lauantai 19. maaliskuuta 2016

Ministeri saa hakata - Odin ei saa puolustaa naista?

Valtamedia ja sen Yle niminen lonkero on vöyrähtänyt pahan yksipuoliseen Odin-miesten ja etenkin MV-lehden vainoon. Yksimielisyys menee aivan mahdottomuuksiin. Onko Suomessa  koskaan aikaisemmin pengottu yhtä ylen innokkaasti vartijoiden tai yrittäjien katupartioiden taustoja. Kukaan ei pohdi yhtään sitä, mitä nämä Ylen trolli yms. jahdit maksavat. Yle kerää kansalta pakkoverona viisisataa miljoonaa euroa ja  jahtaa sillä jotain yhteiskunnan toimintojen kannalta marginaalista porukkaa - onkohan tällä valtamedian lonkerolla liikaa rahaa ja liian vähän tulosvastuuta!

Ylen tai jonkun muun valtamedian lonkeron sopisi pohtia sitä, miksei Suomessa ollut vastaavanlaisia katupartioita viisi, kymmenen tai kaksikymmentä vuotta sitten? -Edes näin alkeellinen pohdinta ts. tutkiva journalismi ei pälkähdä valtamedian tuloshakuisten ns. toimittajien kaaliin. Pitäisikö median selvittää mihin hävisivät poliisit ja mitä muuta yhteiskunnassamme on tapahtunut. Valtamedian pitäisi olla totuuden tiedottaja eikä sopivasti totuudesta vaikeneva ja valehteleva opettaja.

On itsestään selvää, että mikäli otetaan, lähes mistä tahansa vaikka entisistä ja nykyisistä ministereistä tai kansanedustajista, tuhannen miehen otos, on siinä joukossa väkisinkin joku väkivaltaan turvautunut, joka on myös kärsinyt tuomion rikoksestaan. Jos tällainen henkilö on kelvoton katupartioon ja heistä tehdään isolla rahalla valtakunnan uutisia, niin eikö silloin olisi syytä kahta kovemmalla äänellä toitottaa valtakunnan kerman tekemiä rikoksia ja vaatia heidän hyllyttämistä tehtävistään? Eikö ole juuri, kansan rahoilla toimivan, Ylen tehtävä varoittaa ja huolehtia siitä, etteivät rikolliset pääse yhteiskunnalliseen valtaan ja keiku siellä suurena riskinä kaikelle kansalle?

Jos katuvartijalta vaaditaan absoluuttista nuhteettomuutta, onko seuraavanlainen syyttäjän kertomuksen syytetyssä osapuolessa ministeriainesta, jos siihen voi vielä lisätä tuomiot varkaudesta ja rattijuopumuksesta:

17 vuotias NN ja hänen samanikäinen toverinsa kohtasivat alle 15-vuotiaan pojan kaupan kulmilla marraskuussa 1982. He pyysivät tulta. Kun poika oli antamassa sitä, NN:n kaveri löi poikaa yllättäen nyrkillä vatsaan ja potkaisi rintaan.

Poika yritti pakoon, mutta NN juoksi hänet kiinni ja löi voimakkaasti kasvoihin, jolloin uhri kaatui katuun ja löi päänsä tiehen. Pojan yrittäessä nousta ylös, kaksikko jatkoi pahoinpitelyä lyömällä ja potkimalla eri puolille kehoa.

  Rusikoinnin seurauksena 15-vuotiaan nenäluu murtui ja hän sai ruhjeita ympäri vartaloa. Hän tarvitsi kolme päivää sairaalahoitoa.

Syyttäjä korosti, että uhria lähestyttiin salakavalasti ja ajettiin takaa. Tekotapa osoitti syyttäjän mukaan erityistä raakuutta ja julmuutta.

Raastuvanoikeus tuomitsi NN:lle ja tämän kumppanille kummallekin kuukauden ja 15 päivää ehdollista vankeutta. NN:n tuomio tuli nuorena henkilönä tehdystä pahoinpitelystä.

