keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Valtamedia aliarvioi kansan medialukutaitoa!

Vallaspitäjät ja valtamedia vaikenevat taustoista ja verovaroilla kunnossa pidetään Suomen ykkösnatsin SVL:n puheenjohtajan nimikkopuistoa ja hänen perintörahoillaan toteutetaan miljoonilla hankkeita. Jos joku esittää selvitystä rahojen alkuperästä, aloittaa valtamedia ja sen vallassa pitämät poliitikot kysyjään kohdistuvan valheellisen häväistyskampanjan ja vainon.


Nykymaailmassa kuka tahansa voi uutisoida mitä tahansa ja kuka tahansa voi tarkistaa pitikö uutinen paikkansa. Tässä on suomalaisen valtamedian ongelma ja hätähuudon syvin syy. Valtamedia on huolissaan monopoliasemansa murenemisesta. Se ei enää hallitse suomalaista tiedotusilmapiiriä kuten Jumala taivasta. Jos valtamedia olisi jakanut tietoa tasapuolisesti, se olisi säilyttänyt asemansa, jonka se on nyt yksipuolisella uutisoinnillaan menettänyt.

Joku saattaa pohtia syitä, miksei valtamedia ole uutisoinut asioita tasapuolisesti ja objektiivisesti? Vastaus on hyvin yksinkertainen, valtamedia tarvitsee vallassa pitäjiä ja pitää vallassa pitäjät vallassa pysyäkseen valtamediana. Jos vallassa olijat vaihtuvat, murenee valtamedian saama miljardien eurojen tuki. Esim. Yle saa kansalta pakolla kerättyjä veroja yli 500 miljoonaa euroa vuodessa eli lähes saman verran kuin Suomessa käytetään vuodessa maanteiden kunnostamiseen.

Yle ja yleläiset pelkäävät eduskunnan puuttuvan Yle-veroon ja siksi Yleisradio nuolee eduskunnan enemmistönä olevia hallituspuolueita. Jopa aikoinaan pannassa olleet Persut pääsevät nyt esille Ylen kanavilla. Kaiken huvittavin tilanne oli muutaman viikon takaisessa A-talkissa, jossa viidestä, Suomen ja Venäjän tilanteesta, keskustellusta henkilöstä kaksi oli persuja ja kaksi rkp:ä. Tietenkin toimittaja edusti Ylen ruotsinkielistä ikimafiaa. Objektiivisuutta ja tasapuolisuutta muilta vaativa Yle sivutti itse kolmen suurinta puoluetta.

Yle mollaa MV-lehteä valeuutisista, mutta MV-lehden jutuissa näkee lähes järjestään sen, mistä uutinen on peräisin. Yle puolestaan jututtaa dosentteja ja tohtoreita, jotta saa valtaeliittiä tukevaa uutisointia aikaiseksi. Yliopistoissa luotettavuuden takeena ovat aina lähdetiedot, mutta Ylen dosentit ja tohtorit eivät juuri koskaan kerro väittämiensä perusteena olevia lähteitä. Tällä tyylillä Yle on ajanut itsensä epäuskottavuuden suohon, josta voi nousta hyvin yksinkertaisesti: UUTISOIMALLA TASAPUOLISESTI JA KERTOMALLA TOTUUDEN. Mutta tätä Yle ei voi tehdä, sillä silloin se menettää vallassaolijoiden tuen eikä ole enää merkittävä osa valtamediaa.

Valtamedian päätoimittajat ovat huolissaan toimittajien asemasta: Toimittajia ei saa kritisoida, se on ahdistelua ja sananvaltaan puuttumista. Näin vaativa valtamedia jyrää vuosittain tuhansia ihmisiä hylkiöiksi, yhteiskunnan poliittisiksi henkipatoiksi ja persona nong ratan asemaan. Tätä epäinhimillistä valtamedian tiedottamista tapahtuu vain siksi, että vallassa pysyisivät oikeat ihmiset, jotka pitävät valtamedian vallassa.

Kaikkein häikäilemättömin valtamedian kaksinaamaisuuden ja valheella sekä vaikenemisella tapahtunut yksittäisen ihmisen lyöminen ja maineen lokaaminen löytyy Uudestakaupungista. Valtamedia muka vastustaa natseja ja äärioikeistoa, mutta sen uusikaupunkilainen lonkero suivaantui natsin historian selvittämispyynnöstä. Uudessakaupungissa jätettiin valtuustoaloite, joka koske SVL:n entistä puheenjohtajaa Mauno Vannasta. Mies oli Hitlerin ajatussuunnan aikana Suomen ykkösnatsi ja kärkkyi, natsien ottaessa vallan maassamme, Suomen johtajan paikkaa. Julkisuudessa puhutaan tappolistoista, joita SVL:n johto laati. Näillä listoilla vilisi mm. ministereiden nimiä.

