tiistai 25. kesäkuuta 2019

SATVUOTIAS PUOLUE HUKKUU PAIKALLISRIITAAN?

Politiikkaa kutsutaan yhteisten asioiden hoidoksi ja jotta se sitä myös olisi, tulisi jokaisen tuntea niin oma rajallisuus kuin lähimmäisen kyvyt. Parhaimmillaan näin saamme yhteisömme toimimaan poliittisten puolueiden ja niiden jäsenten keskinäisellä kunnioituksella. Tällöin lopputuloksesta hyötyvät kaikki kaupunkilaiset aina kehdossa keikuttelijoista arkussa köllöttelijöihin.

Äänestäjiä hyödyttävä päätöksenteko lähtee aina luottamushenkilöiden keskinäisestä kunnioituksesta, josta sikiää hedelmällinen hyvää tuottava yhteistyö. Meillä päästiin näin pitkälle joku aikaa sitten - kaupungin talous pantiin kuntoon ja jopa väkiluku alkoi kasvaa. Nyt tilanne näyttää jämähtäneen masentavaksi sättimiseksi ja ah, jotkut pyrkivät ja pääsevät asemiin, joihin löytyisi, kaupunkilaisten nimissä, parempiakin tyyppejä. Pahimmillaan eripura kasvaa henkilökohtaiseksi vihaksi, ilkeydeksi ja peräti pahantahtoisuudeksi!

Syvästi äimistellen ihmettelen käsitteeksi kasvaneen puolueen sisäistä tapausta, jossa paikalliskiho ei suostu oman puoleen jäsenen kanssa kahdenkeskiseen sananvaihtoon, mutta on julkisuudessa valmis arvostelemaan samaa puolueen jäsentä, jonka kanssa ei suostu esim. puhelinkeskusteluun tai tapaamiseen - KERRASSAAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ EIKÄ EDES TÄYSPÄISTÄ, VAI? Kun vielä edustetaan sata vuotta vanhaa liikettä, jota joku äänestäjä on arvostanut ja kunnioittanut lahjoittamalla sille perinnöksi asuntonsa, luulisi historian auttavan löytämään härkäpäisyydelle ja toralle vaihtoehdoksi RAKENTAVAN KESKUSTELUN! Jos nykyisellä menolla jatketaan, uhrataan itsekkäälle riitelylle järjestö, joka on sadan vuoden aikana saanut paljon hyvää aikaiseksi. Sopi kysyä: ONKO TÄMÄ KOHTUUTTOMAN KOVA HINTA ITSEKKYYDELLE? Suosittelen miettimään seuraavaa: ME VOIMME RIIDELLÄ KESKENÄMME, MUTTA ASIAT TULEE HOITAA KUNTOON!
P.S
Mitään ei ole vielä menetetty lopullisesti. Nyt oman suuruutensa näyttää hän, joka tulee toista vastaan!

6 kommenttia:

 1. Miten tulla sellaista vastaan joka ei suostu edes keskustelemaan?

  VastaaPoista
 2. Turha yhtä henkilöä on syyttää kun taustajoukoissa on pahimmat liedot ja vielä toisessa puolueessa sekä virkakoneistossa.

  VastaaPoista
 3. Vuodesta 2009 alkaen Ugin kunnallispäätäntä on ollut niin sanotulla Rauhan aikakaudella kolmessa eri puolueessa, Ps, Kok ja Vas aikajärjestyksessä ja myös kolmessa perättäisesä valtuustossa. Niistä puolueista ja valtuustoista löytyy yksi yhteinen päättäjä. Mielenkiintoista eikö.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Minä en syytä ketään. Yritän tarjota ratkaisua. Rauhan aika ei ole ollut meillä kovinkaan rauhallista aikaa.

  VastaaPoista
 5. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!