keskiviikko 15. maaliskuuta 2023

VALTAMEDIA UHKA SUOMEN TULEVAISUUDELLE/TURVALLISUUDELLE


Valtamedia on ravistanut johdostaan muutaman, enemmän tai vähemmän, juopon päätoimittajan tai ainakin sellaisen joka ei hallitse alkoholia nauttiessaan arkea/juhlaa. Kun, pois siirtyneet/siirretyt, päätoimittaja julistivat lonkeron vaarallisuutta, he liikkuivat osaamisensa vahvuusalueella ollessaan hallitsemattoman alkoholinkäytön kruunaamattomia mestareita. Joku voi olla huolissaan siitä tietämyksestä, jonka valtamedia on menettänyt po. tyyppien poistuessa päätoimittajan kammioista. Saammeko enää yhtä pätevää journalismia, joka avaa tavalliselle kansalle jo yhden lonkeron muodostaman piilevän kammottavan uhan suomalaiselle hyvinvointiyhteiskunnalle. Boomeri ei voi muuta kuin kiittää ja äänellään vaaleissa valtamediaa siittää.

Tavalliselle olutsuomalaiselle ei lonkeron vaarallisuus koskaan auennut, mutta onneksi valtamedia valisti meitä vertaamalla ministereitä: maalle on lonkeropurkkia pitelevän ministerin sijaan huomattavasti parempi/turvallisempi/sopivampi sellainenkin ministeri, joka naama valkeassa pölyssä, silmät päässä hullun kiiltoa heijastaen, rikkinäisissä farkuissa festareissa piehtaroiden, virka-asunnosta bakkanaaliluolan tehden, kapakassa kahjon lailla villisti joraten ja maailmalla, sotaa käyvälle maalle, kahjoja/katteettomia lupauksia lupaillen ravistelee suomalaista ministeri-instituutiotaNyt meidän boomereiden, etenkin suurimman boomerpuolueen äänestäjien tulee nöyrinä, valtamedialta saatuja ohjeita käyttäen, jatkaa vaaleissa tuota kansaa valoon ja iloon vievän ministerin aloittamaa ravistelua vai onko?

Aivan omaa luokkaansa on Ukrainan sotaan ja USA:n liittyvä tiedottaminen. Jälkimmäisen osalta näemme jälleen sen kuinka media on rähmällään suomettuneena johonkin. En usko, että kukaan hyväksyy Venäjän hyökkäystä Ukrainaan, mutta ei se kuitenkaan muuta historian tekoja esim. USA:n suhteen ja tee USA:sta, kritiikin yläpuolella olevaa, Jumalaa. Jo nyt valtamedian valitsemien asiantuntijoiden lupaaman Venäjän luhistumisen uupumisen pitäisi avata median silmät todellisuuteen ja sen välittämiseen kansalaisille. Vai elämmekö sotapropagandan aikaa, jolloin saa vaieta ja valehdella valtaeliitin edun mukaisesti. Ikävästi tilanne alkaa muistuttaa 1930-luvun loppua, jolloin valtamedia lupasi Amerikan aseita ja apua ja herkisteli kansan ryssävihan huippuunsa. Muistakaa nyt se, kun toiveemme toteutui ja taivaamme täyttyi amerikkalaisista sotakoneista, niissä oli punainen tähti. USA avusti Neuvostoliittoa toisessa maailman sodassa  14 795 lentokoneella.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!