Onnistuneiden liiketoimien ansiosta rikastunut Vannas perusti säätiön, joka tekee nykyään mittavia lahjoituksia miehen syntymäkaupungin Uudenkaupungin kaunistamiseksi. Kun yksittäinen valtuutettu haluaa selvitettävän po.  säätiön omaisuuden alkuperän ja sen jälkeen valtuustolle mahdollisuutta päättää yhteistyöstä säätiön ja sen toimijoiden kanssa, joutuu vilpitön, kuntalaisen pyynnöstä toimiva, valtuustoaloitteen tekijä julkisen häväistyskierteeseen ja valheisiin nojaavan ajojahdin kohteeksi.

Uudenkaupungin tapaus ei ole valtamedian ei ole historian havinaa, vaan tätä päivää. Parhaillaan keskellä Uuttakaupunkia on Vannaksen puisto, sen keskellä puiston nimikko henkilön kukkien kauniisti kehystämä reliefi ja tätä komeutta ylläpidetään verovaroin. Niinikään Uudenkaupungin keskustassa on meneillään miljoonahanke, kaupunginlahden kunnostus ja kaunistus -  ja kuinkas muuten, hanketta rahoittaa Vannaksen säätiö.

Valtamedia tuomitsee vaihtoehtoisen eli uuden median natsien ja äärioikeiston kätyriksi, mutta itse hyväksyy Suomen natsin lahjoittamien varojen käytön. Säätiön kanssa yhteistyön hyväksyvät niin valtapuolueet kuin valtamedia: Kun vaietaan varojen ikävästä totuudesta, voidaan niitä surutta käyttää. Todellisuudessa kyse on sama, jos Oslossa olisi Quislingin puisto sekä patsas tai Rosenheimissa Göringin puisto ja patsas, näitä pidettäisiin yllä verovaroilla ja niissä lapset telmisivät keinuissa ja karuselleissa.

Valtamedian päätoimittajien vetoomus on osoitus syvälle levinneestä toimituksellisesta rappiosta, kansa aliarvioinnista. Valtamedialle ei ole sen nykytyylillä toimiessaan pienintäkään oikeutta tuomita uutta vaihtoehtoista mediaa. Valtamedian lopullinen romahdus on täysin varmaa, jos se ei muuta tyyliään tasapuoliseksi ja objektiiviksi - vai onko hiekka muutoksen suhteen valut loppuun hiekkalasissa.

6 kommenttia:

 1. Näin tulla tupsahti taas rahaa ay-liikkelle. Kansa maksaa pienestä palkastaan isoa vuokraa ja kunnollisi jäsenmaksuja.
  "
  Otettaisiin sieltä missä sitä on. kirjoitti 2.3.2016 klo 19.17
  Suomessa raha kerääntyy kiihtyvällä vauhdilla niille joille sitä ennestäänkin on. Tänään päätettiin siirtää 2,5 mrd:ia palkansaajilta yrityksille jotka jakavat ne osinkoina rikkaille jotka eivät veroja maksa Suomeen. Ay-liike on myös käsittämättömän rikas. Rikkaus kasvaa asuntoja vuokraamalla. Lakkoja ei enää ole joten jäsenmaksutkin lisäävät ay-liikkeen omaisuutta. Eläke yhtiöiden omaisuus on suurempi kuin valtion. Kaikki em. nyhtävät rahat palkansaajilta ja palkkoja vaaditaa alentamaan. Eikö millään voisi ajatella noiden rikkaiden tulojen pienentämistä?

  Ay-liitoille sataa rahaa – VVO teki taas jättituloksen
  Metalliliiton puheenjohtaja Riku Aalto johtaa VVO-yhtymän hallitusta.
  Suomen suurin yksityinen vuokranantaja nosti viime vuonna vuokriaan ja teki 370,9 miljoonan euron liikevaihdolla 224,7 miljoonan euron tuloksen ennen veroja.
  Ay-liikkeen enemmistöomistuksessa oleva VVO-yhtymä on tehnyt jälleen valtavat voitot vuokrabisneksessä. Yhtiön tänään julkistaman tilinpäätöksen mukaan konsernin liikevaihto nousi edellisvuoden 356,5 miljoonasta eurosta 370,9 miljoonaan euroon.
  Konsernin tulos ennen veroja oli peräti 224,7 miljoonaa euroa, mikä on 63 prosenttia liikevaihdosta. Tulos parani roimasti, sillä 2014 tulos oli 146,5 miljoonaa euroa.


