keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

SOINI KELLOT SOIVAT PERSUILLE!

Kannatuksen laskusta huolimatta perussuomalaiset jatkavat tuhonlinjalla. Kapteeni on Jumala laivassa, Jumala on Jumala taivaassa ja Soini on Jumala Persuissa kuten saatana on herra helvetissä. Käytännössä tämä tarkoittaa pohjoiskorealaistyyppistä meininkiä. Persuaktiivit uskovat Soinin epätoivoisimpiin selityksiin ja pelon vallassa taputtavat yhtenä laumana johtajalleen, vaikka sisällään tuntevat ja tietävät kaiken menevän päin helvettiä ja syvimpiä sopukoita.

Kuten Pohjois-Koreassa niin Persuissakin erilaiset ajatukset, keskustelu ja takaa nousemin on eliminoitu. Koko puolueorganisaatio on vain ja ainoastaan yhtä miestä varten. Persut on huippuosoitus siitä, että valtaan päässeen ei tarvitse vähääkään välittää niistä lupauksista, millä hän valtaan pääsi. Persujen piti olla nimeen omaan vaihtoehto menneen ajan mädällä meinigille, hyvä veli järjestelmille, väkisin vallassa roikkumisille ja poliittisille valheille - KUINKAS ON KÄYNYT?

Persut saivat toisen jytkyn antamillaan lupauksilla. Nyt kannatus on puolittunut ja laskee vauhdilla kohti puolueen peruskannatusta neljää prosenttia. Silti puolueen eliitti väittää, silmät kirkkaina, toimivansa demokraattisesti osana demokraattista päätöksentekoa. Näin ei todellakaan ole ja se oljenkorsi, minkä Persut antoivat suomalaiseen politiikkaan uskonsa menettäneille äänestäjille, on uponnut. Persut ei ollut eikä ole puolue vaan ilmiö tai mahdollisuus joka tuli, oli ja hävisi.

Huoltoasemien baarissa Soini ja Persut ovat yleinen vitsi ja he ketkä eivät vitsaile Persujen tempauksilla, puhisevat kiukusta tai kiehuvat raivosta. Totuuteen perustuvan naljailun vuoksi kaikkein noloimpaan ja ikävimpään asemaan ovat joutuneet perussuomalaiset kuntapolitiikan aktiivit, jotka kohtaavat äänestäjiään päivittäin. Heidän arkensa on pilalla, kun he baareissa ja huoltamoiden baareissa joutuvat Soinin antamien vaalilupausten ja sanansyönnin aiheuttamaan vihan, huutelun, pilkan ja kysymysten ristituleen.

Ikävintä asiassa on se, että Suomen kunnat vilisevät vilpittömiä, asioihin perehtyviä ja kuntalaisten asialla olevia, rehellisiä sekä luotettavia perussuomalaisia valtuutettuja.
Nyt valtakunnan ykkösvalehtelijaksi itsensä nostanut Soini, vippaskonstilla ja valheilla huipulle päässeiden nuoleskelijoiden avulla, tuhoaa sen työn jatkumisen, mitä Persut ovat kunnissa tehneet. Sitä on pidettävä hyvänä asiana, että nykyisistä Persujen kansanedustajista suurin osa jää yhden kauden murheellisiksi matalalentäjiksi ja heidät muistetaan Suomen poliittisen historian suurimpina valehtelijoina. Ikävää sen sijaan on monen perussuomalaisen kuntapoliitikon valitsematta jääminen tulevissa vaaleissa; se on suuri menetys heidän asuinseuduilleen.

Kun 2008 Uudessakaupungissa ja kuntavaaleissa Persut tekivät historiaa ja ensimmäisen jytkynsä eli nousivat suomalaisessa kaupungissa valtuutettujen määrässä ensimmäisen kerran Vasemmistoliittoa suuremmaksi puolueeksi, oli riemu huipussa. Oli ilo olla mukana tehdä historiamme ensimmäistä jytkyä, josta kylläkin suurin ansio kuuluu kirjailija Rake Tähtiselle. Tuolloin saimme kunnolla tuulettaa kaavoihin kangistunutta aiemmin sokeasti hyväksyttyä kaupungin suohon vienyttä virkahenkilövalmistelua.

