keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

AL TAELAISET ISKI ZYSKOWICZIN KIMPPUUN?

Al Tae lienee Suomen ylivoimaisesti väkivaltaisimmat ja rasistisimmat ulostulot tehnyt poliitikko. Jälleen hän teki käsittämättömän ulostulon: Suomessa viedään kuulemma mielivaltaisesti lapsia vanhemmilta. Ja seuratkaapa vaan Al Tae menee eduskuntaan yhtä helposti kuin syntinen sielu valahtaa manalan lämpöön tai saapas uppoaa sulaan suohon. Valtamedia plus pääkaupunkimme umpitolvanat äänestäjät hyväksyvät nazitason härskiyden, kun se tulee oikealta suunnalta eli varsin vasemmalta ja pääkaupunkiseudulta. Valtamedia suhtautuminen po. tyypähdykseen tuntuu lähinnä käsittämättömältä, sillä olihan hän, ollessaan valtion rahoittaman pelleorganisaation rauhantekijä ja valtamedian käyttämä asiantuntija, valmis etnisin ja vähemmistöperustein lähettämään miljoonia ihmisiä manalan maisemiin - todellinen rauhan mies?


Aikoinaan Al Tae, kielisi, valehteli, kärähti ja myönsi em. ulostulonsa todeten etten minä enää noin ajattele. Valtamedia välitti sanoman ja pääkaupunkilaiset äänestivät po. tyypin eduskuntaan eksoottiseksi veren punaiseksi seinäruusuksi. Väkisinkin päähän puskee monenmoista mietettä ja saattaahan olla niin, että hurjimpien huhujen mukaan kyseessä on peräti vierasmaalaisten lähettämää tyyppi, joka häärii, jonkun meille boomerjunteille tuntemattoman monikulttuurisen lonkeron oppien mukaan. Onko heppumme kenties, elokapinan puuha-Pirkkoja rajumman punavihreä toimintaryhmän jäsen ja todellisuudessa ja yhä hän halua passittamaa miljoonia lajitovereitaan taivasten tantereille. Vetohan olisi oiva tapa pienentää rajusti hiilijalanjättäjien määrää, kun joukostamme poistetaan AL Taen, aiemmin mainitsemat, helvettiin lähetettävät.

Se lienee kuitenkin selvä, oli sitten Al Tae itse mitä mieltä tahansa, hänen aiempiin sanomisiin uskottiin, eli joku kävi pimeimmässä ja syvimmässä Helsingissä juutalaispapparaisen kimppuun. Aikooko valtamedia vapauttaa Al Taen hänen sanoista, jotka lienevät herättäneet mustia ajatuksia ja kenties motivoineet hurjiin etnisiin ja seksuaalisiin vähemmistöihin kohdistuneisiin tekoihin. Onko näin, että kaiken voi kumota toteamalla: minä muutin mieleni ja taasko Al Tae muuttaa sen. Kyseessä on kerrassaan käsittämätön tapaus, jonka valtamedia ja pääkaupunkiseudun böbit hyväksyvät. Vai pelkäävätkö mainitut tahot AL Taen takapirutarta ja tämän hullunkiilto silmissä riitelevää, kuolaa suunpielistä vaahtoavaa ja tulta sieraimista sylkevää poliittisen saatanattarta ja hänen hirvittävää vaalien jälkeistä kostoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!