maanantai 18. maaliskuuta 2024

EUTANASIA PELASTAA OOPPERAN JA TALOUDEN!


Kivun hoidossa Suomea, jossa miljoona kansalaista kärsii kroonisesta kivusta, voidaan luokitella kivunhoidon kehitysmaaksi. Tästä johtuen ja kivunhoidolle vaihtoehtona markkinoidaan eutanasiaa eli oikeutta siirtyä oman halun ja kenties kädenkin kautta ajasta iäisyyteen. Tilanne ja keskustelu osoittaa karmealla tavalla meidän suomalaisten arvomaailmamme: Meillä päättäjät käyttävät yhteisiä varoja mieluimmin lentokenttään, jotta kantaeurooppalaiset pääsevät edullisesti meidän tukemaa lentoyhtiötä käyttämällä Aasiaan tai rahaa upotetaan kansallisoopperaan, pääkaupunkiseudun metroihin tai muihin ei ns. perustarpeisiin liittyviin hankkeihin. Toisin sanoen päättäjämme ovat jo toimineet, äänestäneet ja päättäneet eli hyväksyneet sen, että edellä mainitun vuoksi miljoona suomalaista kärsivät kivusta. Nyt sairaisiin ja mm. kipupotilaisiin suunnattuja rahavaroja halutaan säästää entisestään, tätähän sote-uudistus käytännössä tarkoittaa - palkattiin jopa yli 15 000 euroa kuukaudessa tienaavat sote-johtajat hoitamaan po. operaatiota.


Puhuttaessa laadukkaasta kuolemasta, voisiko siihen suostuvalle tarjota vaikkapa vastineeksi laadukasta elämän loppua. Kipupotilas voisi vaikkapa elää ja nauttia morfiinitokkurasta elämässään 65-vuotiaaksi, jos hän hyväksyy tuolloin suoritettavan armonmurhan kohdalleen. Uskoisin mainitun vaihtoehdon houkuttelevan kroonisesta kivusta kärsiviä ja toisaalta tuovan melkoisesti säästöjä niin sote.-kuluissa kuin ikäihmisten jo maksamien eläkkeiden maksujen jäämisellä valtion käyttöön ts. näin turvataan pääkaupunkiseudun turhuuskohteiden rakentamiseen riittävät varat jatkossakin. Voisimmehan valita toisenkin tien eli siirtyä myös omaishoitajamaallista omaisteloittajamalliin vai miltä tuntuisi, joka kunnassa istuva, kalmanlautakunta. Kunnan talouden tasapainottamiseksi lautakunta määräisi teloitettavien määrän ja viimeisten kuntavaalien äänestystuloksen perustella valittaisiin teloitettavia puoluekannan perusteella.

Tuntuu hullulta, mutta antaisitko mieluummin armonmurhat vaikkapa vakuutuslääkäreille korvausta vasten päätettäväksi? Tuolloin saisimme varmaankin melkoiset säästöt lääkekuluissa ja lisäisimme työpaikkoja - joka kuntaan perustettaisiin pikaisesti kunnan/kaupunginteloittaja. Mutta olisiko tässä vakuutuslääkärimallissa riskinä se, että kuka tahansa saattaisi yllättäen löytää itsensä teloitettavien listalta, vaikkapa vain siksi, että naama ei miellytä tai po. teloituksesta päättävä lääkäri tarvitsee lisää tuloja esim. kesähuvilan laajennuksen vuoksi?

LINKIT:

4 kommenttia:

  1. Niin, olenpa kuullut semmoisenkin selityksen kitsastelulle riittävän voimakkaiden kipulääkkeiden annostelussa, että pyritään vähentämään riskiä riippuvuuden syntymiselle. Ristuksen jesus, just niin!

    VastaaPoista
  2. Hirvittävä tulevaisuudenkuva. Jos vakuutuslääkärit pääsis tienaamaan eutanasialla, niin kyllä väki vähenis nopeesti. Ihmisiä haettaisiin kotoo, varsinkin niitä joille vakuutusyhtiöt maksaakorvauksia ,

    VastaaPoista
  3. Julma kuva arvoistamme, mutta noin se menee. Koskettava video.

    VastaaPoista
  4. Erikoinen tapa nähdä asiat.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!