Nyt kaikki on muuttunut noista päivistä, siksi Persujen pitäisi, muutta kurssia ja palauttaa kansan usko kuntapäättäjiin ja tehdä juopa heidän ja sanansa toistuvasti syöneen puoluekerman välillä. Persujen kuntavaikuttajien on viimeinkin noustava esiin ja otettava keskustelulla puolueessa suitset käsiin. Persut eivät voi jatkaa nykyisellä linjalla kohti takiaispuolueen tasoa ja lopullista tuhoa. Kuntavaalit tulevat äkkiä, joten nyt on kiire toimia. Nykyisille kansanedustajille ja muille nöyristelijöille totean, että turhaa nöyristelette jatkon toivossa: TE KYTTÄÄTTE PERSUJEN PAIKKOJA, JOTKA TULEVAISUUDESSA EIVÄT ENÄÄ OLE PERSUJEN PAIKKOJA!

9 kommenttia:

 1. Näin myö kellutaan, kellutaan, kellutaan...vai jo hukutaan.
  http://www.tulli.fi/fi/tiedotteet/ulkomaankauppatilastot/tilastot/ennakko/012016/index.html

  VastaaPoista
 2. Harmi, että U:gissakin Persut ovat ensikertalaisia valtuustossa. Ei ole näkynyt irtiottoja missään mielessä, apupuolueena mennään. Täysin ansiottomia edustajia. Mutta valtuustossa on oltava tietty määrä valtuutettuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täydy olla valtuutettuja tietty määrä kuin valittuna. Nytkin Muutoksen edustaja valtuuston kokouksessa onn äärimmäisen harvinaista.

   Poista
 3. Verottomia osinkoja yleishyödylliselle ay-liikkeelle
  Täältä tulee ay-palatsien ja niiden esikkuntien ylläpitoon rahaa
  http://www.iltalehti.fi/talous/2016030921240490_ta.shtml

  VastaaPoista
 4. Sanat syöty ja kannatus mennyt. Näkyy kuntavaaleissa romahduksena.

  VastaaPoista
 5. Surkein puolue kautta historian. Mitättömyyksien koti.

  VastaaPoista
 6. YKS.
  Miten työpaikkoja tulee Suomeen lisää jos nykyiset työntekijät tekee työnantajilleen kolme työpäivää lisää töitä vuodessa ilman palkankorotusta? Ei todellakaan kaikki tee vientiteollisuuden tuotteita joita menisi ulkomaille niin paljon kuin ehditään Suomessa tekemään? Siis miten tämä on mahdollista?

  VastaaPoista
 7. Köyhien kyykyttäjät demarit, olivat monessa kunnassa nostamassa maksuja tappiin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Lipposen aikana alkoi Demarien köyhien kyykytys ja työväestön siirto puolueen takariviin, jokohan nyt uskovat, että tässä maassa on tilaa työväenpuolueelle - vai täyttääkö tuon aukon Vasemmistoliitto kaikkien jytkyjen JYTKYLLÄ?

  Jos etukäteen tietää istuvansa valtuustossa tyhjänpanttina, niin eikö ole kaupunkilaisille selkeää säästöä jäädä sieltä pois? Ihmeellinen juttu, jos meikäläiset menevät valtuustoon ja aukaisevat suunsa se on väärin, samoin jos jäämme sieltä pois. Uudessakaupungissa Muutos taitaa olla kokoonsa nähden käyttänyt valtuustossa eniten puheaikaa ja tehnyt samoin verraten eniten aloitteita, joten paikalle on menty, kun sillä on jotain virkaaa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!