maanantai 28. maaliskuuta 2016

Ylen rasistinen valtamedia

Valtamedia levittää nyyhkytarinoita pakolaisista. Valtamediaa seuraamalla saat pakolaisista helposti käsityksen, että he ovat huippunsa koulutettuja yli-ihmisiä, jotka Suomelle antamalla panoksellaan pelastavat maamme tulevaisuuden. Kuva on niin valheellinen ja niin utopistisen ruusuinen, että tuskinpa norsunluutorneihinsa paennut eliitti tai valtamedian toimittajat edes itse uskovat siihen. Samalla valtamedia näennäishumaani totuutta vääristelevä tiedottamine ärsyttää tavallista kansaa julmetusti.

Valtamedia antaa pakolaisia ohjelmissa käsiteltäessä aina rutkasti tilaa käytännön elämästä vieraantuneille pintaliitäjille, kuten esim. ökyrikkaalle arkkipiispalle. Valtamediassa hänen näennäishumaanisuutensa ylittää esitettyjen ajatusten epäinhimillisen tai mahdottoman toteuttamisen. Voiko arkkipiispa käyttää kirkon varoja yhteiskunnan päätöksiä vastaan? Eikö valtio luovuta osan yhteisöverotuotosta, reilut satamamiljoonaan euroa vuodessa,  kirkolle, jotta kirkko tekee yhteiskunnan kannalta jotain hyödyllistä. Arkkipiispa lupasi kirkon majoittava pakolaisia kryptoihin eli kellareihin. Minkälaista kotoutumisen onnistumista voi odottaa, jos esim. sata raavasta miestä teljetään kellariin vuodeksi?

Jos joku hiukankin pohtii valtamediassa esitettyjä pakolaishaihatteluja ja esittää niille vaihtoehtoja, hänet leimataan rasistiksi. Jopa realistisista tapahtumista uutisoiminen on valtamedian mukaan rasistista keppihevosella ratsastelua. Aivan oma lukunsa valtamedialle on MV-lehti, jota lyödään ja häpäistään kuin samarialaista Juudeassa. Julistamalla MV-lehden saatanaksi, on valtamedia rajallisella medialahjakkuudellaan nostanut lehden todelliseksi tiedotusvaihtoehdoksi eli virtsannut omaan bootsiin. MV-lehdestä on kasvanut merkittävä mediavaikuttaja Suomessa ja siitä sopii kiittää vähintäänkin kyseenalaisilla taidoilla toimivaa valtamediaa.

Jopa vaatimus toimivan kotoutuksen järjestämisestä ennen pakolaisten vastaanottoa on valtamedian mielestä  rasismia. Sen sijaan ihmisten sullominen homeisiin kouluihin, tyhjiin kasarmeihin eli paikkoihin, joihin pääsyltä kantaväestöä suojellaan ei ole rasismia. Jos kantaväestö alkaa, valtamedian kritiikittä siunaaman, totaalisesti epäonnistuneen kotoutuksen seurauksena puolustautua, aloittaa valtamedia hyökkäyksen tuomiten katupartiot. Sadoillamiljoonilla operoiva valtamedia ei vähääkään välitä perehtyä tai uutisoimaan syitä, jotka ovat johtaneet katupartioihin ja mikä koomisinta: TAAS HAUKUTAAN MV-LEHTEÄ, jopa yhteydenpito lehteen tuomitaan.

Valtamedialle Suomi on sitä humaanimpi, mitä enemmän se ottaa pakolaisia vastaan. Kaikki pakolaiset ovat valtamedian mukaan tervetulleita, kunhan he eivät vaan tule Venäjän kautta, silloin he ovat huonoja ja ei-toivottuja pakolaisia. Valtamedia ei ajattele asioita tavallisen suomalaisen saati edes pakolaisen kannalta - eikö pakolaisen ole parempi mennä sinne, missä hänellä parempi olla? Jos ihminen kuljetaan huonoihin oloihin, eikö se ole silloin syrjimistä ja tässä tapauksessa rasismia? Eikö juuri ja juuri päivästä toiseen kitkuttavalle kantaväestön jäsenelle ole parempi, jos hänen vähillä rahoilla ei yritetä syöttää uusia nälkäisiä suita?

