sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

PÄÄKAUPUNKISEUTU ERISTETTÄVÄ VÄLITTÖMÄSTI!

Viime vuodet Suomea on rakennettu pääkaupunkiseutu edellä muuta Suomea alas ajaen. Viimeistään nyt hölmöinkin hoksaa, että maan veturiksi mainittu kulmakunta on todellisuudessa kehityksen jarruvaunu. Maakunnista ajettiin alas terveyspalvelut, jotta voitiin rakentaa ilmaloita, oodeja, oopperoita jne.. Tauti tuli ja sulki mainitut paikat sekä leviää ihmisestä ihmiseen kuin ripulipaska vaipassa.

Nyt nämä mitään tuottamattoman kivihiilikylän kaikkitietävät loiset änkeävät pakoon koronavirusta. Maan hallituksen tulisi sulkea tämä saastainen kulmakunta välittömästi. Muussa tapauksessa maamme elintarviketuotanto ja vientiteollisuus ovat uhattuina. Pääkaupunkiseutualaisienkin tulisi hoksata, että esim. paperitehtaiden hyytyessä vaikutukset ulottuvat muuallekin kuin ostoskeskusten wc-paperihyllyille. Suomi elää pitkälti maailman ahtereiden pyyhinnällä, joten paperitehtaiden työntekijöitä ei pidä sairastuttaa koronaan. Jos näin käy, saattaa kivihiili loppua pääkaupunkiseudulta ja milläs sitten ladataan sikäläiset sähköautot ja lämmitetään Oodi?

Pääkaupunkiseudun itsekäs tapa ängetä tautia pakoon maaseudulle, josta terveyspalvelut ajettiin alas, on esimerkki kuvottavan pitkälle viedystä itsekkyydestä sekä minä ite ja ensin -ajattelusta . Suomen hallituksen täytyy muistaa, että se on KOKO SUOMEN hallitus, ei ainoastaan pääkaupunkiseudun ja sillä lymyävän valtamedian hallitus. Kuten totesin, nyt täytyy ryhtyä nopeisiin toimiin ja eristää saastunut osa maastamme, muuten siitä syntyy kuolio, joka nirhaa hengiltä suomineidon. Suomen kansalaisten ja tulevaisuuden uhka voidaan, asia asiallisesti esiin tuoden, sopivasti kiteyttää kolmeen sanaan : HELSINKI, HELSINKI, HELSINKI!

1 kommentti:

  1. Tässä luettavaa

    Infektiolääkäri Sari Arponen taistelee etulinjassa koronaa vastaan Madridissa – "He kuolevat yksin eikä heidän perheensä voi hyvästellä heitä" | Yle Uutiset | yle.fi
    https://yle.fi/uutiset/3-11271359

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!