keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

VALTAMEDIAN LUOMA UUSRASISMI




Aiemmin, muita paremmat, eurooppalaiset hakivat luonnonrikkauksia ympäri maailmaa jättäen Jeesuksen vastineeksi. Jos kauppa ei kelvannut tai Jeesus ei kiinnostanut vastakkaista osapuolta alkoi armoton kantaväestön lahtaus - moisista brutaaleista barbaareista täytyi päästä pikimmiten eroon. Kuvottavimmin lienevät toimineet Pohjois-Amerikan kolonialistit sekä voiton maksimoineet kumiplantaasit, joissa huonon päivän palkkioksi saattoi kerääjältä lähteä käsi. Samalla tyylillä hoidettiin eurooppalaisten pyörittämää kaakkaobusinesta. Inhimillisyys oli suklaaketjun alkupäässä harvinaista eikä siitä kukaan välittänyt tuon taivaallista - tärkeintä oli omien lastemme oikeus päästä herkuttelemaan mahdollisimman edullisella suklaalla. Omaan ylemmyyteen vedoten eurooppalaiset alistivat kaukokansat, veivät, mitä halusivat ja jättivät tilalle Jeesuksen ja hallitsemattoman väestönkasvun. Kun Jeesusta ei voinut syödä, puhkesi kaukokansojen keskuudessa nälänhätää ja tautien aallot vyöryivät heidän riesakseen.

Samoihin aikoihin edellä mainitun kaukorasismin aikana luotiin Euroopassa inhimillistä yhteiskuntaa, jossa jopa naisten asemaa kohotettiin vahvasti! Suomi kuului tässä eturintamaan, antamalla naisille yleisen äänioikeuden valtakunnallisissa vaaleissa, pian myös köyhät saivat äänioikeiden kuntavaaleissa. Näitä ennen luotiin suomalainen koululaitos osittain yhteisin, osittain yksityisin varoin. Jälkimmäisestä hyvä esimerkki löytyy Uudestakaupungista, jossa Seikowin kauppias perhe lahjoitti varat koulun rakentamiseen. Ja jos rahaa jäisi yli ja jäihän sitä, niin lopuilla rahoilla kustannettiin koululaisten ruokailu. Vaikka tuolloin elettiin sisällissodan aikoja ja aatteiden välistä myllerrystä, inhimillisyys kasvoi monissa Euroopan valtioissa. Siksipä kuninkaat saivat väistyä ja tilalle nousivat vaaleilla valitut valtioidenpäämiehet. Tasa-arvon ja inhimillisyyden huippu saavutettiin Suomessa, kaikki saivat ilmaiset sote-palvelut, kukaan ei haikaillut yksityisiä palveluja tai päässyt rahalla jonon ohi, maksuton koulutus taattiin suomalaisille, samoin tiestö, uimahallit, jäähallit, vapaa-ajan puitteet jne. pistettiin kuntoon koko Suomessa. Suomessa pidettiin huolta, kiitos silloisen valtamedian, ettei tänne tuotu lapsi- tai vankityövoimalla tai muuten epäeettisesti tuotettuja tuotteita.

Nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen, saamme päivittäin kuulla kuinka vanhukset, sairaat ja vammaiset tulevat kaltoin kohdelluksi laitoksissa, joiden johtavat tienaavat älyttömän suuria palkkoja ja joiden voitto kanavoidaan veroparatiiseihin. Sote-uudistus loi uuden rikkaiden virkahenkilöiden kuppikunnan nykytyylillä, jossa voitot otetaan potilaiden hoidon tai viihtyvyyden kustannuksella. Hyväksymme täysin kansanmurhat ja yhteiskuntien hävittämiset sekä nälänhätää ja pakolaisuutta aiheuttavan ryöstökalastuksen, raaka-aineiden riiston jne. maailmalla, kunhan saamme siitä hyödyn itsellemme. Kaiken tämän suunnan luojana voidaan pitää vihervasemmistoa ja heitä tukevaa valtamediaa. On mielestäni täysin käsittämätöntä syyllistää eläkkeellä olevia suuria ikäluokkia maan taloudellisista ongelmista - he rakensivat tiet, koulut, vapaa-ajan rakennukset jne., jotta nykypäivän suomalaiset voisivat elää tyytyväisinä turvallista elämää kotiseudullaan. Eivät he suunnannet yhteisiä varoja kantaeurooppalaisia palvelevaan lentokenttään, joutoväkeä liikuttaviin paikallisjuniin, metroihin tai tunnin juniin jne

