sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Alik. Soini ampuu omia!

Soinin tähden laskun seuraaminen vetää murheelliseksi. Mies luulee vieläkin olevansa jytkyn arvoinen ja jytkyn äänestäneiden suosikki. Ylimieliseen tapaansa hän jakaa julkisuuteen letkautuksia, jotka eivät tunnu enää vitsiltä, vaan ärsyttävät ja herättävät vihaa useisiin Persujen vaalivalheita uskoneisiin ja sen vuoksi Persuja äänestäneisiin. Ainoa millä Soini ja hänen nöyrät nuoleskelijansa voisivat pelastaa jotain, olisi tyylin muutos ja hallituksesta lähtö, mutta nöyrät ensimmäisen sekä toisen kauden ja luojan kiitosviimeistä kauttaan istuvat kansanedustajat haluavat keikkua itsekkäästi eduskunnassa ja ministereinä.

Kun katsoo niitä sankkoja ihmismassoja, jotka vyöryvät viikoittain osoittamaan tyytymättömyyttään hallituksen politiikkaan, ihmetyttää miksei näitä noteerata mitenkään. Selkeästi yli puolet kansasta haluaa hallituksen eroavan; eroa haluaviin kuulunee mm. yli puolet Persuja äänestäneistä. Tätä taustaa vasten ihmetyttää Soinin itserakkaudesta kumpuava pohjaton öykkärimäisyys. Itserakkauden sijaan hänen luulisi nöyrtyvän ja noudattavan normaalin ihmisen itsesuojeluviettiä.

Puheessaan Soini sanoi olevansa alikersantti, joka odottaa joukoiltaan jotain muuta kuin rintamakarkuruutta. Kaikkien pitäisi seisoa soinilaisen politiikan takana, kun tätä politiikkaa vertaa perussuomalaisten antamiin vaalilupauksiin, voi todeta alikersantti Soinin kääntäneet aseet omia vastaan. Onko siis ihme, että Persujen rivit rakoilevat, jäljelle jäävät enää itsekkäät pyrkyrit tai sokeat Soinin nuoleskelijat, jotka hyväksyvät omalta puolueelta juuri sen, mistä Persut syyttivät muita puolueita eli valehtelun.

Perussuomalaisilla on hallussaan mm. ulkoministerin ja puolustusministerin salkut. Maamme rajojen läpi on vaeltanut kymmeniätuhansia vierasmaalaisia, joiden kaikkien taustoista emme tiedä mitään; maamme ilmatila, meret ja maa-ala on annettu vieraiden asevoimien käyttöön; ulko- ja puolustuspolitiikkamme on tuhonnut Venäjä suhteemme ja olemme menettäneet kymmeniätuhansia työpaikkoja; korotetuilla puolustusmäärärahoilla ja puolustuspolitiikalla olemme heikentäneet dramaattisesti Suomen turvallisuutta ja romuttaneet maamme aseman kansainvälisenä kriisiosapuolten sillanrakentajana; opetusta on ajettu alas; maan sisäinen turvallisuus on romuttumassa; rahaa on virrannut Kreikkaan ja virtaa veroparatiiseihin, kun tähän vielä lisätään työväestön uhkaaminen pakkolailla, voi perustellusti kysyä työväenpuolueeksi Persuja vaaleissa  tituleeranneelta Soinilta: NÄITÄKÖ LUPASITTE VAALIEN ALLA SUOMEN KANSALLE?

