sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Eroamisen syy: EI HOMOT VAAN PIISPOJEN EGOT!

Väki jättää valtion ykköskirkon, mutta pienemmät uskonnolliset yhteisöt kasvavat. Tämä tapahtuu vaikka kirkko seuraa aikaansa vai onko syynä juuri se, että kirkko seuraa aikaansa vai onko syynä se, miten kirkko seuraa aikaansa. Tosi asia kuitenkin on, mikäli vallitseva pako valtion ykköskirkostamme jatkuu, ei koko instituutiota tarvita ja se yksinkertaisesti loppuu.

Kirkon tai uskovaisten homokannanotot puolesta ja vastaan näkyvät piikkeinä kirkosta eroamistilastoissa. Samoin pakolaismyönteinen hehkutus saa kansan jättämään kirkon. Vaikka papit selittävät Raamatun kertovan vanhoista ajoista ja siksi Ison Kirjan opetuksia ei sovi sijoittaa nykyaikaan, pappien ja piispojen Raamatun selitykset eivät uppoa kansaan, joka entistä päättäväisemmin kääntää selän valtion ykköskirkolle.

Kun katsomme suomalaisten suhtautumista esim. homoihin, joita ei vainota tai syrjitä tässä maassa, ei kirkosta eroamisia voi selittää suhtautumisella po. seksuaaliseen vähemmistöön. Suomalaiset auttavat avoimesti hädässä eläviä lähimmäisiään, joten muiden auttaminenkaan ei selitä jäsenpakoa kirkosta. En tiedä yhtään suomalaista, joka ei haluaisi auttaa pakolaisia ja poistaa pakolaisuuden juuret. Voikin ihmetellä: MIKSI KRISTILLISTÄ LÄHIMMÄISENRAKKAUTTA eli KIRKON PERUSOPPIA NOUDATTAVILLE SUOMALAISILLE KIRKKO EI ENÄÄ KELPAA!

Kun hivenen tarkemmin katsotte aiheita, joissa kirkko on harrastanut näkyviä ulostuloja, ketkä ovat ulostuloja harjoittaneet ja miten se on toteutettu, alkaa koko ongelma avautua. Aikoinaan arkkipiispa vaati kansalta apua pakolaisille ja lupasi asuttaa heidät kirkon kryptoihin eli kellareihin. Koko ajan kirkko on näkyvästi vaatinut kansaa uhrautumaan pakolaisten vuoksi. Silloin on helppo vaatia, jos itse asuu mahtavassa työsuhdelinnassa, nauttii valtavista eduista sekä 150 000 euron vuosituloista. Kun piispa marssii homokulkueen kärjessä ja vaati homoille turvaa maassa, jossa homoja ei uhkaa mikään, se saattaa kaiken edellämainitun lisäksi ärsyttää ihmisiä!

 Jos perehdyt ykköskirkkomme räväkkiin ulostuloihin, huomaat kaksi toistuvaa seikkaa: Kirkko tulee rohkeasti esiin vain niissä asioissa, jotka valtamedia hyväksyy trendikkäästi ja kirkon kihojen ulostulot ovat aina mahtipontisia julistuksia ja tavallista kansaa opettavia. Nämä ns. pyhät ulostulijat paisuttavat kommenteillaan omia egojaan. Koska olet kuullut suurimman valtionkirkkomme puutuvan näyttävästi tavallista kansaa koskeviin ongelmiin: ruokajonoihin, syrjäytyneisiin lapsiin, eliitin elosteluun, hädänalaisilla rahastamiseen, korruptioon, kiusaamiseen, vammaisten huonoon kohteluun, hoitoa vaille jääneisiin vanhuksiin, miljoonasta suomalaisesta kroonisesta kivusta kärsivään jne.. Suoraan sanottuna: KIRKKO ON KÄÄNTÄNYT SELKÄNSÄ KANSALLE, JOTEN KANSA NOSTAA KYTKINTÄ!

Kansa ei tunne ykköskirkkoa omakseen, koska se on unohtanut perussanomansa: KRISTILLISEN LÄHIMMÄISENRAKKAUDEN ja HEIKOMPIEN PUOLUSTAMISEN. Kun valtion kirkon pienemmät kihot vetävät ohjelmia ensitreffit alttarilla ja vihitään pari auton konepellillä, syö kirkko omaa uskottavuuttaan vähättelemällä niitä kirkollisia instituutioita, joita kansa arvostaa ja jopa pitää pyhinä. Kirkon tulisi palata juurilleen puolustamaan rohkeasti heikompia, silloin se saattaisi saada asemansa takaisin tai ainakin tehdä itsensä tarpeelliseksi. Kukaan ei tarvitse kirkkoa, joka vilisee ökyrikkaita linssiluteita ja valtamedian nuoleskelijoita. KANSA TARVITSEE KIRKON, JOKA PUOLUSTAA HEIKOMPIA VAHVEMPIEN MIELIVALTAA JA RAHASTUSTA VASTAAN!

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!