Jos elettäisiin yhtä inhimillisesti kuin aiemmin, ensin pistettäisiin köyhien ja sairaiden asiat kuntoon ja vasta sitten keskityttäisiin Suomen ökykulman kohtuuttoman kalliiseen entraamiseen. Ja mitä vallitsevaan lähisotaan tulee, Suomi puhuisi rauhan puolesta vaatisi miekkojen takomista auroiksi eikä päin vastoin. Olemme yhtä sotahulluja kuin 1930-luvulla. Ja jos erehdyt vaatimaan rauhaa, olet, valtamedian mukaan, ryssien trolli - kerrassaan käsittämätön näkemys. Ukrainaan hyökkääminen on väärin ja tuomittavaa siinä kuin Vietnamin sota tai Irakin pommittaminen kivikaudelle, mutta silti täytyy muistaa, että sodat loppuvat aina - jos saamme Ukrainan sodan loppumaan päivääkin aikaisemmin, se tietää satojen kenties tuhansien ihmishenkien säästymistä. Rauhan tietä täytyy etsiä tosissaan, jos emme etsi sitä, vaan ruokimme sodan jatkumista, yritämmekö edes olla hyviä ihmisiä?

Ihmeellisintä kuviossa lienee se, että koko hässäkän luoja löytyy vihervasemmistosta ja valtamediasta. Voi todeta, että onneksi some kasvaa ja vahvistuu. Pian me pääsemme siihen vaiheeseen, ettei ns. valtamedia täytä pienempiäkään uskottavuuden ja inhimillisen tiedottamisen kriteereitä - siis medialukutaitoa ystävät ja toverit! Vai emmekö elä sellaisessa uusrasismissa, jotta oksat pois ja rungot pinoon. Me riistämme kaukomaita kuten aiemmin ja sen lisäksi pieni eliitti hyötyy törkeästi joidenkin hädästä ja tuskasta. Tämän kaiken valtamediamme verhoaa voitontavoittelussaan näennäisinhimillisyyden taakse vaikka kyse on todellisuudesta pienen siivestäjäeliitin huippuunsa kohotetusta itsekkyydestä eli uusrasismista. 

6 kommenttia:

  1. Kyllä siihen vaiheeseen (ettei ns. valtamedia täytä pienempiäkään uskottavuuden ja inhimillisen tiedottamisen kriteereitä) on toki jo päästykin. Mutta mitä sitten tapahtuu? Junttisuomalainen kohauttaa olkapäitään, että näämmä samaa paskaa taas tänään - ja lähtee tienaamaan euroja verottajalle.

    VastaaPoista
  2. Kyllä Suomen journalismin taso on ala-arvoista, nykyinen media ns juorulehtiä. Hesari 7- päivää lehden tasoa, joskus jotain hyvääkin.

    VastaaPoista
  3. Kyllä ne eurooppalaiset muutakin muihin maanosiin jättivät kuin Jeesuksen, länsimaista sivistystä, kirjoitustaitoa, inhimillisempää naisten, vammaisten ja lasten kohtelua - Cortés kukistaessaan atsteekkien valtakunnan lopetti brutaalit ihmisten uhraamiset - eivät nämä kaukaisten alueitten ihmiset mitään auvoisessa harmoniassa eläviä olleet.

    Mitä Sote-uudistukseen tulee, niin kummastuttaa ettei nähty etukäteen hankkeen tulevia epäkohtia, vai eikö haluttukaan nähdä, terveydenhuollon poliittinen eliitti huomasi uramahdollisuudet ja mahdollisuuden kupata valtiolta kovia palkkoja. Tavaksi on tullut, että oman maan vanhukset ja vammaiset voi jättää vaikka heitteille heiltä puuttuu toisin kuin vierailta turvaa hakevilta pykälät, erityisrahoitus ja monikulttuurisuuden avustava toiminta-armeija. Valtamedialla ja vihervasemmistolla on sormensa pelissä asioiden vääristelyssä, tosiasioiden kieltämisessä ja manipuloinnissa. Uskottavuus hiipuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuo on sitä aikansa rasismia, kun pidetään omaa kulttuuria parempana ja se oikeuttaa väestön likvidoinnin ja taloudellisen hydyntämisen orjatyöhön alistamalla. Katso Pohjois-Amerikkaa ja Australiaa, niin et voi eurooppalaisten sivistyneestä käytöksestä puhua.

      Poista
    2. Relativistinen kulttuurikäsitys katsoo rasismiksi kun kulttuureja ei pidetä samanarvoisina ja yhtä hyvinä. Uusmarxilainen käsitys on ns. kriittistä teoriaa, pseudotiedettä.

      Poista
  4. Woke joo. Mitäs ratkaisuksi? Demokratiaa vai?

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!