sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

VIIMEINEN MOOTTORIPYÖRÄKESÄ?

Uudessakaupungissa vietettiin perinteisiä Merefestejä - paikallisia kesäkuun alun juhlia, jotka ovat hiipuneet vuosivuodelta pienemmiksi. Kutistumisesta huolimatta jotain suurta, ainutlaatuista ja ikimuistoista mainittu tapahtuma tarjoaa:  Mikään ei tunnu hienommalta kuin riemusta loistavat lapsen silmät ja elämyksestä kertova naurava suu, kun nahkapukuinen motoristi, niin ikään hymyilevin suin, nostaa lapsen kiertoajelun päätteeksi suuren pyörän selästä vanhempien hoiviin.

Valtavalla moottoripyörällä tapahtuneesta ilmaisesta kiertoajelusta nauttiva lapsi säteili intoa ja riemua kertoessaan siitä ilossa myötäeläville vanhemmilleen. Kuitenkin näkemäni riemu sai mieleni matalaksi, sillä hoksasin kammottavan mahdollisuuden: OLIKO KYSEESSÄ LAPSEN VIIMEINEN MAHDOLLISUUS ISTUA MOOTTORIPYÖRÄN SATULAAN - ONKO TULEVAISUUDEN SUOMESSA MOTORISTIEN MAHDOLLISTA TARJOTA VASTAAVIA ELÄMYKSIÄ LAPSILLE?

Meillä valtaan päässyt vihervasemmistolainen, tavallisen kansalaisen arjesta tietämätön, eliitti hiippailee reppu selässä eduskuntatalon käytävillä, matkaa mustan Audin takapenkillä ja orjuuttaa utopistisilla ilmastoteeseillään tavallista kansaa. Koska kyseistä eliittiä tukee sokeasti väärää tietoa jakava ja totuudesta vaikeneva valtamedia, voimme puhua suomalaisesta ilmastonatsismista. Valtamedia ja vihervasemmistolainen eliittimme unohtaa totaalisesti sen, että miljoonat tuottavaa työtä tekevät suomalaiset tarvitsevat henkilöautoa päivittäin.

Taisi olla itse Albert Einstein, kuka tokaisi aforismin: JOKAINEN PÄÄTÖS, JOKA SAA YHDENKIN KYYNELEEN LAPSEN SILMÄÄN, ON VÄÄRÄ PÄÄTÖS! Tämä tulisi meidänkin ilmastonatsien muistaa ennen kuin he muokkaavat mediansa avulla Suomestamme arjen harmaan apaattisen ikävälän. Minä heitän viimeisen toivoni keskustaan, jotta se ehkäisee ilmastonatsien itsekkään elostelun, kansan apaattiseksi ahdistamisen ja hyppää pois nykyhallituksesta.

Kiitos Merefestien järjestäjille ja motoristeille tarjoamistanne suurista elämyksistä, jotka saattavat jäädä monille lapsille viimeiseksi. Vanhemmille sanon vihjeeksi: Tarttukaa äkkiä tilaisuuksiin, jotka tarjoavat lapsillenne elämyksiä, sillä saattaa käydä niin, ettei noita elämyksiä enää kohta ole olemassakaan: JOS HENKILÖAUTOILUN KIELTÄMISTÄ HARKITAAN, NIIN SILLOIN MOOTTORIPYÖRÄILY KIELLETÄÄN AIVAN VARMASTI! Sopiikin kysyä: Joko keltaliivien aika saapui Suomeen?

2 kommenttia:

  1. Voi jum... vastuusta yleensä maksetaan. Näissä on vastuu ja palkka kohdillaan
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9336b175-7f44-49ab-a42a-e4f77f86d070

    VastaaPoista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!