Valtamedian rasismi näkyy räikeimmin uutisissa, joissa todellisessa hädässä olevia syrjitään. Kun Belgiassa pamahtaa ja eurooppalaisia kuolee, valtamedia pistää ison vaihteen silmään ja miljonat eurot alkavat palaa. Televisio suoltaa ylimääräisiä uutislähetyksi ja esim. koko Yle on yhtä Belgian uhreilla mässäämistä. Tätä jatkuu muuta päivä ja sen jälkeen siirrytään seuraavaan vaiheeseen, alkaa loputon toitotus: EI OLE SYYTÄ PELKOON, TERRORI ON KAUKANA (MILTEI BALKKANILLA ASTI! - Se kun on kova kulkemaan, salama....: toteaisi yksi Lehto).

Valtamedian todellinen luonne paljastuu välittömästi, kun uhreina ovat muut kuin eurooppalaiset. Koska olette nähneet erikoislähetystä sen vuoksi, että Afganistanissa tai Pakistanissa kuolee kymmeniä ihmisiä pommiattentaatissa?  Kun NATO:n lennokit tappavat viattomia siviilejä, ei niistä kerrota Suomessa uutisia eikä käydä toistuvia tv-keskusteluja. Aivan omaa luokkaansa mitättömyydessä ovat valtamedialle afrikkalaiset. Vaikka mustia henkilöitä kuolisi kuin kärpäsiä, sellainen onnettomuus ylittää hädin tuskin teksti-tv:n uutiskynnyksen. Jos tämä ei ole syrjimistä ja rasismia, niin mikä sitten?

Juuri tällainen valtamedian harjoittama rasistinen toimitustyö tekee ihmiset eriarvoisiksi etenkin lasten silmissä. Huomaamatta toisia nostetaan toisia painetaan, toisista tehdään hyviä toiset vaietaan mitättömiksi. Kun tätä jatketaan vuosia, ihmisen arvomaailma muuttuu valtamedian tarjonnan mukaiseksi. Toisaalta oppiminen noudattaa samaa kaavaa kuin kirjoja lukemalla. Jos jotain ei kerrota tai sitä vähätellään, ei sitä ole lukijalle olemassa tai se on vähäistä.

Valtamedian tapauksessa kyseessä on ihmisten alitajuntaan vaikuttaminen, joka huomaamatta tehoaa erityisen hyvin etenkin kasvuikäisiin. Joko hölmöyttään tai tietoisesti valtamedia kasvattaa rasista sukupolvea. Kun se toimii aktiivisesti vierasperäisen väestön tänne saamiseksi, ei voida enää puhua tavallisesta rasismista vaan pitkäntähtäimen SUPRERRASISMISTA!

3 kommenttia:

  1. Voiskos osuvammin sanoa mikä on Suomen tämän hetkinen ongelma, javasen meille kertoi:
    On äärettömän masentavaa, kuinka itsekäs pyrkyrieliittimme jakaa tämän kansan kahtia. Pahinta tässä ajassa on se, että kärsijöinä ovat viattomat ihmiset - yhtä porukkaa käytetään härskisti hyväksi yleisen mielipiteen nuoleskelussa ja toisen porukan päälle sälytetään kaikki ongelmat ja kustannukset.

    VastaaPoista
  2. Tässä tukea javan mielipiteelle.
    http://www.maailma.net/artikkelit/hrw_saudiarabian_johtama_koalitio_pommittanut_koteja_jemenissa
    Ei paljon kiinnosta valtamediaa.Ei näy eikä kuulu arkkipiispa Mäkisen kannanottoja.

    VastaaPoista
  3. Tässä on tänään kaupunginhallituksessa käsiteltävä Javan aloite vastaanottokeskuksesta
    http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20162882-9.HTM

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!