torstai 27. kesäkuuta 2019

KULMUNI PELASTAA KESKUSTAN JA SUOMEN?

Katri Kulmunin ilmestyminen keskustan puheenjohtajakisaan antaa toivoa niin keskustalle kuin Suomelle. Toisaalta tuntui vain ajan kysymykseltä, koska pääkaupunkiseudun nukkumalähiön juntti saa haastajaksi sivistynee, hiukan etelää etäämmältä tulevan, naisen. Jos näistä kahdesta tarjokkaasta täytyy valita, ei liene epäselvää kumman keskustan kenttäväki nostaa keskustan puheenjohtajaksi.

Keskustaväkeä raivostutti rajattomasti Sipilä-Berner akselin hallituspäällepäsmäröinti ja päsmäröinnin oman puolueen nuolijat. Näihin tyyppeihin kuului mm. Kaikkonen, joka sai hännystelystään palkinnoksi puolustusministerin salkun. Keskustan osalta hallitusneuvotteluja vetänyt Sipilä palkitsi muitakin entisen hallituksen jäseniä/tukijoita: lukuisista pudonneista kansanedustajista ja entisitä ministereistä leivottiin ökypalkkaisia valtiosihteerejä. Sipilä ei unohda kavereitaan, kaikki muut kylläkin ja tämä, jos mikä sieppaa keskustalaista kenttäväkeä.

Valtamedian Kieku ja Kaiku paitaisen tennarieläkeläistoimittaja Kulmuniin kohdistuva vähättely kuvaa hyvin valtamedian tietämättömyyttä ja väheksyvää asennetta kaikkea sitä kohtaan, mikä tulee vähänkin pääkaupunkiseutumme ulkopuolelta. Kulmunilla on kotimainen plus kansainvälinen yliopistokoulutus(Lapin yliopisto yhteiskuntatieteiden maisteri - Pietarin eurooppalainen yliopisto kansainvälisiä maisteriopintoja Venäjän ja Euraasian tutkimuksesta), hän puhuu viittä kieltä ja hän suhtautuu asioihin selkeästi Suomen etu huomioiden.

Luonnollisesti Kaikkosenkaan näytöt eivät rajoitu ainoastaan Sipilän juoksupoikana ja Bernerin munausten selittelijänä esiintymiseen. Valtakunnan tasolla mies on osoittanut vähemmän häikäisevästi niin tanssi- kuin oikeussaleissa, ettei hän kuulu kummallakaan estradilla kärkimenestyjiin vaan enemmänkin jumbojermuihin. Epäselvyys leijuu myös miehen taidekykyjen yllä, mutta tuskinpa hän taiteentuntijanakaan kiilaa maamme kirkkaimpaan kärkeen: VAI OSTAISITKO KAIKKOSELTA MONA LISAN?

Harva hoksaa vieläkään, että Kulmunin valinta tietää uusia vaaleja. Nuori nainen valitaan puolueenjohtoon palauttamaan keskusta juurilleen. Tämä tapahtuu parhaiten, kenttäväen odotukset täyttäen, siis ottamalla räväkästi etäisyyttä haihattelevaan vihervasemmistoon. Ja mikä on räväkämpää kuin hallituksesta lähtö niin, että ovet rytisevätt ja saranat väätyvät sijoiltaan. Uusien vaalien jälkeen hallitus muodostetaan persujen, kannatuksen palauttaneen keskustan, kokoomuksen ja kristillisten harteille. Persuista tulee pääministeripuolue kiitos nykyhallituksen, joka näytti vappusatasen repimällä ja energiaveroja korottamalla eli käytännössä: VIHERVASEMMISTOLLA EI OLE MITÄÄN ANNETTAVAA TAVALLISELLE SUOMALAISELLE DUUNARILLE, YRITTÄJÄLLE TAI ELINKEINOELÄMÄLLE!

4 kommenttia:

  1. Joo, en luota vihervasemmistoon minäkään, en tosin Keskustapuolueeseenkaan. Olisin halunnut, että Halla-aho olisi päässyt keskeisiin asemiin. Tosin en luota PS- puolueeseenkaan joidenkin henkilöiden osalta. Itseasiassa en luota oikein kehenkään enkä mihinkään - varkaita ovat kaikki

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja kommenistasi Jorma! Enpä luota minäkään nykykeskustaan, muuta eipä luota keskustan kenttäkään. Luotan muutokseen keskustassa. Kulmuni on suorasanainen ja kansan tavoin asioihin suhtautuva tyyppi. Jospa hän saa rinnalle vielä toisen nuoren naisen Kososen alkaa muutos jyrätä.

    Suomen suurin uhka on muutaman toimittajan hallitsema pääkaupunkilainen valtamedia, joka käyttää paria asiantuntijaa. Käytännössä muutama ihminen muokkaa kansan mielipidettä ja tämä muokkaus uppoaa pääkaupunkiseutuun. Tähän rakoon ja valtamedian murtamiseen tarvitsemme Kulmunin kaltaisen vahvan naisen, joka ei kuvia tai toimittajia kumartele eikä anna päätöksiä tehdessä muun kuin suomalaisten edun ratkaista!

    VastaaPoista
  3. Valtamedia on pahimpia paskanpuhujia.

    VastaaPoista
  4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!