torstai 25. heinäkuuta 2019

KIITOS AL-TAEE PALJASTUKSISTASI!

Al-Taee antoi opinnoistaan väärää tietoa, hänen maailmankuvansa oli "väärä" muuhun ehdokasryhmään ja oppiarvostaankin hän antoi väärän kuvan. Sopii kysyä: Oliko kyseisessä herrassa mitään aitoa? -Kyllä, hän on ihka aito Hussein al-Taee ja meidän tulee kiittämän häntä siitä ruljanssista, jonka hän veti läpi, kesti ja jolla hän opetti meille tavallisille pulliaisille niin paljon.

Eikös ole niin, että jokainen meistä sanoo vapaaehtoisesti sen, mitä mieltä on. Niin varmasti teki al-Taeemmekin ja antoi vapaasti ilmaistun mielipiteittensä näkyä vuositolkulla kaikkien katsottavana. Miehen vapaasti esitetyt näkemykset eivät ole yhtä omieni kanssa, mutta mielestäni al-Taeella on oikeus esittää mielipiteensä. Nyt häntä jahdattiin inkvisitiotyyliin ja ajettiin peräti sairaalakuntoon. Hänen täytyi muuttaa mielensä ja elämänkokemuksiin perustuvat näkemyksensä, sillä hän näytti vihervasemmiston silmissä kerettiläiseltä! Soisi kansan hoksaavan, minkälaisen aikamme inkvisitiota muistuttavan epäinhimillisen painostuksen jälkeen Hussein al-Taee myönsi mielipiteensä vääriksi. Pulpahtaa pakostakin mieleen historian juttu: "Se pyörii sittenkin". Vihervasemmisto pitäköön mielessään: ainahan al-Taee voi palata alukeperäiseen mielipiteeseensä!

Nyt joku pohtii syytä kiittää Hussein al-Taeeta, miestä joka julisti totaalista  positiivista palturia itsestään ja kaiken kukkuraksi änkesi valehtelemalla eduskuntaan ja joka rauhaturvatyössä ei saanut rauhaa aikaiseksi, vaan päin vastoin vei perherauhan ainakin yhdestä ellei kahdesta kodista! Al-Taeelle kiitos, sillä hän osoitti hölmöimmällekin kansalaiselle selkeästi : ettei valtamediamme ja sen kärkitoimittajat pystyy ammattitaitoiseen, syvälliseen, luotettavaan journalismiin, kun kyse on median, ns. älymystön ja eliitin omimasta mukavasta tyypistä - Ahtisaaren toimisto on ainoastaan pellelafka, joka ei tutki työntekijöidensä taustoja edes vähimmässä määrin - pääkaupunkilaiset äänestävät mielestään mukavia tyyppejä, jotka ovat poliitikkoina täysiä Urpoja, kuten Petelius, Kaikkonen, Kari, Sarkomaa jne. eduskuntaa. Joten lopputulemana totean: MEIDÄN VALTAMEDIAMME AMATÖÖRIMÄISYYDESTÄ JA TULOSHAKUISUUDESTA JOHTUEN SE TIEDON SIJAAN LUO ÄÄNESTÄJILLE MIELEISIÄÄN MIELIKUVIA - TÄMÄ TIEDONPUUTE VIE DEMOKRATIALTA KAIKKI TOIMINTAEDELLYTYKSET!

2 kommenttia:

  1. syvempi analyysi tapahtuneesta kuin yhdessäkään lehdessä

    VastaaPoista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!