lauantai 20. tammikuuta 2018

MITÄ NATO MAKSAA VALTAMEDIALLE? - $hh, älä trollaa

Koska olette kuulleet valtamedian kertovan jotain positiivista Venäjästä? Valtamedia ei ole tehnyt sitä vuosiin - jopa Venäjän lähettämä humanitaarisen avunkin taustalta löytyy joku ilkeä juoni. Jos joku erehtyy kertomaan vähänkin positiiviseen sävyyn jotain Venäjästä, vetää valtamedia välittömästi esiin trollikorttinsa. Venäjä sotki USA:n presidentin vaalit ja yrittää samaa meillä. Mutta paneutukaamme aluksi presidentinvaalitentteihin, pohtikaa toimittajien esittämiä kysymyksiä ja niiden takana piileviä asenteita.

Kun Paavo Väyrynen esittää presidentinvaalitentissä faktoja NATO:n aktiivisuuden kasvusta pohjolassa, valtamedian asiantuntija tulkitsee Väyrystä: VÄYRYNEN ON SUOMETTUNEEMPI KUIN SUOMI KYLMÄNSODAN AIKANA. Ensinnäkin mihin tällainen analyysi perustuu ja mitä se kertoo asiantuntijasta. Kun Väyrysen esittämät faktat pitävät paikkansa, jää asiantuntijan ihmeellisen väitteen perusteeksi vain ja ainoastaan tuloshakuisuus eli vaikutusyritys vaalitulokseen! Mielen syövereissä herää väkisinkin kysymys: Miksi valtamedia toimittajat ja asiantuntijat ovat toistuvasti puolueellisia, mitä he hyötyvät puolueellisuudestaan presidentinvaaleissa?

Valtamedian toimittajat käyttäytyvät moukkamaisen plus provokatiivisesti uhitellen jopa venäläisiä ministereitä kohtaan. Taannoin Lavrov yllätettiin käsittämättömällä kysymyksellä Mainilan laukauksista. Jos valtamedia halua penkoa historiamme puolustukseen liittyviä hämäryyksiä, löytyy niitä toki lähempääkin ja sellaisten valtioiden kanssa, jotka eivät ole vielä hävinneet maailman kartalta. Muistakaapa Suomen Hornet kaupat! Toteutuivatko USA:n lupaamat vastaostot? -EI! Onnistuiko Hornettien toimitus suunnitellusti? EI! Saatiinko koneisiin asejärjestelmät USA:sta? -EI! Hornettien asejärjestelmät tulivat muistaakseni Israelista. Mitä voimme oppia Hornet kaupasta? - Jos emme voi luottaa NATO:n mahtimaahan edes rauhanajan kaupoissa ja asesopimuksissa, KUINKA VOIMME ANTAA MAAMME TURVALLISUUDEN JA KRIISIPUOLUSTUKSEN NATO:n KÄSIIN? Eikö valtamedian tulisi muistuttaa tällaisista asioista jo tasapuolisuuden vuoksi ja yksipuolisuuden sijaan!

Suomen mediaa tarkastellessamme voimme yleensä ottaen kysyä: Missä on NATO kriittinen tai edes po. asiassa tasapuolinen valtamedian haara? Sellaista ei taida löytyä maakuntalehtien tai niitä suurempien julkaisijoiden joukosta! En usko mihinkään salaliittoteorioihin vaan selkeään rahan käyttöön vanhaan malliin - onhan suomalaiseen politiikkaan vaikutettu rahan voimalla ennenkin niin idästä kuin lännestä - Eihän meillä tarvitse ostaa kuin muutama poliitikko ja päätoimittaja mielipidejohtajiksi. Tämän jälkeen ruskeakieliset poliittiset pienemmät kihot ja sopulit seuraavat itselleen ja uralleen turvallisia mielipidejohtajia. Toistuva ja yllättävästi esiin ponnahtelevaa NATO manipulointia suojellaan Venäjän median mollaamisella sekä trollivaroituksilla. Onko meillä kanttia arvostella Venäjän "trollaamista, jos meillä muutama ihminen esim. YLE:n tapauksessa pyrkii muokkaamaan kansan rahoilla kansan mielipidettä kansan toiveiden, odotusten, tahdon plus turvallisuuden vastaiseksi?

 Palatkaamme vielä Mainilan laukauksiin, jotka HS-konserniin kuuluva IltaSanomat(korj.20.1.1918-20.14) otti esiin ulkoministeri  Lavrovin tapaamisessa. Tässäkin asiassa, kuten yleensä erkkolainen tiedotus jättää jotain kertomatta eli sen miksi talvisotaan ajauduttiin. Syy sotaan löytyy Paasikiven sille antamasta nimestä: ERKON SOTA! Tuolloinen Suomen ulkoministeri Eljas Erkko oli sapelin kalistelun ja ryssävihan levittämisen keulahahmoja. 1930-luvulla ulkoministeri Erkko uhosi ettei itänaapurista tarvitse välittää, kyllä englantilaiset ja USA tulevat apuun. Paasikivi ja Mannerheim olivat toista mieltä, he jäivät omine vaihtoehtoineen vähemmistöön ja niin alkoi Mainilassa paukkua - SYTTYI TALVISOTA eli ERKON SOTA! Jos jotain voimme historiasta oppia, niin sen ettei tämän maan valtamedia ole rehellinen ja sen seuraukset ovat olleet karmeita. Historiaan nojaten voimme todeta: Se joka luottaa lännen miekkaan, kaatuu idän sapeliin ja: Erkkkolaisen median uho on kansan tuho!

 https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005525448.html

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Bilderberg-kokouksiin_osallistuneista


1 kommentti:

  1. Kovaa ja perusteltua tekstiä. Mielenkiintoisia tulokulmia keskusteluun Suomen puolustukaesta. Hyvä!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!