torstai 26. maaliskuuta 2020

HOITAJILLE + $IIVOOJILLE PALKANKOROTUK$ET!

Hallitukselle ansaittu hatunnosto PK-yritysten tuskan noteeraamisesta. Vielä kun näkisi luvattujen miljardien liikahtamisen luvattuihin kohteisiin - Finnairin 600 milj. € lienee ainoa varma tarkennettu tukikohde. Koronaepidemian jälkeisen Suomen ja sen talouden turvaaminen osoittaa plus luo positiivista uskoa tulevaisuuteen. Joku voisi ihan piruuttaan seurata rahan hävikkiä, kun se vaeltaa valtion holveista välikäsien kautta PK-yrityksille ja näiden työntekijöille. Minkähän verran avustuksista hukkuu niitä jakavien toimijoiden byrokratiaan?

Työttömien ohella hallituksen tulisi noteerata myös työssä jatkavat työntekijät. Siivoojat ja hoitohenkilökunta painavat pitkää päivää ja pistävät työssään terveytensä ja jopa henkensä peliin muiden kansalaisten vuoksi. Tämän huomioiden tulisi mainituille ammattikunnille maksaa reilusti korotettua palkkaa - ainakin vaarallisen työn lisän mainitut alat ansaitsevat. Vai käykö tässä pahimmillaan niin, että koronan Suomen kartalta pyyhkineille ja hoitaneille siivoojille ja hoitajille todetaan: TEIDÄN TÄYTYY YMMÄRTÄÄ, NYT EI OLE RAHAA, ODOTTAKAA 50 VUOTTA eli saavatko koronasta suurimman riskin ottaneet puurtajat palkkioksi paskat silmilleen?

4 kommenttia:

 1. Älähän unohda päivähoidon työntekijöitä, ilman heitä eivät nuokaan työntekijät pystyisi olemaan töissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistä ja hyvästä huomiosta! Juuri noin, osuva lisäys!

   Poista
 2. Ketä esitutkintaan?
  Vai että tietokatkoksia? Vitun vittu. Yli kaksi kuukautta ja kasvavassa määrin jokaisessa mediassa on uutisoitu koronasta. Johtavat virkamiehet ja ministerit pallottelevat asiaa. Joku valehtelee, joku ei ole saanut tietoa ja mitä lie selityksiä. Vakavia virkavelvollusuuden laiminlyöntejä? Tuottamuksellisuutta ja muuta erilaista piittaamattomuutta?

  Jos sanot esim. sanan fasisti, neekeri, mutiainen, natsi niin sinusta aloitetaan parin päivän päästä esitutkinta yleensä jonkun vihreän tai vasemmistolaisen pahotettuaan mielensä epäsiveellisen sanan käytöstä!

  Tällä lentokenttien toimintojen hällävälivälinpitämättömyydellä moni menettää nyt ennenaikaisesti henkensä, läheisensä, isänsä, äitinsä, veljensä tai sisarensa. Uskomatonta!!!!!!!!!
  Tässä luettavaa
  "
  Riskialueilta palasi vielä viikonloppuna suomalaisia ilman koronakontrollia – vastuuta sotkusta pallotellaan nyt iloisesti edestakaisin - Politiikka - Ilta-Sanomat
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006453915.html
  "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnneistä ja nasevasta kommentista! Kun joskus pääsemme eroon koronaviruksesta, alkaa armoton jälkipyykki ja pääsemme eroon monesta päättäjästä ja virkavastuulla munijasta!

   Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!