maanantai 1. heinäkuuta 2019

VALTAMEDIA KUIN NAZIMEDIA!

Suomen tiedotusvälineiden tarjonnasta päättää muutama suuremman median päätoimittaja. He valitsevat tehtäviin suosikkitoimittajat, jotka puolestaan valjastavat ohjelmiinsa/uutisiinsa suosikki asiantuntijat ynnä mielipidejohtajat. Toimittajat ja asiantuntijat pysyvät samoina, vaikka heidän "uutistensa" ennakointi menisi kuinka pieleen. Viimeistään USA:n presidentinvaalein lopputuloksen selvittyä median olisi pitänyt vaihtaa toimittajia ynnä asiantuntijoita - NIIN PIELEEN MENI VAALIENNUSTEET!

Jos otamme iltapäivälehdet YLE:n, MTV:n ja pari suurinta sanomalehteä ja niiden päätoimittajat sekä uutispäälliköt, saamme kasaan parikymmentä tyyppiä. Nämä tyypit pitävät huolen siitä, että mediamme toimii tasapuolisesti ja laadukkaasti totuudessa pysyen - kokonaan toinen juttu on se, kuinka hyvin he tehtävässään onnistuvat. Suomessa leipäjonot kasvavat köyhyyden seurauksena.  Kahdeksan prosenttia suomalaisista eli 440 000 meistä elää köyhyysrajan alapuolella. 160 000 suomalaista lasta uhkaa köyhyyden vaikutukset: kiusauksen kohteeksi joutuminen, puutteessa eläminen ja lopulta syrjäytyminen. Koska olette nähneet valtamedian hehkuttavan tätä ongelmaa Pridehehkutuksen määrällä - ETTE KOSKAAN!

Kun lisäämme köyhien lisäksi toiseen vaakakuppiin sairaat, vanhukset vammaiset, kipupotilaat, huomaatte tämän puolen vaa`assa painavan, yhteiskunnallisesti ongelmia mitaten, paljon enemmän kuin ensimmäisen, valtamedian valitseman, Pridepuolen, johon kuuluu lisäksi ilmastonmuutos, metoo, näennäisinhimillinen pakolaispolitiikka, venäjävihan lietsonta, Trumpin pohjaton mollaaminen ja pääkaupunkimme kerskarakentaminen.

Meillä muutama päätoimittaja kavereineen päättä mitä ja miten tässä maassa asiat kerrotaan. Hyvä esimerkki kyseisen poppoon kyvyttömyydestä tasapuolisen ja laadukkaan mediatoiminnan tarjoamiseksi kansalle löytyy viime eduskuntavaaleista, joissa, vaikka presidenttikin esitti ihmetyksensä, puuttui ulko/turvallisuuspoliittinen keskustelu kokonaan. Tavallinen suomalainen muokkaa maailmankuvansa muutaman ihmisen mielihalujen ja mieltymysten mukaan.

Meidän valtamediamme on täysin kyvytön hoitamaan tehtäväänsä laadukkaasti ja etenkin tasapuolisesti. Kaiken kukkuraksi tavallinen pulliainen rahoittaa sen valikoidun tiedon, jolla häntä aivopestään ja joka sivuttaa kansalaisia koskevat todelliset ongelmat. Sinä maksat tilausmaksut ja ostamiesi tavaroiden kautta kustannat ilmoitukset, joilla yksityistä mediaa rahoitetaan. YLE puolestaan kerää lähes 500 miljoonaa euroa pakkoveroa, joten eipä meidän mediakenttämme juuri poikkea Neuvostoliitosta tai nazi-Saksasta. Ja mikä koomisinta, kuten päivällä kuulin, jos sanot kuten yllä kirjoitin: VALTAMEDIA HAUKKUU SINUT NAZIKSI!

LINKIT:

Suomessa on 440 000 köyhää

160 000 suomalaislasta uhkaa köyhyys

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!