoneuvoin ja vahvasti aseistettuna. Ruotsissa oleskelee viisinumeroinen joukko maan alle hävinneitä paperittomia, joiden määrä Suomessakin on noin 5000.
  Mihin tämä kehitys johtaa?
  Vaalipaneeleissa tämä on ollut vaiettu aihe. On ollut esimerkiksi tärkeämpää kysyä presidenttiehdokkailta, menetkö katsomaan Ähtäriin pandoja!

  VastaaPoista
 2. Vassarien naiset eivät saa ääniä edes yhteensä niin paljon kuin persujen. Mistä se kertoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisten ihmisten asiat unohdettu kun viherpiiperrys on in ja kaikki pakolaiskeskustelu tuomitaan lähes rasimiksi.

   Poista
 3. Laura Huhtasaari oli kakkonen Ukissa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!