torstai 21. maaliskuuta 2024

NATO TEKEE UPSEEREISTA SIVAREITA?




Pako Suomen armeijasta vaikuttaa äärimmäisen hälyttävältä. Vuonna 2022 3 800 ja 2022 1 650 reservinupseeria haki eroa reservistä. Kuluvana vuotena eronneita on pahimpana viikkona 700 eli suunta on kasvava ja vähintäänkin huolestuttava, onhan kyseessä Suomen armeijan selkäranka upseeristo. Upseeripako alkoi voimistua NATO-keskustelun myötä, joten onko kyseessä selkeä mielenilmaus puolustusliittoon liittymistä vastaan ja löytyykö po. upseereilta jotain sellaista tietoa, mistä tavallinen ei saanut valistusta? Meillähän vihervasemmiston vetämä valtamedia ei omaa johdossaan kovinkaan ihmeellistä tietoa sotilasasioissa, veikkaanpa, että huomattava osa valtamedian toimitusten johtotyypeistä kuuluu siviilipalveluksen suorittaneisiin tai edustaa 1960-luvun vasemmistopasifismia. Tuolta tietoperustalta ei voi korkealle ponnistaa saati tarjota kansalle muuta kuin jostain ulkopuolelta omittua propagandaa.

Kuvio on sinänsä vinkeä, sillä nämä samat tyypit tiesivät, että totuus Neuvostoliitosta ja siitä meillä tapahtunut valtamedian uutisointi olivat toisistaan yhtä kaukana kuin kaakko on luoteesta. Jatkuuko sama linja vieläkin ja jopa maamme turvallisuuden vaarantaen? Valtamedia on syönyt omaa uskottavuuttaan menneinä vuosina eikä sitä lisää yhtään se, että aluksi uutisoitiin upseeri paosta reservistä, mutta sittemmin syistä vaiettiin ja lopulta uutisointi aiheesta loppui. Joku voisi kartoittaa reservistä eroavien upseereiden motiivit siviilipalvelukseen siirtymiselle. Minä en ainakaan halua Suomen ajautuvan samaan tilaan kuin 700-vuotisesta saksalaisorjuudesta ja kymmenien vuosien neuvostokokemuksista vapautunut Viro eli itsenäisyysparaatia valmistelee sikari suussa ja stetsoni takaraivolla, lumimöräkkää kiroava, teksasilainen upseeri. Upseeri vaje on selkeä turvallisuusuhka, jonka taustojen odottaisin jonkun asioihin perehtyvän uskottavan uutistahon ammattimaisesti plus uskottavasti avaavan koko kansalle.

LINKIT:


3 kommenttia:

  1. Mitä vikaa on vasemmistopasifismissa?

    VastaaPoista
  2. Tarkoittaa kokonais määrää , ei pelkkiä upseereita, johan olisi hurjaa

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Vasemmistopasifisteista ja heidän lapsistaan tuli haukkoja. 75% upseereista suhtautuu kielteisesti NATO-komennukseen. Linkki seuraavan alustuksen lopussa.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!