tiistai 9. tammikuuta 2018

VALTAMEDIA LIETSOO RASISMIA JA VÄKIVALTAA!

Menneellä viikolla NATO painosti ruotsalaisia politiikkoja. Ruotsissa tämä oli selkeä ykkösuutinen, mutta meillä valtamedia ei inahtanut asiasta vähääkään. Sen sijaan somesta sadattuhannet suomalaiset saivat tiedon valtamediamme vaikenemasta naapurimaata kohauttaneesta ja puhuttaneesta uutisesta. Kyseinen kontrasti totuuden ja uutisoinnin välillä herättää tavallisessa kansassa valtaisan epäilyksen valtamediaa kohtaa. Totuudesta vaietessaan valtamedia kasvattaa pahimmillaan epävarmuutta ja jopa pelkoa.

Vaietessaan määrätyistä uutisista valtamedia korostaa toisia uutisia. Kun esim. Paula Vilen uutisoi Trumpin tekemisiä, ovat Vilenin tuotokset pääsääntöisesti täydellisiä epäuutisia. Ensin Vielen sanoo väittämän Trumpista ja tämän jälkeen joku tumpin vastustaja vahvistaa saman tallenteelta. Lopuksi Vilen vetää jonkun USA:n tiedotusvälineen uutisen, joka vahvistaa Vilenin uutista entisestään. Sitä Vilen ei kerro, että USA:n kuudestakymmenestä suurimmasta tiedotusvälineestä ainoastaan yksi on Trumpin takana. Kun samaan aikaan USA:n media perehtyy demokraattien sisäiseen puolueellisuuteen, jossa Sandersia jyrättiin Clintonin eduksi, ei YLE:n USA uutisointia voi pitää kuin halpana manipulointina.

Venäjän uutisoinnissa valtamedian yksipuolisuus oikein häikäisee: Koska olette kuulleet esim. YLE:n välittämänä mitään positiivista Venäjältä? YLE miltei väittää venäläisten valinneen USA:n presidentin. Jos Serbiassa, Slovakiassa tai Unkarissa suhtaudutaan Venäjään positiivisesti, on YLE:n mukaan aina on syynä joku Venäjän juoni tai niljakas reppanakansan sumutus. Samalla USA näyttelee isoa roolia, kun Saudi-Arabia moukaroi Jemeniä aiheuttaen hirvittäviä inhimillisiä kärsimyksiä - miksi YLE vaikenee USA:n keskeisestä roolista Jemenin kansanmurhassa? Valtamedia luoma mustavalkoinen kuva maailmasta on käsittämätön ja Trumpiin kohdistuva uutisointi tekee yhtälöstä läpinäkyvän naurettavan. Totuus on se, että niin USA kuin Venäjä pyrkivät vaikuttamaan kaikkeen, millä pystyvät parantamaan asemaansa - muistakaa Obaman aikana tapahtuneet USA:n tekemät Ranskan presidentin ja Merkelin salakuuntelut!

Kotimaassa valtamedia on valinnut roolinsa maahanmuuttajien ongelmien uutisoinnissa: Niistä ei enää kerrota juuri mitään. Jopa tuttu poliisi valisti minua, ettei po. ongelmista saa ilmineerata ulospäin. Aamuiset kulkijat näkevät särkyneitä ikkunoita, mutta niistä ei kerrota mediassa mitään - öiset kulkijat kertovat hurjista tappeluista, mutta media ei kerro niistä mitään - taksikuskit kertovat toinen toistaan levottomammaksi muuttuneista viikonlopusta, mutta media ei kerro niistä mitään - mutta somessa tieto median vaikenemista uutisista leviää ja paisuu. Valtamedian toiminta syö niiden uskottavuutta, lisää tavallisten ihmisten pelkoa ja joissain heissä herää pelkoa sekä vihaa maahanmuuttajia kohtaan. Syy tähän on valtamedian uutisoinnissa: Ensin kaikki olivat yksittäistapauksia, kun yksittäistapaukset lisääntyivät niin ettei niitä enää voitu selittää yksittäistapauksina, siirtyi valtamedia selittelyn kautta vaikenemisen linjalle. Tästä ja somen vaikutuksesta seuraa se, että kaikki vaietut ikävyydet ja hurjat huhut pistetään maahanmuuttajien piikkiin - NÄIN VALTAMEDIA SAA KANSAN SUHTAUTUMAAN VARAUKSELLA, JOPA PELOLLA TAI VIHALLA KAIKKIIN VIERASMAALAISEN NÄKÖISIIN LAJIKUMPPANEIHIN!

Kun huomioimme oman valtamediamme uutisoinnin puolueellisuuden ja tuloshakuisuuden esim. NATO:n suhteen, on naurettavaa, jos tuo sama media arvostelee venäläistä tiedotusta puolueelliseksi. Kansalaisten mielipide NATO:on liittymisestä osoittaa karulla tavalla suomalaisten medialukutaidon ja sen, että manipuloiva valtamedia on menettänyt kansan keskuudessa uskottavuutensa. Eniten minua ihmetyttää YLE:n rooli: SE KERÄÄ KANSALTA VUOSITTAIN 500 MILJOONAA EUROA RAHAA JA VAIKENEE TAPAHTUMISTA SEKÄ MANIPULOI KANSAA KANSAN TAHDON VASTAISESTI! Todellisuudessa valtamedian maahanmuuttouutisointi on estänyt puuttumisen, pakolaisuuden alkusyihin ja tehnyt onnistuneen kotouttamisen mahdottomaksi - tämä on herättänyt pelkoja ja vihaa, joiden kohteet sekä suurimmat kärsijät löytyvät maahanmuuttajista - TÄMÄ JOS MIKÄ ON KÄYTÄNNÖN RASISMIA!3 kommenttia:

  1. Javan kirjoituksessa oleellinen pointi on kirjoituksen lopussa eli syhin pitää paneutua eikä lähteä korjaamaan seurauksia. Todellisuudessa valtamedian maahanmuuttouutisointi on estänyt puuttumisen, pakolaisuuden alkusyihin ja tehnyt onnistuneen kotouttamisen mahdottomaksi - tämä on herättänyt pelkoja ja vihaa, joiden kohteet sekä suurimmat kärsijät löytyvät maahanmuuttajista - TÄMÄ JOS MIKÄ ON KÄYTÄNNÖN RASISMIA!

    VastaaPoista
  2. Maahanmuuttajat ja kantaväestö kärsivät yhdessä, jos ongelmien syihin ei puututa, mutta punavihreät ja mustat herrat sen kun porskuttaa.

    VastaaPoista
  3. Täällä on paljon mielenkiintoista luettavaa.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!