keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

IHMEHALLITUKSEN IHMEMINISTERIT: Olekko homo? -Nyt tuli kenkää!!!

Nykyinen hallitus lupaa kaikelle kansalle hyvää, mutta tällä tyylillä: SAAT MINULTA UUDEN FERRARIN IHAN ILMAISEKSI, MUTTA RAHOITUKSESTA EI OLE TIETOAKAAN, JOTEN JOUDUT MAKSAMAAN SEN IHAN ITSE! Jos hiukankin realistisesti katsoo ministerien taustaa, niin se vahvistaa kaikkien lupausten kuihtuvan kasaan kuin vappusatasen!

Ulkoministeriksi asetettiin henkilö, joka aikoinaan antoi potkut toiselle hallitukseen nyt astuvalle ministerille, kun tämä toimittajana erehtyi kysymään: OLETKO HOMO? Koomisinta lienee se, että potkun antaja on nyt vihreä ministeri ja aikoinaan vihreistä potkut saanut tyyppi taas on nyt demariministeri. Tämä demariministeri sai aikoinaan potkut oppilaitoksesta ja ehdollisen tuomion oikeudessa tuhottuaan kymmenientuhansien eurojen edestä valtion oppilaitoksen omaisuutta.

Hallituksen vihreät arvot korostuvat siinä, että ministeriksi nostettu ylioppilashenkilö kuuluu vähemmistöön, jota katsotaan karsaasti suurimmissa öljyntuottajavaltioissa. Saas nähdä joutuuko Suomi tämän ministerivallinnan seurauksena suureenkin öljyboikottiin ja pistetäänkö täällä autolla ajelu ja lämmitys säännöstelyyn. Mutta se lienee tarkoituskin: NÄIN VÄHENEE AUTOILU JA MAAILMA PELASTUU!

Linkit:

OLEKKO HOMO? -NYT TULI KENKÄÄ!

ONKO TÄMÄ LINTU VIHREÄ, PUNAINEN VAI MUSTA TUHOAJA?

2 kommenttia:

 1. Kas näin
  https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4603071/Oletko+homo+kysyi+Timo+Harakka+Pekka+Haavistolta+ja+oli+pian+entinen+paatoimittaja++nyt+molemmat+ovat+samassa+hallituksessa

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!