tiistai 14. huhtikuuta 2020

HVK = HÄVITTÄÄ VARMASTI KAIKEN!

Huoltovarmuuskeskus osoittautui melkoiseksi tyhjäksi tynnyriksi. Kun HVK:n rekat lähtivät vyörymään kautta Suomen jakamaan elämän säilyttämisen kannalta tärkeitä tavaroita, mitään olennaista ei tapahtunut. Sopiikin kysyä, mitä huoltovarmuuskeskuksessa on puuhailtu menneet vuodet? Hyvä palkkaiset johtajat nostavat palkkaa ja mitä ilmeisesti eivät tee muuta kuin nostavat palkkaansa toivoen siinä sivussa ettei kriisejä synny. Olisikohan niin, että HVK:n kätköistä hävisi kaikki ja sieltä löytyy vain ja ainoastaan joditabletteja - ne kun ovat halpoja ja säilyvät kauan. Jos tiedotus toimisi, joku valtamedian lonkero ujuttautuisi HVK:n varastoihin ja kuvien kanssa valistaisi kansaa po. lafkan tavara-arsenaalista.

THL = TÖPPÖJEN HALLITSEMA LAITOS
Jos HVK:n touhut pistävät ihmettelemään, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos saa aikaiseksi vähintään yhtäläistä hämmästelyä. THL ilmoitta tarkat luvut koronaan sairastuneista, hoitoa saavista sekä kuolleista ja ilmoittaa seuraavassa lauseessa, että koronaan sairastuneiden määrä saattaa todellisuudessa olla 20-30 kertainen ilmoitettuun tarkkaan lukuun nähden. Ja hallituksemme vähät välittävät mainitusta seuraavasta lauseesta. Sopisi tämänkin laitoksen touhuja sekä uskottavuutta tarkastella, etenkin sen jälkeen, kun sieltä ehdotetaan hihamerkkiä koronan sairastaneille. Tämän pitäisi, idean emäntälääkärin mielestä lisätä turvallisuutta, mutta hän ei ole lukenut, että nämä taudin sairastaneetkin saattavat levittää virusta.

Jos tarkastelemme HVK:n ja THL:n tekemisiä ja julkilausumia, eivät ne juuri uskottavuutta herätä. Selkeitä laitosten toimista hyötyjiä löytyy ainakin yksi ja hän hyötyikin kunnolla: virolaismies tekin miljoonan euron kaupat. Nykyistä hallitusta tai sen edeltäjää saati yksittäistä ministeriä ei pidä syyttää siitä kelvottomasta tilasta, johon HVK ja THL ovat ajautuneet. Niistä on vuosikymmenten varrella kasvanut suomalaisen byrokratian kukkasia, jotka elävät omaa elämäänsä sillä rahalla, joka niille valtion budjetista rätkäistään. Ehkäpä mainittujen tahojen toimintaa tulisi tarkastella hiukan syvemmältä ja kaikki kansalle avoimesti kertoen. Näiden laitosten kertoman totuuden perusteella en ainakaan minä lähtisi purkamaan Uudenmaan karanteenia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!