maanantai 30. maaliskuuta 2020

HARTO POISTUI JOUKOSTAMME

Hiljentykäämme kunnioittamaan lokalahtelaisen urheilumiehen, kirjallisuuden sekä historian harrastajan, uusikaupunkilaisen kuntavaikuttajan ja hyvän ystävän muistoa. Nyt  Harto on antanut kaikkensa, enää hän ei saavu aamukahville, ei vastaile puheluihin eikä kirjoita uusia alustuksia tai kommentteja . Vaikka itse edustin poliittisen kartan toista laitaa Harton kanssa ja mielipiteemme erosivat usein toisistaan, ei välillemme syntynyt yhteistyötä haittaavaa erimielisyyden juopaa, päin vastoin ja kiitos Harton - puhuimme urheilusta, jotta yhteinen sävel löytyi.

Harto Forss jätti meille kunnallispolitiikassa suuren perinnön: HOIDETAAN ASIAT ASIOINA ja NOSTETAAN TOISEN KUUNTELEMINEN ja YHTEISTYÖ KAIKEN PERIAATTEELLISUUDEN EDELLE. Tämän tyylin valitessamme erilaisista mielipiteistä ja näkemyksistä syntyvät kaupunkilaisten parhaaksi toteutuvat toimivat ratkaisut. Kuten Harto Forss, tulkaamme mekin, rohkeasti mielipiteemme ja tietomme esiin tuoden, juttuun kaikkien kanssa.

Itse istuin ensimmäisen(oliko 2009?) kerran Harton kanssa nokakkain valtuustoseminaarissa Naantalissa. Tuolloin kahvikeskustelemme kääntyi niin kuumaksi, että poltin itseni - kippasin täyden kupillisen kahvia syliini. Harto nappasi pöydältä paperia loikkasi puolelleni kontalleen ja alkoi kuivata syliäni. Muut ihmettelivät, mitä miehet touhuavat, ennen kuin kahviepisodi selvisi. Tuosta hetkestä alkoi syvä ystävyys, joka kesti koulujen lopettamiset ja muut asiat, joissa kuuluimme eri leireihin.

Muistan Harto Forssin urheilumiehenä ja etenkin yleisurheilumiehenä, kenen kanssa oli ilo seurata junioreiden yu-kisoja Sorvakon kentällä. Kiitän Hartoa myös rohkeudesta, jolla hän ryhtyi puolustamaan julkisen parjauksen uhallakin yksin jäänyttä kuntavaikuttajaa. Olkaamme kiitollisia siitä työstä minkä Harto Forss teki kaupunkimme eteen ja niistä hetkistä, jotka saimme viettää hänen kanssaan.

Hiljainen hetki miehelle, joka antoi uusikaupunkilaisille avoimen keskustelukanavan. Hiljentykäämme arvostamaan HARTO FORSSIA, hän elää yhä uusikaupunkilaisten sydämissä! Otan osaa Hatro Forssin lähimpien suruun ja kaipauksella kiitän Hartoa yhteisistä hetkistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!