Oikeuden mukaan pahoinpitely ei siis ollut törkeä, kuten syyttäjä esitti. Tuomion mukaan syytteestä jäi näyttämättä toteen, että pahoinpitelyä olisi jatkettu lyömällä tai potkimalla jo maassa makaavaa uhria.

Oikeus hylkäsi myös uhrin vaatimukset suurelta osin. Kivusta ja särystä hänelle tuomittiin maksettavaksi 1000 markkaa eli viidesosa vaaditusta.

Linkki IS:n juttuun ministerin väkivaltaisuudesta


 Valtamedia pyrkii antamaan rötöksistä haluamansa kuvan, jotta se pysyy valtamediana ja kykenee takaamaan itselleen suotuisat vallassa olijat. Nyt suomalainen valtamedia tarvitsee vallanpitäjiä enemmän kuin koskaan, sillä valtamedian varat on loppu ja mikä kauheinta: SITÄ EI ENÄÄ TARVITA! Eliitin rötöstellessä kuvio on aina sama: Ensin alkukauhistelu, asian lieventyvä jauhaminen aina kyllästymispisteeseen saakka, lopulta valtamedia markkinoi pienen tuomion ymmärrystä ja viimein asia unohdetaan.  Valtamedia toiminta yhteiskunnan kerman rötöksissä näyttää avoimelta ja tasapuoliselta, sillä  yleisöpalstoilla kansakin pääsee purkamaan tuntojaan. Usein kansasta kumpuavat kirjoitukset ovat monipuolisempia, luovempia, informatiivisempia sekä inhimillisempiä kuin ns. toimittajien tai tilattujen kolumnistien ulostulot.

Kannanotto Kalevan yleisönosastolta kertoo tunnoista, kun tuomioistuin näpäyttää eliittiä toistuvasta naisen pahoinpitelystä.


 Valtamedian ja valtaeliitin yhteistyön seurauksena elämme tiedotuksellista pysähtyneisyyden tai pikemminkin peruutuksen aikaa. Tämän seurauksena meillä keikkuu vallassa sellaista väkeä, joka ei missään muualla pääsisi saati pysyisi vastaavaan asemaan. Esim. yhtenä Suomen ulkopoliittisena lähettinä heiluu tyyppi, joka muistetaan ja on ollut naurun kohteena aina Uutta-Seelantia ja Japania myöden, naapurissa hänestä käytetään nimitystä törkyvaari.

Missä muualla voisi vallassa keikkua ihminen, jonka sisään on rakennettu seksuaalinen valuvika, joka hallitsee ja ohjaa voimakkaasti hänen arkeaan. Rikokset sovitetaan, mutta luonnostaan tullutta vinksahtaneisuutta ei soviteta sakoilla tai vankeudella vai voiko esim. tuomion kärsinyt pedofiili palata seurakunnan lapsityöhön, urheiluseuraan tai lastentarhanopettajaksi ja voiko kleptomaani ryhtyä myymäläetsiväksi? -Ei voi ja samat rajoitteet pätevät ihmisten muihinkin sisällä oleviin valuvikoihin.

Linkki kertoo kansanedustaja-aineksesta: Pedofiili, murhaaja jne.

Objektiivinen tarkastelu osoittaa Ylen suhtautumisen Odin-miehiin yksipuoliseksi ja tuloshakuiseksi mollaukseksi. Viidelläsadallamiljoonalla eurolla operoiva Yle tuomitsee myös Odin-miesten yhteydet MV-lehteen. Juuri tämä paljastaa valtamedian suurimman pelon kohteen: vaihtoehtoisen median. Odin on Ylelle vain pikkupiru, mutta MV-lehti edustaa Ylelle suurinta vihollista, tuhansien yleläisten mukavien työpaikkojen uhkaajaa, saatanallista vaihtoehtomediaa ja sen pääperkelettä. Yleläisille kyse on vain ja ainoastaan omista leppoisista työpaikoista eikä mistään lainvelvoittamasta ylevästä julkisesta palvelusta tai tiedonvälittämisestä.

