sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

HOIVAKODILLA OIKEUS TAPPAA

Tänä päivänä yhteiskunnan varoja jaetaan, mitä mystisemmin perustein heille keitä ei hätä, kurjuus, sairaus tai kuolema uhkaa. Luonnollisesti on hyvä, että turvaamme yritystoiminnan mahdollisimman kivuttoman jatkumisen koronaviruksen jälkeen. Yhteiskuntamme ei toimi ilma työtä ja sen tuotoksia, mutta olemmeko unohtaneet sen, miksi hyvinvointi yhteiskuntaa ryhdyttiin rakentamaan? -Yhteiskuntamme rakennettiin pitämään heikompien puolta, takaamaan jokaiselle suomalaiselle inhimillinen elämisen arvoinen elämä.

Suomi kulki pitkän tien saavuttaakseen kaikki kansalaiset kattavan turvallisen yhteiskunnan. Täällä päästiin eroon hyväksikäytetyistä huutolaislapsista, ketkä myytiin hänelle, kuka heidät halvemmalla piti hengissä. Luotiin eläkejärjestelmä ja sosiaaliturva takaamaan tasa-arvoiset sote-palvelut kaikelle kansalle. Näin syntyivät terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit ja laitokset. Kaiken mainitun takaa löytyi lähimmäisenrakkaus ja vilpitön halu puolustaa heikommassa asemassa elävän suomalaisen oikeutta elämisen arvoiseen elämään.

Parhaillaan Suomi hyvästelee tasa-arvoista hyvinvointiyhteiskuntaa. Kansalaiset ketkä pitkän työuran aikana maksoivat veroja, joilla rakennettiin terveyskeskukset, sairaalat, koulut, maantiet, kunnallistekniikka, uimahallit, jäähallit ovat jäämässä kärsijän asemaan. He eivät saa ihmisarvoista kohtelua, vaikka siinä sivussa, kun he rakensivat nykyisen hyvinvointiyhteiskunnan perustan, he maksoivat edeltäkäsin omat vanhuudenpäivänsä.

Jo muutaman vuoden pöyristyttävät uutiset ikäihmisten ja mm. vammaisten huonosta kohtelusta ovat nousseet julkisuuteen. Ihmisiä jopa kuolee kaltoinkohtelun seurauksena. Samalla näiden huonosti kohdeltujen ihmisten laiminlyödystä hoidosta vastaavat kansalaiset elävät kuin kroisokset. He tekevät businesta hädänalaisia ihmisiä hyväksikäyttäen. Hän joka halvimmalla hoitaa, saa kerätä potin - OLEMME PALANNEET HUUTOLAISAIKAAN!

Koronaepidemian aikana ikäihmisiä kuolee kuin kärpäsiä eikä kukaan halua saattaa asioita kuntoon. Laiminlyöjiksi epäiltyjen selittelyt hyväksytään valtamediassa, mutta kukaan ei puhu mahdollisten syyllisten saattamisesta oikeudelliseen vastuuseen. Käytäntö osoittaa kammottavalla tavalla sen, että vaalipuheet hoitajamitoituksesta olivat vain itsekästä valtaan pyrkivien ehdokkaiden katteetonta sanahelinää.  Tämän seurauksena hoivakodeissa voi kohdella asukkeja lähes miten tahansa. Kun hallitus tai muutkaan tahot eivät puutu po. kotien asukkien kohteluun, voinee tylysti todeta, että HOIVAKODEILLA ON OIKEUS TAPPAA!

3 kommenttia:

  1. Java.Oletko todella sitä mieltä.etta hoivakodeilla on sama oikeus kuin agentti James Bondilla.Satua kumpikin.Asiasta voi silti keskustella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja kysymästä! Hoivakodeissa on todettu jo vuoden ajan pahoja toistuvia laiminlyöntejä jopa kuolemantapauksia. Niihin ei ole puututtu. Aivan kuten James Bond hoivakotien johtajat saavat hallituksen suojeluksessa jatkaa toimiaan ja henkilökohtaisen varallisuuden kartuttamista. Merkittävä ero lienee siinä, että toisin kuin hoivakodit James Bond maksaa tuloistaan verot maalle jonka hallitusta hän palvelee ja joka Jamesia suojelee!

    VastaaPoista
  3. java. Paras kirjoituksesi vuoteen.Menin ihan hiljaiseksi.Hyva kuulla,Etta James on kuitenkin kelpo veronmaksaja vaikka se raha ei meidan laariin tulekkaan

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!