perjantai 5. heinäkuuta 2019

HALLITUKSEN SYKSYINEN HAJOAMINEN VARMISTUI!

Sipilän onneton perintö nakertaa keskustapuolueen kannatusta, joka viime mielipidemittauksessa romahti alemmas kuin koskaan puolueen historiassa. Sipilän perinnön keulakuvana häärii, ketkuna tuomittu, Kaikkonen. Hänen lisäkseen hallitusneuvottelija Sipilä jätti murheelliseksi perinnöksi kaverinsa ja entiset takuumiehensä valtiosihteereiksi. Keskustaväki käänsi selkänsä mm. Rehulalle ja Tiilikaiselle, mutta Sipilä järjesti heille kansanedustajaakin parempipalkkaiset jobit - TÄMÄ JOS MIKÄ KISMITTÄÄ KESKUSTAKENTTÄÄ!

Keskustan kannatuksen upottua reiluun kymmeneen prosenttiin voi todeta puolueen menettäneen perinteisen tukijakuntansa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Maakuntien keskustaväki suhtautuu yhtä vieroksuen vihreisiin kuin perussuomalaisten kannattajat, joten lienee selvä ettei puolueen keskustan hallitukseen meno herätä positiivisia ajatuksia saati riemunkiljahduksia. Syksyn puoluekokouksessa keskustan kenttäväki osoittaa ettei se halua jatkaa Sipilän viitoittamalla tiellä ja antaa puolueen kannatuksen laskun jatkua!

Kaikkonen puuhaa pamflettia, jolla hän yrittää ponnistaa keskustan puheenjohtajaksi. Tämähän käy Kaikkoselta kuin tanssi ja koko kansa tietää ja muistaa ettei tanssi käy Kaikkoselta. Kulmuni nousee puheenjohtajaksi, jonka jälkeen hän ryhtyy ministerinä räväkästi vaatimaan tolkun toimia energiapolitiikkaan ja Suomea elättävien maakuntien kehittymiseen. Tämähän ei vihervasemmistolle käy ja niinpä keskusta lähtee hallituksesta. Syksy jatkuu uusilla vaaleilla, joissa, vihervasemmistoon etäisyyttä ottanut, juurilleen palannut keskusta saavuttaa kohtuullisen kannatuksensa. Vaalien suurin häviäjä on työväestölle selkänsä kääntäneet demarit ja hallitusta ryhtyy kasamaan pääministeripuolue perussuomalaiset!

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!