perjantai 11. maaliskuuta 2016

Valtaeliitin ja valtamedian liitto: demokratian tuho!

On selvää, että Putin kavereineen hallitsee Venäjän tiedotusvälineitä. Suomessa on aivan sama tilanne - valtaeliitti hallitsee valtamediaa. Suomen valtamedian on pakko myötäillä valtaeliittiä. Ensinnäkin yksityinen, mediamurroksessa netin uusien tuulien jalkoihin jäänyt, perinteinen media ei tule enää toimeen omillaan. Sen sijaan, että se uudistuisi, satsaisi laatuun ja omin toimin tekisi itsestään kilpailukykyisen, yksityinen media on koura ojossa valtaeliitin suuntaan - yksityinen valtamedia haluaa poliittisen eliitin takaavan sille erityisaseman ja kansan rahaa, jotta se ei jäisi uuden nousevan median jalkoihin.

Tehostaakseen epätoivoista kerjuutaan, yksityinen valtamedia nuoleskelee valtaeliittiä. Nyt jopa aikoinaan tiedotuspannassa olleet Persut saavat mediatilaa. Samalla, kun Soinin on menettänyt äänestäjiensä luottamuksen, on hänestä tullut haluttu haastateltava ja hovikelpoinen perinteiselle medialle. Sama koskee kaikkia perussuomalaisia soinihenkisiä, he saavat palstatilaa ja pääsevät mediassa esiin.

Ylenkin käyttäytyminen on myötäilevää hallituksen suuntaan. Tämä on itsestään selvää, sillä kansan keskuudessa äänenpainot ja vaatimukset leikkauksista kohdistuvat päivä päivältä voimakkaammin Yle-veroon. Kun hallitus ja sen takana oleva eduskunnan enemmistö päättää Yle-verosta, on täysin loogista, että Yle tekee kaikkensa miellyttääkseen hallituspuolueita - Ylen herroilla ja toimittajilla on pelissä omat työpaikat, joilla rahoittaa syömiset, juomiset ja asunnot. Yle ja valtaeliitti käyvät kauppa ja viisimiljoonaa suomalaista saa sen seurauksena tietää, mitä eliitti haluaa heille kertoa.

Myös Ylen toiminnassa Persut ovat saavuttaneet hovikelpoisuuden. Ennen julkisuuspannassa olleen puolueen edustajat pääsevät jopa hallitsemaan parhaaseen katseluaikaan lähettäviä ns. asiaohjelmia. Kyseinen toiminta on  yleläisten selviytymistaistelua ja sen ohessa tulee uhratuksi Ylen vapaan tiedottamisen periteet. Muutaman tuhannen työpaikan vuoksi miljoonat ihmiset saavat pakkorahoittamastaan tiedotusvälineestä maailmankuvan, joka palvelee pientä valtaeliittiä.

Demokratian perustana on aina tieto, sillä ilman tietoa kansa ei tiedä miten äänestää. Väärää tietoa jakamalla ja eliitille ikävistä asioista vaikenemalla valtamedia saa vallassa olijat pysymään vallassa. Näin toimii valtamedian ja valtaeliitin välinen liitto. Edes Natsi-Saksassa tai Neuvostoliitossa median jeesustelu ja manipulointi ei ollut yhtä härskiä kuin Suomessa vuonna 2016. 

Parhaillaan Suomessa valmistellaan NATO-selvitystä, josta jonkin kummaan syyn takia vaietaan. Samalla  Suomea ujutetaan yhä voimakkaammin sotilasliiton vasallivaltion asemaan. Vuonna 2016 Suomessa ramppaa, ensimmäisen kerran sodan jälkeen, vierasmaalaisia sotilaita. Tästä valtamedian tulisi kirjoittaa ja jakaa tietoa eikä tyrmätä kysymyksiä ja keskustelua toteamalla lakonisesti: EI MITÄÄN UUTTA ITÄRINTAMALLA!

Kaikki tämä NATO:on hivuttautuminen tapahtuu kansan enemmistön vastaisesti. Jos tätä joku kehtaa väittää demokraattiseksi asioiden valmisteluksi tai demokratian toteutumiseksi, ei kyseinen väittäjä tiedä mitä sana demokratia tarkoittaa. Valtamedia on omalla yksipuolisella uutisoinnilla ja ns. vastamedian mollaamisella menettänyt monopoliasemansa.Nyt keväällä jos koska valtamedia petaa ns. vastamedialle mahdollisuutta valtamedian hallitsevan asian lopulliselle murtamiselle. Jos Suomi oli joskus rähmällään Neuvostoliiton suuntaan, ei se ollut kuitenkaan rähmällään niin paljon, että puna-armeija olisi täällä harjoitellut liittolaistensa kanssa omalla kalustollaan maalla, merellä tai ilmassa!

1 kommentti:

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!