keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

VAIPPA NAAMALLE JA ULOS!

Suomessa ei kyetä testaamaan - Suomessa ei ole eväitä tehohoidolle - Suomessa maahan päästettiin väkeä levittämään koronavirusta - Suomessa hallitus vitkasteli koronan saastuttamien alueiden eristämisessä - Suomessa kriisivalmius ontuu äärimmäisen rajusti. Kaikkein koomisimmilta tuntuvat nämä huoltovarmuusvarastot, jotka purettiin ja niiden sisältö jaettiin ympäri maata - silti puute ei kadonnut missään.

Presidentille täytyy antaa täydet pisteet aktiivisuudesta. Ainostaan Niinistöltä löytyy riittävää aktiivisuutta ja jämäkkyyttä koronaepidemian torjuntaan. Kun hän esitti nopeaa reagointia viruksen leviämisen torjuntaan, pääministeri epäröi ja odotti ennen kuin toimi. Kun presidentti esitti erityisryhmän perustamista viruksen ikävien vaikutusten minimoiseksi, hallitus epäröi ja odotti jälleen.

Kaikkein eniten minua ihmetyttää hengityssuojaimien puute maassa, jossa tehdään miltei puolet maanosamme paperista ja kahvinsuodattimista. Sopii pohtia, mitä huoltovarmuusvarastoissa oikein säilytetään, joditabletteja ja herrojen viinojako, ei sieltä ainakaan hengityssuojaimia löydy?! Itse esitän yksinkertaisen ja toimivan hengityssuojaimen: VETÄKÄÄ VAIPPA NAAMALLE - siitä ilma kulkee läpi ja se imee kosteuden. Tämä pätee vain kertakäyttövaippojen osalta. Vihreät voivat kierrättää käytettyjä kestovaippoja. Varmaankin he jo ihan periaatteellisista syistä tinkivät kertakäyttöisten vaippojen mukavuudesta ja osoittavat: MITÄ USEAMMIN KIERRÄTETTY KESTOVAIPPA NAAMALLA, SITÄ KOVEMPI VIHREÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!