Soinin puhe osoittaa hänen vieraantuneen kansasta lopullisesti. Soini ei näe tai välitä puolueensa hyväksymillä,vaalilupausten vastaisilla päätöksillä, aiheuttavansa sitten 1918 historiamme suurinta epävarmuutta, hätää sekä niistä seuraavaa kansan kahtiajakoa. Soinin pitäisi ymmärtää, että työttömyys, ulko- ja puolustuspolitiikasta kasvava kansalaisten turvattomuus ja opetuksenleikkausten vaikutukset tulevaisuuteen vaikuttavat kaikkien normaalia elämää elävien suomalaisten arkeen. Alikersantti Soinin pitäisi kuunnella kansaa ja toimia sen toiveiden sekä antamiensa vaalilupausten mukaan - Persutkin ovat ensisijaisesti vastuussa äänestäjille eikä hallituskumppaneille. Alikersantti Soinin kannattaisi makaabereita  sotavertauksia suoltaessaan ja yhteisrintamaa vaatiessaan muistaa: JOS LUOTI EI TULE EDESTÄPÄIN, SE TULEE TAKAAPÄIN - TÄMÄ ON LUOPION PALKKA!

10 kommenttia:

 1. Adolf Ehrnrooth huolehti omalla rintamalohkollaan, että eturintamassa oleville tuli luoteja molemmista suunnista.

  VastaaPoista
 2. Älä Java hötkyile puolueen valinnan kanssa. Varmasti tulee parempia vaihtoehtoja kuin Vassarit.

  VastaaPoista
 3. Javaa tarvittaisiin valtuustossa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Taisi vielä omien ammuskelu tapahtua tykillä? Älkää te hötkyilkö vaalien tai puolueiden kanssa ja mikä vika Uudenkaupungin Vasemmistoliitossa on? Minua ei tarvita valtuustossa ainakaan Kokoomuksen mielestä. Jo paikanjaossa meidän ryhmämme ulostettiin epädemokraattisesti lautakunnista eikä Kokoomuksen mukaan saisi tehdä edes aloitteita. Ovatpa vielä pudottamassa valtuutettujen määränkin 27. Noita vääryyksiä ja virkamiesten mielivaltaista valmistelua vastaan on kaupungin demokraattisten voimien taisteltava.

  Ja onnittelut Mäkäräiselle pronssista!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuo vaalilupausten pettäminen on samalaista joka puolueessa, viimeksi sen teki demarit ja nyt persut ja muut siinä mukana enemmän tai vähemmän.
  Koulutusleikkaukset olivat samalaiset mitä nyt hallitus kaavailee, mutta ennen vaaleja leikkaukset vedettiin pois kannttajien vähenemispelossa ennen vaaleja.

  VastaaPoista
 6. Kyllä persut on tehnyt sanansyönnissä maailmanennätyksen. Lipponenkaan pystynyt samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä nyt voi olla mitä mieltä tahansa kuka on eniten pettänyt.Samalaisia ketkuja kaikki puolueet tyyni.
   Monissa kunnissa vasemisto puolueet olivat kannattamassa maksujen nostamista tappiin vaikka ei ollut pakko.
   Paavo Lipposen hallituksen aikana on leikattu kaikista eniten. ( tutkimus )
   Oletan seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestysprosentin laskevan roimasti.

   Poista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Persujen takinkääntö vaalilupausten työväenpuolueesta pakkolaeilla uhkaavaksi sijoittajien ja muiden ökyjen juoksupojaksi tapahtui vieläpä ennätyksellisen äkkiä. Kun vielä huomioidaan hallituksen muu soinilaisten vaalilupausten vastainen toiminta ja Venäjän turha ärsyttäminen, ei ihme jos puolueen luottamus on mennyt. Tämän kertovat gallupit ja torilla ja turuilla kuullut ihmisten puheet: Sankari Soinista on tullut alhainen luopio!

  On äärimmäisen ikävää, että pääpersujen selkärangattomuus päättää monen kunnallispolitiikassa kaikkensa antaneen rehellisen persun valtuustouran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Demarit poisti omaisuusveron joka oli suora tulonsiirto ökyrikkaille ja myös olivat hyväksymässä ökyeläläisten verottomuuden vierahilla mailla.

   Poista
 8. Ei mulla muuta kuin että jopas Venäjä taas yllätti. Siis kun vetäytyy Syyriasta.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!