perjantai 28. kesäkuuta 2019

PRIDEMILJOONAT TARVITSEVILLE!

Minä en vihaa enkä vainoa homoja, heidän poikkeavuutensa ei ole heidän valintansa ja he joutuvat elämään sen kanssa. Kun poikkeus liittyy lajin lisääntymiseen siten, ettei lisääntyminen onnistu mitenkään, olen jopa murheellinen homoja siunatun oikun vuoksi. Jotta jokainen voi hahmottaa tilannetta paremmin, lienee vertaus pari paikallaan: Homo on kuin hyökkääjä jääkiekossa, jolta ei lähde kutia ja siksi ei tule maalia - homo on kuin maalivahti, joka ei saa koskaan kutia kiinni. Homon elämä ei ole helppoa, joten ymmärretään heitä.

Mielenkiintoiseksi homon olemisen tekee se, että he nauttivat siitä, kun perusjuttu ei toimi luonnollisella tavalla. Muuten homot elelevät kuten muu väestö, joten he ovat pääsääntöisesti normaalisti eläviä tyyppejä. Siksi heitä ei vainota ja he saavat elellä tykönään rauhassa. Miksi siis yhtä äkkiä homot alkavat marssia, vuosi vuodelta paisuvissa kulkueissa ja vaatia oikeuksia, jotka heillä jo on? Entä mitä homot hyötyvät näistä kulkueista? -Homot eivät hyödy marsseista mitään, hyötyjät löytyvät ihan muualta: marssien organisaattoreista, toimittajista jne.

Useita heteroita ärsyttää homokulkueiden kaupallisuus, niiden ympärillä pyörii Suomessakin miljoonia. Jopa valtion yritykset käyttävät valtavat rahasummat logojen muuttamiseen ja tapahtumaan liittyvään esilläoloon. YLE on aivan oma lukunsa tässä rahan tärväämisessä. Yhteisen rahan käyttö homotapahtumissa ärsyttää useita sivullisia ettei homoilla ole homona olemisessa suuria ongelmia tässä maassa.

Meillä kuolee ihmisiä leikkausjonoihin, olemme kivunhoidon kehitysmaa, maamme ruokajonot kasvavat, lasten hyväksikäyttö lisääntyy Suomessa, vanhukset eivät saa kunnon hoitoa, maantiet ovat huonossa kunnossa jne. Suomessa on paljon korjattavaa, tämä maa ei ole valmis, joten se ärsyttää, kun rahaa upotetaan homojen kulkueisiin, joilla ei voida saavuttaa yhtään mitään. Päin vastoin kulkueet saavat jotkut kypsymään homoille.

Motoristit keräävät rahaa veteraaneille ja taistelevat koulukiusausta vastaan. He tekevät hyvää ja pyrkivät korjaamaan jotain merkittävää, josta eivät hyödy itse mitenkään. Jospa homotkin tekisivät näin: Marssin sijaan he antaisivat kaikki marssiin ja muuhun oheistouhuun kaavaillut rahat vaikka lasten ongelmien poistoon, sairaille tai heille, ketä aikoinaan marssivat rajalle antaakseen jopa henkensä, jotta homot saavat tänä päivänä elää rauhassa ja vailla vainoa Suomessa!

2 kommenttia:

 1. Kyllä. Varsin ajatuksia herättävää tekstiä.

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!