lauantai 6. heinäkuuta 2019

NEUVOSTOLIITON KIROUS JUURTUU SUOMEEN!

Kaikki muistavat kuinka joskus ammoisina aikoina Lappeenrannan ja Japanin välillä sijaitsi valtio nimeltä Neuvostoliitto. Tuo kommunistien paratiisi, jossa kaikkien ole tarkoitus antaa kykyjensä mukaan ja saada tarpeidensa mukaan kaatui sulaan mahdottomuuteen tyylillä: kaikki antoi mahdollisimman vähän ja yritti saada mahdollisimman paljon. Aikoinaan neuvostomeininki herätti hilpeyttä lännessä, mutta toisin on tänään - NEUVOSTOLIITON ASENNEVAMMAISUUTTA KYLVETÄÄN TÄMÄN PÄIVÄN SUOMEEN, JOSSA SE ITÄÄ HUOMENNA!

Meidän täytyy pikaisesti puuttua maassamme itävään velttouteen, joka siementää maamme työpaikkoja pahemmin kuin Suomen tulevaisuuden uhkaksi nostettu vieraslaji lupiini. Jos emme osaa suomalaistaa Neuvostoliiton satelliittimaista tänne pesivää velttoilua ja tosissaan työtätekevien kansalaisten siivestämiskulttuuria, odottaa meitä sama kohtalo kuin Neuvostoliittoa. Yksinkertainen tosiasia on niin, ettei mikään yhteiskunta voi antaa yhteisestä potista jäsenilleen enemmän kuin jäsenet pottiin tuottavat!

3 kommenttia:

 1. Meinaatko venäläisten velttoilevan Suomen nurin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kysymästä! En tarkoita venäläisiä vaan näitä ns. satelliittikansoja, jotka siivestivät venäläisiä. Muitakakaa mitä olivat Ursus traktorit, PolskiFiatit, Daciat jne.. Jos sama työmoraali pesii tänne, on se Suomen loppu.

  VastaaPoista
 3. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!