  Loimaan kassa saa taas uuden jäsenen! kirjoitti 2.3.2016 klo 20.06
  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/vvo-yhtyma-oyj/01163362/paattajat
  Näin tilivuonna 2014:
  VVO:n suurimmat osakkeenomistajat 31.12.2014
  Osakkeenomistaja, % osakekannasta
  -Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen 18,00

  -Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma 16,98

  -Metallityöväen Liitto ry 9,70

  -Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry 8,73

  -Rakennusliitto ry 8,31

  -Palvelualojen ammattiliitto PAM ry 7,49

  -Ammattiliitto Pro ry 7,47

  -Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry 7,46

  -TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry 5,99

  -Tehy ry 1,39

  -Muut 8,48

  Lähde:
  https://www.vvo.fi/attachements/2015-05-19T16-57-0540.pdf

  Tänään julkaistu:
  https://vvokonserni.fi/uutinen/2016/03/vvo-yhtyma-oyjn-tilinpaatostiedote-1-1-2015-31-12-2015/

  VVO-yhtymä Oyj:n tilinpäätös­tiedote 1.1.2015–31.12.2015

  YHTEENVETO VUODESTA 2015 (vertailukausi 1.1.–31.12.2014)

  Konsernin bruttoinvestoinnit kauden aikana olivat 234,9 (200,5) miljoonaa euroa. Bruttoinvestoinnit olivat 63,3 (56,2) % liikevaihdosta.
  Sijoituskiinteistöjen käypä arvo oli 4,0 (3,7) miljardia euroa. Sijoitetun pääoman tuotto oli 7,6 (5,9) %.
  Konsernin liikevaihto oli 370,9 (356,5) miljoonaa euroa. Liikevaihto muodostuu kokonaisuudessaan vuokraustoiminnan tuotosta.
  Tulos ennen veroja oli 224,7(146,5) miljoonaa euroa. Tulokseen sisältyy sijoituskiinteistöjen käyvän arvon muutosta 70,3 (26,2) miljoonaa euroa. Hyvä tulos perustuu käyvän arvon muutokseen, alhaisiin rahoituskuluihin, hyvään taloudelliseen vuokrausasteeseen ja ylläpitokulujen hallintaan.
  Nettovuokratuotto oli 227,4 (210,0) miljoonaa euroa, joka on 61,3 (58,9) prosenttia liikevaihdosta.
  Taloudellinen vuokrausaste säilyi hyvänä ja oli 97,6 (98,1) prosenttia.
  Rakenteilla oli katsauskauden päättyessä 1 189 (1 127) vuokra-asuntoa.
  Konsernin omistuksessa oli 41 153 (40 793) vuokra-asuntoa 31.12.2015.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja tyhjentävän jämäkästä kommentista!

  VastaaPoista
 3. Mitäköhän muita sijoituskohteita ammattiliitoilla on joista rahaa omien esikuntien ylläpitoon kertyy? Tuosta vuokrabisneksestähän kertyy rahaa miljoonittain yksittäisille liitolle. Tämä laittaa ainakin oman käsitykseni liitoista täysin uusiksi.

  VastaaPoista
 4. Java ja Harto ovat oikeassa ottaessaan esille Mauno Vannaksen. Ei Suomessakaa missään muualla ole johtaville suomalaisille natseille nimettyjä puistoja muistomerkkejä.

  VastaaPoista
 5. Java ja Harto pitäisi saada samaan puolueeseen. Ikävä että Java veljeilee Kokoomuksen kanssa. Ne ovat Ukin tosi natseja.

  VastaaPoista
 6. Geheim!
  Selatkaapa tätä näköislehteä keskiaukeamalle
  http://aluesanomat.netpaper.fi/4018/keskiviikon-lehti-12.10.2011-aluesanomat-s1-aluesanomat

  Tänään
  YLE Teema To 03.03.2016 klo 23.15
  Kuinka saksalaiset tiedemiehet 1940-luvulla etsivät oikeutusta natsien rotuopeille ja perusteluja ali-ihmisten tuhoamiselle? Harvinainen arkistomateriaali paljastaa mm. millaisia ihmiskokeita keskitysleireillä tehtiin. (U) HD

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!