maanantai 22. heinäkuuta 2019

VERENLUOVUTUKSELLA KÖYHILLE: 500€/kk

Huomattava osa luovutetusta verestä lurahtaa osaksi lääketeollisuuden miljardi tuottoja. Myös meidän SPR myy osan verestä plasmateollisuuteen. USA:ssa verestä maksetaan selkeää rahaa luovuttajille ja verentrokaus firmat mainostavat avoimesti, että jokainen voi verellään tienata 200$/kk. USA:ssa verenluovuttajien kontrolli perustuu tietokonekyselyyn ja verenpaineen mittaukseen. Jos hoksaa vastata tietokoneen kaikkiin kysymyksiin ei ja verenpaine on kunnossa, kelpaa tarjokas veribusineksen alkulähteeksi.

Suomessa leipäjonot kasvavat, koska köyhyyskin kasvaa. Jospa soisimme meidänkin köyhimmälle osalle väestöstä mahdollisuuden parantaa elämisentasoaan omalla verellä eli sen sijaan, että verenluovutuksen hyöty rojahtaa nyt SPR:n tilille ja sen ökypalkkaisten johtajien hyödyksi. Jospa eduskunta turvaisi jokaiselle oikeuden hyötyä itse omasta verestään. Käsittääkseni veri on very henkilökohtainen juttu eli siinä, missä jokaiselle taataan oikeus omien sukuelinten taloudelliseen hyötyyn ilman välittäjää, voisi perustellusti vaatia jokaiselta oikeutta omaan vereensä. Tarvitsemme siis lain, joka sananmukaisesti estää kapitalistia rikastumasta imemällä köyhän kansan verta!

Kun katsoo kansainvälistä veriteollisuutta ja siinä liikkuvaa rahaa, voisi selkeästi povata, Amerikan-tahtiin toimivalle, verenluovuttajalle jopa 500€/kk lisäansioita. Tällainen tienaamismahdollisuus nostaisi sadattuhannet suomalaiset köyhyysrajan yläpuolelle, kohottaisi merkittävästi köyhien elämänlaatua ja kykyä ostaa ja kuluttaa eli osa verirahasta siirtyisi verojen kautta valtiolle. Tietenkin Amerikan-tahtinen verenluovutus aiheuttaa luovuttajalle mm. pääkipua ja vastaavaa, mutta sekin lienee parempi kärsiä tyhjällä vatsalla pääkipua, joka syntyy ahdistavasta tulevaisuuden epävarmuudesta!

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!