perjantai 26. tammikuuta 2018

Demariarkun viimeinen naula: HAATAINEN!

Tuula Haataisen ura ja eteneminen kuvaa hyvin SDP:n tuhon tietä. Hänen tiensä alkoi Tuusniemeltä, eteni Kuopioon lukioon ja sairaanhoitajaksi, sieltä elontaival jatkui pääkaupunkiseudulle yliopistoon ja nyt maisteri Haatainen keikkuu demarien huippukastissa. Aivan samoin on SDP:n rooli vaihtunut, arjen puurtajien etujen ajajasta, korulauseita syytävän pääkaupunkilaiseliitin hyysäämiseen. Tätä tietä kulkiessaan SDP kerää äänet duunareilta vähät välittämättä heidän tarpeistaan. Ei siis liene ihme, jos tavalliset pulliaiset kääntävät selkänsä perinteiselle, viime vuosituhannen meriiteillä ja katteettomilla tulevaisuuden lupauksilla ratsastavalle, ns. työväenpuolueelle.

Tuula Haatainen on mukavan tuntuinen poliitikko ja varmaankin ystäväpiirissään suosittu toveri. Hän puhuu eriarvoisuudesta mm. Raumalla ja saa paikallisten vientiteollisuudessa työskentelevien napademareiden tuen. Mitä Haatainen lupaa Rauman vientiteollisuuden duunareille: EI YHTÄÄN MITÄÄN! -Haatainen tarjoaa ympäripyöreää sanahelinää eriarvoisuuden poistamisesta, arvostelee aktiivimallia, haukkuu sotea, mutta ei esitä yhtään käytännön esimerkkiä, jolla parannettaisiin vientiteollisuuden työntekijöiden tuloja tai elämisenlaatua.

Haataisen unohtaessa teollisuuden duunarit, kääntää hän selkänsä myös mm. sairaanhoitajille, kuntien työntekijöille, joiden palkat ja elintaso perustuvat vientiteollisuuden ja sen duunareiden veronmaksukykyyn. Jos Haatainen nostaisi maakunnan ihmisien perustarpeet pääkaupunkiseudun elitististen hankkeiden edelle, hän olisi rehellinen. Mutta silloin Haatainen asettuisi oman puolueensa pääkaupunkilaisen poliitikko- ja virkahenkilöeliitin vastustajaksi - Sitä hän ei voi henkilökohtaista valtapoliittisista syistä tehdä.

Jos demarit hallituksessa ollessaan olisivat suunnanneet esim. miljardeja syöneiden Pisararata ja Länsimetron valtion osuudet maakuntiin tai po. hankkeet olisi jätetty kokonaan toteuttamatta, vientiteollisuus, sen työntekijät ja näiden veroilla elävät yhteiskunnan palkkalaiset pärjäisivät hyvin EIKÄ SOTEPAKOSTA PUHUTTAISI MITÄÄN. Demareiden kaksinaamaisuus sen kun korostuu kuntatasolla. Esim. Uudessakaupungissa valtuuston puheenjohtaja istuu tohtorinainen, hallituksen puheenjohtajaksi nostetaan vuoden vaihtuessa kaupungin rikkaimpiin kuuluva nainen, hallituksessa istuu kaupungille sotepalveluja myyvän pörssiyhtiön paikallisjohtaja, mutta, vaikka kaupungissa on Suomen suurin tehdas, ei yhtään sen duunaria istu demarien valtuustoryhmässä!

Juristi Rinteen demarit ovat auttamatta tiensä päässä niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti - AINOASTAAN DUUNARIEN VALLANKAAPPAUS VOI PELASTAA PUOLUEEN! Tuula Haatainen saattaa hivenen yllättää presidentinvaalien äänimäärällään. Hänen esiintymisensä on niin ontuvaa ja selityksensää vaillä vähäisimpiäkään perusteita, joten voitaneen puhua Suomen historian harmaimmasta ja säälittävimmästä presidentinvaaliehdokkaasta. Ehkäpä juuri hänen säälittävyytensä vetoaa joihinkin rividemareihin, jotka paikalliskihojen ohessa antavat äänensä SDP:n presidentinvaaliehdokkaalle. SDP on kävellyt lankulle ja keikkumaan sen päähän odottamaan kansan viimeistä taputusta selkään!

1 kommentti:

  1. Lisätään tähän vielä että kaupunginhallituksessa istuu kaupungin työntekijöiden pääluottamusmies joka ei aja jäsenistön asiaa. Tapetilla on ollut pitkään ylityökorvausten maksu.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!