torstai 6. kesäkuuta 2019

HALLITUS UNOHTI HETI LAPSIPERHEET!

Murheellisista teoreetikoista kyhätty hallitus herättää kummeksuntaa. Missä ovat todelliset tekijät: Merja Kyllönen, Pia Viitanen, Aki Linden, Mikko Elo, Risto Kuisma, Erkki Tuomioja jne.. Nyt jos koska olisi tarvittu kokemusta ja tietoa, jotta tavallinen pulliaista odottaisi positiivinen huominen. Itse näen nykyhallituksessa vain muutaman ministerin antavan aihetta positiivisille odotuksille: Ohisalo, Kulmuni ja Kosonen.

Utopistinen ilmastovouhotus on realisoitunut hallitusohjelmaksi: Sen sijaan, että hallitus vaatisi esim. EU:ta lopettamaan vuosittaiset satojen jättialusten jätemuovikuljetukset kehitysmaihin, se nostaa suomalaisten energian hintaa. Hallituksen teoreetikot eivät vaan ymmärrä, että miljoonille suomalaisille oma auto on välttämätön kulkuväline! Pienikin polttoaineiden hinnan korotus vaikuttaa aivan kaikkeen tavallisen suomalaisen arjessa. Lasten harrastuksiin vienti kallistuu, kauppamatkat kallistuvat, vapaa-ajan liikkuminen kallistuu ja kaiken kukkuraksi kohonneiden kuljetuskustannusten vuoksi ruuan, vaatteiden jne. hinnat nousevat. Tämä ulosmittaa voimakkaimmin tavallisten suomalaisten lapsiperheiden käyttövaroja ja jopa lisää työttömyyttä!

5 kommenttia:

  1. Polttoaineen korotuksesta varoitettiin, on este talouskasvulle. Selitä vihreille totuus, mutta ei uskota.

    VastaaPoista
  2. Valkonen kehuu vihreetä ministeriä, joka on helsingistä. käsittämätöntä.

    VastaaPoista
  3. Kas tässä. Uki on mukava kaupunki ainakin arkkitehdin mielestä joka täytti tiistaina 60v.
    Haastattelu täällä
    https://www.vakka.fi/a/ns002413219?c=1523358176835

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Minulla ei ole puolueisiin liittyviä ennakkoluuloja ketään vastaan. Yksikään puolue ei halua kenellekkään pahaa, sen tekevät puolueen sisällä etenevät härskit pyrkyrit. Kun katsomme Ohisalon lapsuuttaa(vietti yksivuotis syntymäpäivän turvakodissa ja kasvoi köyhissä oloissa), urheilu-uraa(jalkapalloa,pyöräilyä jne.) ja opiskeluja, voi hänen todeta kokeneen paljon, siksi uskon hänellä olevan myös paljon annettavaa. Ehkäpä juuri hän tekee haihatteluvihreistä käytännössä toimivan ja asioihin realistisesti suhtautuvan puolueen.

    VastaaPoista
  5. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!