sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

OHISALON VIHREISTÄ KOKO KANSAN PUOLUE?

Vihreiden jatkuva ja yksitotinen toistaminen: ILMASTONMUUTOS - ILMASTONMUUTOS - ILMASTONMUUTOS, monipuolistui kerralla. Syy tähän löytyy Ohisalon taustasta. Hän ei ole hopealusikka suussa syntynyt ökyperheen Vilma tai Vesa tai puhdas teoreetikko. Kerrankin meillä löytyy puolueen puheenjohtaja, joka tuntee tavallisen kansan vaikeudet ja on kyennyt nousemaan pääkaupunkiseudun murheellisten slummien keskeltä tohtoriksi, ministeriksi ja puolueenpuheenjohtajaksi.

Jo Ohisalon elämän vaikeuksien voittaminen plus urheilutaussa sekä yliopistomaailmassa saavuttama menestys herättävät kunnioitusta ja pakottavat antamaan hänelle mahdollisuuden: Yksivuotissynttärit turvakodissa lapsuus kurjuutta, köyhyyttä ja jalkapallon, pyöräilyn ja opiskelun kautta nousu maamme merkittävimmäksi köyhyystutkijaksi, JOKA ITSE TIETÄÄ, MILTÄ LAPSEN KASVAMINEN KÖYHYYDESSÄ JA KURJUUDESSA TUNTUU.

Kun huomioimme Ohisalon puolison harjoittavan öljykauppiaan ammattia, voi todeta myös naisen elämän realiteettien tuntemuksen olevan kohdallaan. Uskon Ohisalon ymmärtävän tavallisen kansan tuntoja: Tavallinen suomalainen ymmärtää luontoa, kunnioittaa sitä ja usein haluaa elää sen keskellä, tavallinen suomalainen ei ole rasisti, vaan haluaa auttaa hädässä olevia, mutta toisin kuin nykyisin harjoitettu näennäisauttaminen, joka on pahillaan johtanut katastrofaalisiin ongelmiin, joiden suurimmat kärsijät löytyvät kantaväestön lapsista ja maahanmuuttajista!

Kerrankin Suomesta löytyy vihervasemmistolainen puolueenpuheenjohtaja, jota ei voi lukea puhtaiden teoreetikkojen tai tavallisesta arjesta vieraantuneen vallasväen jälkeläisiin. On mielenkiintoista nähdä kuinka perinteinen vihervasemmisto ottaa vastaan Ohisalon teesit, jos hän alkaa todellakin vaatimaan tavallisen kansan ja sen köyhimmän osan aseman parantamista. Tähän asti esim. ilmastohössötyksessä vihervasemmisto ja valtamedia ovat antaneet tavalliselle suomalaiselle vain maksajan roolin.

Toivotan Maria Ohisalolle menestystä, enkä epäile sen mahdollisuutta yhtään. Jalkapalloilijana Ohisalolta löytyy kykyä joukkuepeliin eli hän kykenee kuuntelemaan ja ottamaan huomioon muutkin - pyöräilijänä häneltä löytyy sitkeyttä taisteluun, jonka seurauksena tavallista köyhää suomalaista odottaa parempi huomen asui hän sitten missä päin Suomea tahansa. Mielenkiinnolla odotan vihervasemmiston enemmistön ja valtamedia suhtautumista, kun ilmastohössötyksen ja näennäisinhimillisyyden sijaan siirrytään ongelmien ratkaisussa haihattelusta todelliseen kansaa palvelevaan konkretiaan!

8 kommenttia:

  1. Vihreyttä, vihreyttä vaan
    https://www.ts.fi/lukemisto/4614373/Saksa+purkaa+vimmaisesti+ydinvoimaloitaan+mutta+jatteiden+loppusijoituspaikasta+ei+ole+tietoakaan+Atomivoimasta+luopuminen+ei+ole+sita+etta+nimet+paperiin+ja+se+siita

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja hyvästä kommentista! Suomi saa kiittää Saksaa ydinvoimasta luopumisesta. Sikäläinen autoteollisuus ja telakka eivät luottaneet tuuli/kivihiileen nojaavaan energiavarmuuteen, vaan suunnisti muualle - myös Suomeen ja Uuteenkaupunkiin.

    VastaaPoista
  3. Mene Valkonen kerrankin katsomaan Forssin blogia ja häen kokemaansa vainoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisit antaa ratkaisun Raivosen ja Forssin riitaan!

      Poista
  4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eiköhän kuumana kiehuvassa vasemmistoliiton sopassa piisaa liikaa hämmentäjiä ilman minuakin. Kaiken kukkuraksi kuulun puolueellisiin tyyppeihin, kun en tunne Raivosta, mutta Hraton sitäkin paremmin jo vuodesta 2008. Ensimmäisiä juttuja, jossa touhusin Harton kanssa taitaa löytyä hallituksen varapuheenjohtajan paikasta. Me persut halusimme tehtävään mahdollisimman pätevän kaupunkilaisten etujen puolustajan, emme siis välttämättä ja ensisijaisesti oman puolueen jäsentä. Tuolloin Harto puhui Aitamurron puolesta, joten se Harton itsekkyydestä!

    Minä vieläpä uskon, ettei riita aiheude Laaksosesta, Raivosesta tai Forssista, vaan kuvion sekoittajasta: RIIDANKYLVÄJÄSTÄ. Joku levittää perättömiä huhuja, puhuu pahaa toisesta selän takana ja pistää sanomansa kolmannen suuhun. Näin syntyy kuvio, jossa ihmiset polttavat toisiinsa päreensä ja sen seurauksena neuvottelu sillat palavat. Tällaisella riidan kylvämisellä kaupunkiamme on hallittu aina vuodesta 2008.

    Ainoa ratkaisu sovun löytymiseksi piilee Tarmo Kankaan jo vuonna 2009 antamassa ohjeessa: Ostakaa viskipullo ja istukaa samaan pöytään neuvottelemaan. Kyseisillä ihmisillä on älliä ja moraalia kaupunkilaisten etujen puolustamiseen, joten en hetkeäkään epäile sovunlöytymisen edellytyksiä. Nyt ulkopuolinen "riitakatalysaattori" on katkaissut neuvotteluyhteyden ja hallitsee sillä tilannetta. NYKYISEN TILANTEEN SEURAUSTEN SUURIN HÄVIÄJÄ ON VASEMMISTOLIITON ÄÄNESTÄJÄ!

    KAIKILLLE HYVÄÄ JUHANNUSTA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole enää vassareita äänestävä enkä siis suurin häviäjä. Vassarien sisäinen "myyrä" on toiminut yllättävän hyvin.

      Poista
  5. Kiitos käynneistä, kommentista ja kivaa junnannuksen jatkoa! Ensimmäisessä kommenttini kappaleessa piilee karkea, virhe: kyse oli valtuuston varaopujehtajuuseta!

    VastaaPoista
  6. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!