Kuten juuri kirjan julkaisseen ent. ministerin käytös ja puheet osoittavat, ei nuoruuden hairahdukset tee eikä saa tehdä kenestäkään läpi elän -kelvotonta. Kun Suomessa rikos on kärsitty, pitäisi sen jälkeen pöydän olla puhdas niin ministereille kuin vartijoille. Median tehtävä on tiedottaa asioista tasapuolisesti asian kaikki kantit paljastaen, Jos media ei tähän kykene, se ei enää ansaitse eikä säilytä valta-asemaansa paitsi myötäilemällä ja tukemalla valtaeliittiä. Kun tähän on ajauduttu kaataa netti valtamedian.

Mitä näihin Odin-miehiin tulee, en henkilökohtaisesti  halua heitä kaduille, haluan kaduille poliisin. Kun poliiseja ei ole, toivotan Odin-miehet tervetulleeksi täyttämään poliisin jättämän tyhjiön. Uskon Odin miesten ajattelevan samoin ja Ylen ymmärtävän viimeinkin Odin-miesten olevan seuraus ongelmasta eikä itse ongelma.
5 kommenttia:

 1. Jopa oli virkistävä muistutus median toiminnasta, unohtamisesta ja tarkoitushakuisuudesta. Voisiko aihetta laajentaa Ukin päätäntään, josta löytyy myös omat tarinansa saaduista tuomioista.

  VastaaPoista
 2. Etukäteen tuomitut, niinhän tuo taas näyttää olevan. Kovaa tekstiä mutta on tämäkin
  Kova arvio: 8 syytä, miksi Trump olisi vaarallinen presidentti koko maailmalle

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001140738.html

  VastaaPoista
 3. Miksi et laittanut Jan Vapaavuoren nime. Ei ole ainoa rikos josta hänet on tuomittu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja käynneistä! Uudessakaupungissa uutisoitiin erittäin massiivisesti jopa koko sivun voimalla tutkintapyyntöjä. Siitä ei mainittu mitään, kun syyttäjä ei vienyt asioita lakitupaan. Kuten alustusten aihe valinnoista näette, en enää rajaa sisältöä paikallispolitiikkaan, vaan laajennan lukijakuntaa Uudenkaupungin ulkopuolelle. Aika mukavasti ovat jo nyt sadat kävijät kasvaneet tuhansiin. Tavoitteena on lisätä merkittävästi lukijakuntaa kaupungin juhlavuonna. Tämän jälkeen paukutetaan maailmalle tietoa valtamediastamme ja siihen nivoutuvasta omasta hyvä veli -kuviosta, joka voi ja elää vielä tänäänkin hyvin!

  Kiitos Harto huomioistasi. Linkin takaa löytyy mainitsemasi henkilön tarina ja alustuksessa mainitaan kaksi muuta mieheen liittyvää rikosnimikettä. Jos olisin maininnut yhdenkin nimen, olisi minun tasapuolisuuden vuoksi täytynyt lyödä esille kymmeniä nimiä. Pointti on median eriarvoinen suhtautuminen rikoksiin ja se, ettei se puutu tarvittavan voimakkaasti tapauksiin, jossa ihmisen tekemisiä ohjaa esim. synnynnäinen seksuaalinen valuvika. Kuten Harto tiedät "viettien viemiä" istuu myös omassa valtuustossamme.

  VastaaPoista
 5. Heh! Go Java go! Hyvää settiä. Itse heitin telkkarin pihalle 2007 digiuudistuksen tuoksinassa enkä ole sen jälkeen kaivannut. Kaiken tarvitsemani olen saanut netistä, kaikkein vähiten YLE:ltä. Kun tieto pakollisesta YLE-verosta tuli, en nukkunut kahteen yöhön. Rennietä meni pirusti. Voin kuvitella miten joku YLE:n vastuullinen toimittaja nauraa katketakseen kavereineen, jos sattuu tämän lukemaan. Jumalauta miten kyrpii maksaa näiden omahyväisten, itseään täynnä ja oikeassa olevien toimittelijoiden palkat.

  Noh, nyt hengitän syvään. Korkkaan tölkin Olvia ja olen mökillä. Kelaan siimaa rauhallisesti ja sitten ottaa kunnolla kiinni...

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!