lauantai 29. kesäkuuta 2019

SUOMEN NOLOIN KANSAINVÄLINEN TAPAHTUMA?

Katselin You Tubesta yhdessä 200 muun urheilusta kiinnostuneen kanssa koripallomaaottelua Suomi-Tanska. Järjestelyiltään mieleeni tuli maakuntasarjan ottelu sillä erolla, että nyt seinällä komeilivat pohjoismaiden ja Viron liput. Kyseessä oli, äärimmäisen amatöörimäisesti toteutettu, usean ikäluokan kansainvälinen turnaus. Kyseessä oli kerrassaan nolo tapahtuma - onneksi sillä ei ollut katsojia kuin kaksisataa.

Koripalloliitto ihmettelee, miksei maajoukkueen noste näy seurajoukkueiden katsojamäärissä? Vastaus on yksinkertainen: Koripalloa johdetaan varsin amatöörimäisesti. Jos kyseisten ikäluokkien turnaus olisi hajautettu ympäri Suomea, olisi se kasvanut laajalti suureksi tapahtumaksi pelipaikkakunnilla. Esim. Uudessakaupungissa se olisi muodostunut kesän suurimmaksi ja ainoaksi kansainväliseksi tapahtumaksi, jossa kaupunkilaiset olisivat nähneet oman kylän poikien pelaavan maajoukkueessa - TUPA OLISI OLLUT TÄYNNÄ!

On lähinnä koomista, jos koripalloliitto vaatii seuroilta laadukkaita puitteita kotimaan sarjapeleihin, mutta järjestää itse maaotteluita askeettisissa amatööripuitteissa. Suosittelen koripalloliitolle maakuntien noteeraamista jo siksi, että moni nuori saa turnauksia katsoessaan kimmokkeen lajin pariin. Raadollisempi syy maaottelutapahtuman jakamisesta löytyy rahasta. Sponsoreiden, fanituotemyynnin, buffetin ja pääsylippujen tuotto nousee ammattimaisesti toteutettuna helposti kymmeniintuhansiin euroihin, josta piisaa jaettavaa niin liitolle kuin järjestävälle seuralle.

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!