maanantai 22. heinäkuuta 2019

SUPERTÖPPÄRIT KORVATTAVA ONNISTUJILLA!

 Jos joku olisi Merefestien kulta-aikana ennakoinut, että vielä koittaa se aika, kun Noperlan pellolla vierailee yhtenä viikonloppuna enemmän väkeä kuin Uudessakaupungissa koko kesänä, olisi hän joutunut rytmikkään ja sitäkin laajemman sotilasnaurun kohteeksi. Tänään mainittu ennakointi voidaan todeta todeksi eikä se naurata. Suoraan todeten sen täytyisi itkettää kaiken rahoittajaa uusikaupunkilaista veronmaksajaa!

Päättäjien sopisi hiukan pohtia minkälaiseen ammattitaitoon veronmaksajien rahaa syydetään. Totuushan piilee siinä, että mitään uutta ei Uudenkaupungin vetovoimassa ei ole tapahtunut. Olemme jämähtäneet neuvostoaikoihin ja vieläpä neuvostotyylillä, jossa tutut toverit saivat hyvät hommat, vaikka heillä ei olisi pienintäkään edellytystä niiden hoitamiseen. Viimeistään nyt soisi hälytyskellojen soivan päättäjiemme päissä ja lopettaa loputon satsaus loputtomasti toistuvien epäonnistumisten maakareihin.

Luulisi, että tuottamattoman tai paremminkin negatiivista tulosta vahvasti tuottavan yksikön väki vaihdettaisiin tai ainakin sen taloudellisia edellytyksiä rajoitettaisiin, mutta meillä toimitaan juuri päin vastoin: Lyödään lisää rahaa heille, keillä epäonnistuminen on verissä - NYT 900 000 EUROA! Päättäjänä, minä kääntyisin Noperlan ihmeen luojan puoleen ja esittäisin hänelle kolme kysymystä:1. Minkälaista vilinää sinä saisit aikaiseksi keskustaamme 900 000 eurolla? 2. Minkälaisen voiton tekisit 900 000 eurolla? 3. Mikä on provisiosi kaavaillusta voitosta? Kun katsoo miehen aiempia tekoja, uskoisin hänen pistävän 900 000 euroa poikimaan ja tuolla tuloksella päivittäisin vaikkapa kaupunkimme kunnallistekniikkaa!

8 kommenttia:

  1. Muutosta ei tule lähiaikoina,organisaatiossa on kehityksen jarruja, vain omat hölmöt ideat ovat sallittuja johon hakataan miljoonia euroja rahaa ja hyöty on nolla. Hyvä esimerkki on kalantitalo.

    VastaaPoista
  2. Juuri noin on päässyt käymään kuin Java kirjoittaa. Voi vaan kuvitella mitä Robert tekisi tuolla summalla? panisiko poikimaan, vai panisko kintaat santaan kuten kaupungin silmäätekevät...

    VastaaPoista
  3. Uusikaupunki tuo jämähtäneisyyden tyyssija �� Nopperlan pellolta olen minäkin itseni löytänyt monta kertaa sen jälkeen kun 20v sitten muutin Poriin..Siihen ompi jäänyt minun käynnit teilpäin...

    VastaaPoista
  4. Murheellisten päätösten kaupunki, jossa pienipiiri jyllää ja jyrää vaihtoehtojen esittäjät.

    VastaaPoista
  5. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Me olemme ajautuneet pienen, vallankaapanneen porukan uhreiksi. He tekevät mitä lystäävät ja meille jää maksajan rooli. Tilanne ei häikäise positiivisuudellaan.

    VastaaPoista
  6. No niin Java. Tässä pieni buffaus seminaariin jossa sunkin hyvät kaverit osallistuu. On Aaltola, Al-Taee ja Haavisto. Tulee varmaan taas niin korrekteja juttuja vaikka epäkorrektiudestakin yhtä on haukuttu.

    https://ls24.fi/lannen-media/al-taee-stt-lle-se-hussein-ei-enaa-ole-olemassa-vanhoilla-teksteillaan-kohauttanut-kansanedustaja-palasi-sairauslomalta

    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006181305.html

    Hieno homma että rauhaa taas päästään rakentamaan asiantuntijoiden kanssa.

    VastaaPoista
  7. Uki nousuun !
    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/muuttoliike-maalta-kaupunkeihin-voimistuu-tassa-ovat-kaupungistumisen-voittajat-ja-haviajat/a28fc2ac-39bb-4466-b1c0-9c8bc79d3f7c

    VastaaPoista
  8. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!