tiistai 2. heinäkuuta 2019

MITÄ PRIDEBUSINES TUOTTI - MINNE RAHAT?

YLE antoi pääuutisissaan Pridetouhulle lähes 8 minuuttia aikaa. Samaan aikaan pidettiin Suomen suurimman puolueen puoluekokous, joka sivutettiin lähes pelkästään maininnalla. Pridevaelluksen kanssa vastaavaan kävijämäärään päässeestä suviseura tapahtumasta todettiin uutisissa: Katso netistä. Jos kyseinen tapahtuma korostaa tasa-arvoa, ei korostus ainakaan uppoa valtamediamme uutisointiin.

Valtamediamme on ampunut menneet viikot kaikelle kansalle kaikelle kansalle Pridehehkutusta. Jos saman media-ajan ja palstatilan olisi joutunut ostamaan normaalien mainostaksojen mukaan, puhuttaisiin miljoonista euroista kenties kymmenistä miljoonista euroista. Tapahtuma sai niin paljon ilmaista mainosta, ettei yksikään suomalainen pystynyt tältä valistukselta välttymään. Siksi väkeä riitti tapahtumassa 100 000 henkilöä.

Jos tapahtuma sai mahtavan ennakkomarkkinoinnin, niin jostain valtamedia ei hiisku. Minua kiinnostaa Pridevaelluksen budjetti, mutta enpä löytänyt sitä. Jos tarkastelemme tapahtuman tukijoita, ei voitane puhua mistään pikkusummista. Tässä vuoden 2018 Priden yhteistyökumppanit olivat Prisma, Karhu, Wella Professionals, Helsingin Sanomat, Radio Helsinki, Stockmann, Clas Ohlson, Clarion Hotels, Tokmanni, Foodora, Taksi Helsinki, dtm, Accenture, Gigantti, Futurice, Burger King, Marimekko, Neste, Happy Joy, Finnkino, Microsoft, SEK, Miltton, Alma Media, Tieto, Kalevala Koru, Lush, KONE, Kingis, More Than Four Reasons, Posti, Estrella ja Weecos.

Valtamedia jäljitti aikoinaan Kaikkosen hämäriä tonneja, mutta miksei se avaa samoin Priden taloutta. Priden sponsorilistasta voi päätellä tapahtuman keräävän melkoisesti tukieuroja. Tavallisena pulliaisella lienee oikeus tietää tapahtuman liikevaihto, koska tapahtumalle antoi merkittävää markkinointitukea, suomalaisten yhteisillä rahoilla pyöritettävä YLE ja suomalaisten suurelta osin omistamat Neste ja Finnair.

Jos valtamediamme vaikenee Pride sopimuksista, ei siitäkään isommin hihkuta, minne rahat menevät. Prideväki ei näytä kovinkaan köyhältä, joten tuskin heitä tarvitsee isommin avustaa koiran kaulapannoilla tai räyhäkkäillä nahkaliiveillä tahikka nänniväreillä jne.. Minua kiinnostaa po. organisaation budjetti, voitto ja etenkin he henkilöt, jotka saavat korvauksen Brideilkamoiden tiimoilta. Itse en ole löytänyt kaipaamiani tietoja valtamediasta, joten jos sinä löydät, pistä kommentti tai vinkkilinkki!

6 kommenttia:

 1. Kovasti sinua pride kiinnostaa. Oletko useasti ollut mukana vai onko ensivuonna eka kerta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistä ja kysymästä! Luulisi kaikkien olevan kiinnostunut yhteisten rahojen käytöstä. Minä en vastusta Prideä, jokainen saa tehdä mitä lystää, mutta yhteisten rahojen käyttöön haluan avoimmuutta ja valtamedialta tasapuolista uutisointia. En aio mennä tulevaan Pride tapahtumaan, koska en harrasta massatapahtumia enkä käy koskaan Helsingissä paitsi lentokentällä, kun on pakko - mutta sekin lienee Vantaan puolella.

   Poista
  2. Se vaan jaksaa ihmetetyttää, miten tuo parempi väki ei pysty edes ulkosiisteyteen:
   Pride jätti törkykasat päiväkausiksi Kaivopuistoon: ”Heillä meni siivous niin sanotusti päin prinkkalaa”
   Ihan noin jo otsaluulla voisi kuvitella, ettå ainoa oikea kunnon väki käyttäytyisi kunnolla, mutta juuri tuollaiset jätteiden jättäjät todistavat olevansa jätteidensä veroisia. Toivottavasti osasivat edes huumeruiskunsa viedä mukanaan.

   Poista
 2. https://pride.fi/3906-2/

  VastaaPoista
 3. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006160759.html

  Tuosta löytyy prideväen jättämät roskaröykkiöt. Samanlaisia sikailijoita ovat kuin muutkin.

  VastaaPoista
 4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!