sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

KORVATAAN VAPPUSATANEN VERIVIISSATASELLA!

Suomi ei kuulu enää mihinkään lintukotojen kastiin. Luisumme voimakkaammin pois siitä yhteishengestä, jolla selvittiin sodat, maksettiin sotakorvaukset ja rakennettiin tasa-arvoinen hyvinvointimaa. Vaikka maamme rikkaus on moninkertaistunut niistä ajoista, jolloin kaikkialle Suomeen rakennettiin uimahalleja, jäähalleja, kouluja, lentokenttiä ja niin herra kuin narri istui tulojärjestyksessä terveyskeskuksen jonossa odottamassa nopeaa ja laadukasta hoitoa, ei meillä ole varaa eläkkeensä jo maksaneiden ihmisten laadukkaaseen hoitoon, vammaisten inhimilliseen kohteluun saati vientiteollisuuden duunarien perustarpeiden tyydyttämiseen esim. Äänekoskella, Kemijärvellä, Uudessakaupungissa.

Olemme luoneet ja luomassa Suomesta pikku-Amerikkaa, jossa, alkuperäisväestö ajetaan ahtaalle,  tuloerot kasvavat, pienelle joutavalle eliitille tehdään, tavallisen kulkevaisen selkänahasta revityillä varoilla metroja, kirjastoja, museoita, tunneleita kivihiilienergiaa jne.. Kun kerran olemme eriarvoisuuden tiellä siivestävien rikkaiden rikastuessa ja köyhien köyhtyessä ja heidän yhteiskunnallisten palvelujen huonontuessa, voimme samalla ottaa aimo askeleen, kohti eriarvoisuuden huippua ja ryhtyä yhteiseksi hyödyksi sananmukaisesti imemään köyhien verta.


Valtamedia vaikenee, joten harva tietää, että samaan tyyliin kuin meillä kansa luovuttaa verta SPR:lle, joka myy siitä tehtyä plasmaa maailmalle, USA:ssa vastaavan busineksen takaa löytyvät liikeyritykset. Suurin ero SPR:n ja jenkkityylin välillä piilee siinä, että amerikkalaiselle luovuttajalle maksetaan verestä toisin kuin suomalaiselle luovuttajalle, jonka verellä SPR tekee miljoonabusinesta. Amerikassa köyhät tienaavat helposti pari sataa taalaa kuukaudessa, kun he menevät kuin lypsettävät lehmät sovittuun aikaan luovuttamaan verta.

Jospa mekin ottaisimme verenluovutuksessa käyttöön jenkkijujun eli antaisimme jokaisen suomalaisen vapaasti hallita ruumista ja sen tuotoksia. Valtiovalta voisi kilpailuttaa, ulkomaalaistuttaa Suomen veribusineksen jo sillä verukkeella, että nyt homma pyörii melkoisen monopolivetoisesti. Koska kyseinen liiketoiminta on äärimmäisen tuottoisa miljardibusines, voisivat päättäjämme vaatia, SPR:lle virtaavasta, veripotista pientä osuutta luovuttajalle. Esim. viisisataa euroa kuukaudessa, joka voitaisiin vähentää eläkkeistä tms., tuntuisi varsin kohtuulliselta.

Kaavailemani systeemin mukaiset verenluovutuskerrat toteutettaisiin Suomessa nykyistä tiheämmin. Se aiheuttaisi pientä häikkää luovuttajille, kuten väsymystä, kevyttä pääkipua, pyörtyilyä ja yleisen aktiviteetin laskua; mutta toisaalta: mehän olemme kansainvälisesti tunnustettu kivunhoidon kehitysmaa ja vaisut väsyneet ihmiset sopeutuisivat vähä-äänisesti ja nöyrästi rooleihinsa pääkaupungin ruokajonoissa tai puurtaessaan pienellä palkalla vientitehtaissamme. Työttömille, vammaisille ja eläkeläiselle voitaisiin laissa säätä verenluovutuspakko, joka vähennetään yhteiskunnan korvauksista. Rikolliset voisivat maksaa kolttosensa ja niistä aiheutetut kustannuksen verta luovuttamalla. Näin, mitään yhteistä hyvää tuottamattomat, rikas kermamme voisi edelleen rikastua vähänevä veristen köyhien kustannuksella.

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!