tiistai 30. heinäkuuta 2019

SAKSALAISEN SIIRTOIHON MYSTISET SIVUVAIKUTUKSET?

Viime päivin sattuneiden maagisten juttujen seurauksena pohdin tossissani: Voiko saksalaisen luomusiirtoihon luovuttajan piirteitä siirtyä ihon uuteen kantajaan?


Kerroin Facebook tutuilleni terveysinvestoinnista, jonka suoritin Vannaksen kaupungissa. Verhosin vereslihalle hiertyneen jalkapöytäni saksalaisella luomusiirtoiholla. Eikä siinä sinänsä mitään, koska jo viikon siirtoiho verhoaa jalkaani kauniisti kuin liina juhlapöytää. Perustehtävänsä eli hankintatarkoituksen sakemannin iho täyttää todella oivasti: ei kipua, ei turvotusta eikä verenvuotoa.

Mystisyys, jos se luomusiirtoihosta johtuu, alkoi viime yönä. Heräsin jokaöiselle klosettireissulle ja astuin kissan sisään tuoman rotan päälle kiroten tapahtunutta. Tässä ei muuten tapahtunut poikkeavaa, mutta käytin venäläistä kirosanaa, jonka sinkosin suustani jiddišin tyylillä - kielellä, jota koskaan en opiskellut enkä hallinnut. Mikäli noitumisen sijaan olisin äännähdellyt jotain muuta, olisin epäillyt uskonnollispohjaista kielilläpuhumista, mutta kiroilla venäjäksi jiddištyyliin murtaen. Päivällä ihmetykseni kasvoi, kun suunnistin robotin tavoin, juurikaan ajattelematta, kohti kirjastoa. Vasta lainaustiskillä havahduin hereille, kun hoksasin seisovani asiakasjonossa Toora kainalossa. Niin ikään olen ryhtynyt liikenteessä sadattelemaan saksalaisille autoille: Kalman tähti, vainaja wankkurit jne..

Voikohan olla, että alennuksella hankitun luomusiirtoihon päiväys oli mennet vanhaksi jo vuosia sitten? Liekö iho peräti senaikaista, kun ylitarjonta haittasi tämän sortin luomutuotteen menekkiä? Ja jos näin lienevät asiat, voiko siirtoihon luovuttajan piirteitä siirtyä ihon vaikutuksesta uuteen isäntäruhoon? Jos jollakin on vastaavankaltaisia kokemuksia sisältä esiin pyrkivästä monikulttuurisuudesta, niin mielelläni vaihtaisin näkemyksiä. Mutta nyt täytyy lopettaa, minulla on kiire etsiä ja katsoa Kymmenen käskyä elokuva!

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!