lauantai 20. heinäkuuta 2019

MINNE KARKAAVAT HOITAJAT JA HEIDÄN PALKAT?

Lähes kaikki vaativat sairaanhoitajille ja muille alan työntekijöille parempia palkkoja. Hoitohommissa ainoastaan lääkärien palkkaus lienee kunnossa. Sopii pähkäillä kuinka suomalaisten päättäjien arvomaailma muuttui niin, ettei lähimmäistä ja hänen hoitajaansa arvosteta. Totuushan löytyy siitä, että esim. ikäihmisiä kaltoin kohtelevan hoitoyritysketjun johtajat saavat kerätä miljoonia euroja ilman, että heitä vaadittaisiin tilille virheistään saatikka, että heiltä otettaisiin muiden huonolla kohtelulla saavutettu taloudellinen hyöty takaisin.

Ruotsissa ja Norjassa hoitajat tienaavat 5 000 euroa kuukaudessa ja meillä paritonnia vähemmän ja kun vielä hoitajien työolot ja työmäärät retajavat pahasti täällä, onko ihme, jos Suomessa po. hommia kartetaan. Samaan aikaan esim. suomalainen vanhus, joka on ennakolta maksanut vanhuudenpäivänsä ruhtinaallisesti, saa onnetonta hoitoa ja pahimmillaan saattaa kuolla hoivabusineksen kaltoin kohtelemana. Hoitokuvion ainoat voittajat löytyvät niiden johtajista, jotka miljoona palkkiolla kanavoivat tuoton verottajan ulottumattomiin veroparatiiseja hyödyntäville sijoittajille.

Suomen valtio romuttaa omilla toimillaan yhteiskuntamme rakenteita edesauttamalla työntuloksen karkaamista verottajan ulottumattomiin ulkomaille. Samalla työtätekeviltä vaaditaan vyön kiristystä eli pahimmillaan palkanalennuksia und lomarahan leikkauksia. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tavalliset duunarit, joiden veroilla kustannetaan yhteiskunnan perustoiminnot, tienaavat vähemmän ja maksavat vähemmän veroja. Nykytyylillä emme voi koskaan pistää hoitosektoriamme kuntoon, koska yhteiskuntamme vähät välittää siitä, mitä varten se on luotu.

Meillä puhutaan verohelpotuksista, mutta käytännössä tämä puhe ei koske duunareita tai pienyrittäjiä vaan sijoittajia ja miljoonia tienaavia johtajia, jotka, kuten hoiva-alan ikävät tapaukset osoittavat, saavat jopa, ilman oikeudellisia seurauksia, tappaa asiakkaitaan tehdessään businesta esim. vanhusten maksamilla eläkevaroille. Vaikka Suomi koko ajan rikastuu, kykenee se tarjoamaan kansalaisilleen päivä päivältä huonompaa perusturvaa.

Kansalaisia motivoidaan hyväksymään yhteiskuntamme huonontunut palvelutaso ja kasvava turvattomuus vetoamalla tulevien ikäluokkien pienenemiseen. Meidän tulisi estää veronkierto ja valuuttapako takasamalla perustyötätekeville ihmisille turvalliset ja riittävät ansiomahdollisuudet, joista maksamillaan veroilla he pitävät yhteiskuntaa kasassa. Totuus on se, ettei kukaan pätkätyösuhteilla osapäiväisillä ansiolla kykene ostamaan asuntoa ja lähde perustamaan perhettä saatikka lisääntymään. Meidän tulisi tehdä tuhti verouudistus perustyön eli vienti/hoiva/turvallisuus/liikenne/ eduksi ja verovarojen kohdennus. Kun tavallinen suomalainen saa tavallisesta työstä riittävän palkan ja hänen maksamiaan veroja käytetään häntä hyödyttävästi alkaa Suomi pyöriä terveesti plus kansa lisääntymään. Myös nykypuheet, todellisuudessa vain sijoittajia hyödyttävästä, työperäisestä maahanmuutosta osoittautuvat silloin turhiksi!

Linkki:

Sairaanhoitajan palkka on Suomessa Pohjoismaiden alhaisin

Yli 70 000 hoitajaa vaihtanut alaa

3 kommenttia:

  1. Suomen hallitukselta alkaa loppua eväät kesken jo ennen joulua. Mitä enemmän haikaillaan tarveharkintaisen maahanmuuton pelastavan Suomen talouden, sitä enemmän mennään huonompaan suuntaan. Tämä hoiva-ala on vain yksi sektori, joka ontuu.
    Niin Suomen telakoilla kuin rakennustyömailla alkaa olla jo keskimäärin neljännes työvoimasta ulkomaalaisia.
    Pääkaupunkiseudulla prosentit ovat pitkään olleet suurempia eli työmailla on entistä enemmän ulkomaalaisia töissä. Samaan aikaan maksetaan kymmenille tuhansille suomalaisille em. alojen ammattilaisille työttömyyskorvauksia ja toimeentulotukia.
    Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaisten suorittavan työn palkat pysyvät alhaalla ja laskevat edelleen, Suomi maksaa jo useampien halpamaiden elintason nousua ja saa seurauksena kasvavan suomalaisen köyhtyvien ja tukien varassa elävien joukon. Suomalaisen yhteiskunnan tukiverkosto ei tätä montaa vuotta kestä.
    Ns. segretaatio lisääntyy kaupunkien sisällä ja välillä.
    Ongelmat näkyvät jo pk-seudulla ja Ukissakin "poikamiesongelmana".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valtion pitäisi puuttua vanhusten hyväksikäyttöllä rahastamiseen.

      Poista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!