torstai 25. tammikuuta 2018

SPR:n tiloissa väkivaltaa ja seksiin pakottamista?

YLE Turku 13.30 uutisissa SPR:n pomo kiisti Turun Sanomien uutisen, jossa kerrottiin, Laitilan jo suljetussa vastaanottokeskuksessa ole kohdeltu pakolaisia huonosti ja henkilökunnan sekstailleen asiakkaiden kanssaan. SPR:n edustaja haluaa uutisoitujen asioiden selvittämistä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaavanlaisia epäilyksiä kumpuaa uutiskentille. SPR on aiemminkin selitellyt ko. väittämiä ja kertonut po. asioiden suhteen vallitsevasta nollatoleranssista. Jälleen esiin nousseet hämäryydet olisi viimeinkin selvitettävä avoimesti juurta jaksaen sillä, mikäli niissä on perää, ovat nyt epäillyt SPR:n työntekijät ja vapaaehtoiset olleet tekemässä melkoista karhun palvelusta niin pakolaisille kuin paikalliselle väestölle!

Kukin aikuinen ihminen harrastakoon seksiä miten lystää kunhan se tapahtuu vapaaehtoisesti toisen aikuisen ihmisen kanssa muita häiritsemättä. Vastaanottokeskuksessa mainittu tilanne on haastava ja hormoneja voimakkaammin tulisi järjen hyrrätä. Jos kovia kokenut ihminen vaeltaa suuresta hädästä Suomen outoon kulttuuriin, jossa hän saa seksiin päättyvää väkivaltaista kohtelua  - VOI KYSEESSÄ OLLA UHRIN KANNALTA KATSOEN SEKSIIN PAKOTTAMINEN! Toinen maahan tulijan tulkinta voi olla se, jos hänelle on tarjottu seksiä vailla väkivaltaisia esisuostutteluja, että kaikki haluavat paritella hänen kanssaan ja Suomessa voi harrastaa seksiä kenen kanssa lystää.

Laitilan tapaus ja lukuisat sitä edeltäneet sattumat osoittavat karulla tavalla kuinka retuperällä kotoutus ja maahanmuuttomme oli: Pakolaisilla tehtiin härskisti rahaa inhimillisyyteen vedoten ja tämän näennäisinhimillisyyden uhreiksi joutuivat liian monet kantasuomalaiset sekä pakolaiset. Mikäli Laitilan hämäryydet osoittautuvat todeksi, on niiden tekijöitä ja salaajia kohdeltava oikeudessa ankarimman mukaan. Kotoutuksen ja maahamme perehtymisen sijaan väärin pakolaisia kohdelleet ovat teoillaan aiheuttaneet lukuisia elinikäisiä traumoja, väkivaltaa ja pahimmillaan kuolemantapauksia. Näistä ei ole ainoastaan kärsinyt kantaväestö vaan myös lukuisten maahanmuuttajien elämä on pilattu vai uskooko joku pakolaisten tulleen Suomeen tiilenpäiden kiilto silmissään?

Linkit:

YLE TURKU UUTISET 13.30

JO VUOSI SITTEN UUTISOITIIN NÄIN

4 kommenttia:

 1. Missä lehes noin lukee ei ainakaan turunsanomissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntele linkki, niin toimittaja kysymyksessä väittää ja punasenristin päällikkö vastaa

   Poista
 2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Kuunnelkaa tuosta ylhäältä linkki Turun radion uutisiin. Kestää vain kolme minuuttia. Siinä olevassa jutussa viitataan lehteen ja tuskinpa mitään kysyttäisiin tai vastattaisiin, jos mitään ei olisi ollut. Minua ihmetyttää SPR:n tyypin asenne , kun huomiodaan romanssien mahdolliset vaikutukset.

  VastaaPoista
 3. siinä sai 120 vapaaehtoista naista munaa ja pakolaiset järkytyksen oppivat ettei vakka-suomeen kannata tulla täällä on liikaa puutteessa eläviä akkoja.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!