perjantai 18. maaliskuuta 2016

Islamilaisnaiselle taattava klosettioikeudet burkaa käyttäeessä

Vihreiden maaginen luovuus ja tärkeisiin asioihin puuttuminen ovat Suomessa aivan omaa luokkaansa. Jälleen siltä suunnalta tulee merkittävä avaus ja yhteiskuntaa kalvava suuri ongelma, jonka vain Vihreät voivat oivaltaa sekä tuoda esiin. Tamperelainen Roosa Meriläinen esittää miehille ja naisille yhteisiä klosetteja!

Idea on hyvä tasa-arvon kannalta. Urinaalin osalta osalta tasa-arvo ei toteudu ilman virtsaamisen täsmäkoulutusta. Siksi tytöt on jo peruskoulussa opetettava täsmäkoulutuksella virtsaamaan seisaallaan. Jotteivät vanhemman ikäluokan naaraspersoonat jää tasa-arvossa paitsioon, on kansalaisopistoissa aloitettava, peruskoulun käyneille naisille, seisaalta virtsaamisen täsmäkurssit. Kun täsmävirtsaamiseen paneudutaan ministeriössä sekä alan opettajia ryhdytään kouluttamaan ja he ryhtyvät opastamaan naisia miehekkään virtsaamisen saloihin ja käytäntöihin, on samalla synnytetty tuhansia uusia työpaikkoja eli tehty merkittävä kilpailukykyloikka.

Jottei Vihreän vaikuttajan esille nostama äärimmäisen tärkeä virtsaesitys aiheuta uskonnollista diskriminointia, on välittömästi aloitettava neuvottelut imaamien kanssa. Neuvottelun päämääränä on varustaa burkat virtsausaukoilla. Mikäli asiaan ei puututa ajoissa, saattaa käydä kuten uimahalleissa eli läpimärät burkat lätisevät käytävillä. Tietenkin yleisiin klosetteihin järjestetään aikataulut, jolloin burkan käyttäjät ja burkavapaat virtsaajat eivät aiheuta toisilleen haittaa, mutta tämä estää monikulttuuriset virtsakotvaset urinaalin äärellä.

Tasa-arvoisessa klosettiuudistuksessa on myös huomioitava maksimaalisesti sukupuolivähemmistöt ja kohdeltava heitä mahdollisimman tasa-arvoisesti. Erään sortin sukupuolenvaihdosoperaatioiden seurauksen sairaalan roskiksiin sinkoilee krossitolkulla toimivia ja vähän käytettyjä vitsaputken pätkiä. Nämä täytyisi saada kierrätykseen. Oikein asennettuina mahdollistaisivat lukuisille naiselle unelman täyttymisen: Saisi seisoa miesrivistössä, pitää omaa virtsaputkea kädessä ja vahvalla paineella värisyttää urinaalin peltiseinää!

5 kommenttia:

  1. Joopa joo. Taisi naikkonen esittää vapautettavaksi kaikkia huumausaineitakin. Tästäkin tempusta tulisi Suomen kilpailukyvyn parannukselle oikein jätteloika.

    VastaaPoista
  2. :D Tätä aloitetta on ryhdyttävä ajamaan koko puoluerintamalla. Tässähän olisi perusnuorille hillitön kampanja: yhteisvessat sukupuoleen ja uskontoon riippumatta. Eihän Vihreät voisi enää takkiaan kääntää kun rauhan uskonto esittää lievää skeptisyyttä aloitteen suhteen...

    VastaaPoista
  3. Minusta tässä koko sukupuolineutraalivessa-asiassa haiskahtaa se, että naisia vituttaa kun miesten vessoihin on lyhyemmät jonot.

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eiköhän evoluutio hoida koko homman, naisille kasvaa miljoonan vuoden kuluessa samankaltainen kyttyrä kuin kameleilla, joskin ulostussellainen.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!