lauantai 28. maaliskuuta 2020

KATKAISTAAN HELSINKILÄISILTÄ SÄHKÖT - PELASTETAAN SUOMI!

Uudenmaan eristämisestä huolimatta osa pääkaupunkilaisista jäi maakuntiin lymyävään - he kun pääsevät aina kotiin, he myös käyttävät tätä mahdollisuutta. Pääkaupunkilaisten itsekkyyden, leväperäisen asenteen ja äärimmäisen typeryyden osoittaa kuvottavalla se, että vielä eilen Helsingissä yökerhot ja diskot vetivät jopa satoja ihmisiä rientoihin per kapakka. Pääkaupunkilaisten ja maakuntien asukkaiden asenteet erottaa toisistaan juopa. Kun vielä huomioidaan mainittujen alueiden väestöjen tarpeellisuuden ero: pääkaupunki seutu on, Moskovan tyylinen poliittisen eliitin, talouskihojen ja byrokratian, mitään lisäarvoa Suomelle tuottamaton hallintokeskus - maakunta Suomi vastaa lähes täydellisesti maamme elintarviketuotannosta ja vientiteollisuudesta; tältä pohjalta luulisi pääkaupunkilaisten noudattavan ohjeistuksia kiltisti siinä, missä maakuntien asukkaat niitä noudattavat.

Käytöksellään pääkaupunkilaiset ovat jakaneet tämän kansan kahtia tekemällä itsestään selkeän uhkatekijän muulle Suomelle. Ensinnäkin pääkaupunkilaiset täytyisi ehdottomasti hätistää pois maakunnissa sijaitsevista mökeistään. Koska pääkaupunkilaiset eivät kuulu universumin näppärimpään osaan, vaan rypevät mieluimmin mukavuuksissa, heidän häätäminen mökeistä onnistuu sähkön katkaisemisella. Tämä saa tumpelot suunnistamaan kohti kotia ja pysymään siellä. Sähkön katkaisulla saadaan näppärästi lopetettua myös yökerhoissa ja diskoissa jatkuva ilkamointi.

Jos Suomi pyrkii tosissaan selviämään koronaviruksesta, tarvitaan siihen äärimmäisen kovia otteita. Meidän täytyy tehdä valinta, kuten Nalle Wahlroos toteaa, talouden ja elämän välillä. Jos haluamme säilyttää elämän, jota ilman ei ole taloutta, täytyy meidän marssittaa ensimmäisenä lankulle yhteiskunnan kannalta täysin hyödyttömät muita siivestävät loiset eli Nalle hengenheimolaisineen, peesaajineen ja nissepoikineen - KATKAISTAAN HEILTÄ SÄHKÖT!

2 kommenttia:

 1. Kiitos vierailuista ja murheellisesta kommentista, jonka jouduin poistamaan! Jospa antaisimme omaisten kertoa surullisesta menetyksestämme. Kiitos ja pitempi hiljainen hetki.

  VastaaPoista
 2. Tulossa Espanjaan kohta.
  Uudet rajoitukset hyväksytään sunnuntaina, ja ne astuvat voimaan maanantaina.

  Pääministeri Sánchezin ilmoitus laittaa valtaosan maan taloudesta jäihin. Maan koulut, ravintolat, baarit ja ei-välttämättömät liikkeet ovat olleet suljettuja jo maaliskuun 14. päivästä alkaen.

  Cinco Días -lehden mukaan hallituksen epävirallinen lista välttämättömistä toiminnoista sisältää maatalouden ja ruoantuotannon alan, ruokatarvikkeiden kuljettamisen, elintarvikekaupan, terveydenhuollon ja lääkealan, valtion asevoimat, joidenkin liikenneyhteyksien säilyttämisen, sähköntuotannon ja -jakelun, kaasun ja veden jakelun, öljynjalostuksen ja polttoaineen jakelun, tietoliikenteen ylläpitämisen, satamien ja lentokenttien toiminnan sekä median toiminnan.
  Hs.fi

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!