torstai 9. huhtikuuta 2020

MARININ ON EROTTAVA HETI!

Kriisin syntyessä politikoiti täytyy lopettaa, samoin turha urputtaminen saa jäädä  - kaikki keskittykööt yhteistyössä tukemaan johtajaa. Eihän siitä tule mitään, jos kesken myrskyn messipojat ja -tytöt parveilevat neuvomaan maailman merillä kouliintunutta kapteenia. Ainoasttaan siinä vaiheessa puuttuminen muuttuu väittämättömäksi, kun kapteeni osoittautuu osaamattomaksi ja sopimattomaksi johtajaksi, kokemattomaksi messitytöksi, jonka päähän kapteenin hattu sattui tuurilla putoamaan. Silloin ei miehistön pidä tumput suorassa katsella laivan tuhoutumista armottoman myrskyn kourissa. Ikävä kyllä meidän hallituksemme ei pysty hoitamaan leiviskäänsä, joten Marinista täytyy päästä eroon välittömästi.

Ensin presidentin huolestumisesta huolimatta Marin viivytteli koronan torjumistoimiin ryhtymistä - ilmeisesti Voguen kuvaukset pyörivät päällimmäisinä hänen ajastuksissaan. Kun presidentti ehdotti "nyrkin" perustamista luotsaamaan Suomen mahdollisimman vähin vaurioin koronaepidemian kourista, Marin sanoi ei. Kuitenkin hän kotvan jälkeen perusti vastaavankaltaisen poppoon. Kaikki muistatte lentokenttäepisodin - väkeä lappasi maahan vailla kontrollia tahikka opastusta. Nyt vellova hengityssuojahässäkkä olkoon viimeinen naula Marinin arkkuun. Viimeistään se osoittaa hänen kelvottomuuteensa pääministeriksi. Pääministeri haukkui ja syyllisti hengitysmaskipulasta suuria kaupunkeja, joihin Tampere kuuluu. Kukahan istui menneet vuodet Tampereen kaupungin korkeimmalla luottamuspallilla? Vastaus on: Sanna Marin!

Ja mitä mystisintä: Marinin hallitus järjestelee hengityssuojia jonkin virolaisen hämärämiehen välityksellä Kiinasta Suomeen. Viimeistään tämä ja Belgian kautta Viroon kulkeva laskutus osoittaa ettei Marin ja hänen hallituksensa kykene hoitamaan koronaepidemiaa päiviltä nopeasti tai edes tyydyttävästi. Jos Marin olisi kuunnellut kiukuttelun ja matkailun sijaan ripeästi presidentti Niinistöä, Suomen tila koronan suhteen vastaisi varmaankin Itävallan tilannetta. Kaiken kukkuraksi nyt Marin lupaa purkaa Uudenmaan eristyksen eli päästää taudin leviämään läpi Suomen - SUOMALAISIA ON KUOLLUT JA KUOLEE ISTUVAN HALLITUKSEN TOIMIEN JA TOIMETTOMUUDEN VUOKSI!

1 kommentti:

  1. Tuosta olen kyllä samaa mieltä, että Uudenmaan eristämistä muusta Suomesta on jatkettava, mieluimmin vaikka kuukaudella. Tartunnan tasainen jakaminen koko Suomeen ties millä verukkeella kansalaisten oikeuksien rajoittamisen raskaudesta ei kerta kaikkiaan voi käydä. Toivottavasti Marin kuuntelee tässä asiassa epidemiologeja, eikä joitakin perustuslakiänkyröitä. Jos rajoitukset tosiaan puretaan 19.4. ja tartunnat ja kuolintapaukset alkavat merkittävästi lisääntyä muualla maassa, se on tosiaan lähtö.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!