tiistai 10. maaliskuuta 2020

SUOMI OIKEUSVALTIO JA PASKAT!

Valtamedia sivutti vähin äänin oikeustapauksen, joka heittä surunviitan suomalaisen oikeuslaitoksen  ja median ylle. Oikeuslaitoksen tulisi palvella kansaa tasapuolisesti - köyhien ja rikkaiden, sairaiden ja terveiden kuten viisaiden ja tyhmien tulisi nauttia oikeusturvasta. Seuraavasta esimerkistä ilmenee oikeuden saamisen tyrmistyttävä hinta, joka saa tavallisen pulliaisen miettimään kahdesti, lähteekö raastupaan. Esimerkki osoittaa myös sen, ettei suomalainen oikeusjärjestelmän tarkoituskaan ole palvella tavallista kansalaista, vaan rahastaa häntä.

Sebastian Revolle syntyi riita Tapparan kanssa lomarahoista :Repo haastoi oikeudessa Tapparaa maksamaan yhteensä noin 11 000 euron lomakorvaukset plus korvaamaan Revon oikeuskulut. Pirkanmaan käräjäoikeus julisti tuomion, jonka mukaan käräjäoikeus velvoittaa Tapparan suorittamaan Revolle lomakorvauksia 2924,10 euroa sekä odotusajan palkkana 1740,53 euroa. Lisäksi tuomioistuin harkitsi kohtuulliseksi, että Tappara korvaa puolet Revon oikeudenkäyntikulujen määrästä eli 44 776,80 €. Toisin sanoen Repo sai reilut 4 500 €, mutta joutuu maksamaan 44 776,80€.

Repo joutui maksamaan kymmenkertaisen hinnan siihen nähden, mitä hän hyötyi oikeusprosessista. Mielestäni tämä on jutun ykkösuutinen, jonka voi päätellä Länsi-Suomen uutisesta, mutta jota ei valaista MTV-uutisessa. Toinen merkittävä uutinen olisi asianajajan palkkio lähes 90 000€. Luulisi ammatti-ihmisen selvittävän lomakorvausasian hiukan nopeammin ja pienemmällä rahalla - normaali kulkevainen saa tehdä kolme vuotta töitä, jotta tienaa asianajajan yhden casen palkkion. Tämä lienee jokseenkin mystinen tapaus ja mystistä uutisointia? - Niin Tappara kuin Repo hävisivät jutun, jossa ainoat taloudelliset voittajat löytyvät oikeudenjakajista ja asianajajista!

Linkit:

MTV

Länsi-Suomi

2 kommenttia:

  1. Joo "oikeuden" jakajat pahimpia rosvoja ja tilanne ei ainakaan tästä parane

    VastaaPoista
  2. Suurimmat kangsterit pyörivät oikeudessa.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!