lauantai 25. maaliskuuta 2023

HOMOILLE TAATTAVA OIKEUS SYNNYTTÄÄ




Suomessa homon on hyvä olla, heitä ei vainota ja jopa pyhään kirjaan, jossa annetaan niljakkaita ohjeita homojen kohtaamisen varalle, nojaava kirkkokunta vihkii homopareja. Suomessa järjestetään homoparaateja, joita liike-elämä tukee ruhtinaallisilla summilla ja jos joku yritys ei lähde tähän touhuun mukaan se leimataan homokielteiseksi. Joskus ihmetyttää, mihin nämä yritysten rahat lurahtavat, kun homojen taistelussa heteroita vastaan ei juurikaan käytetä kalliita aseita. Suoraan sanoen Suomessa ei vainota homoja, kuten marssi osoittaa, he kulkea yhteiskunnan ja yritysmaailman tuella niin vapaasti kuin ihminen voi vapaasti kulkea. Asian turha, jatkuva korostaminen sen sijaan saattaa aiheuttaa enemmänkin negatiivista suhtautumista epäheteroihin.

Mielestäni ketään ei tule vainota tai syrjiä siksi, että hänellä on joku valtavirrasta poikkeava lahja, piirre, poikkeama tms.. Tämä koskee niin vasenkätisiä, joihin itse kuuluin, punatukkaisia, seksuaalisessa käyttäytymisessä valtavirrasta poikkeavia jne.. Erilaisuus on rikkaus ja se tuo maailmaan uusia sävyjä, mutta ei erilaisuus saa taata yhteiskunnassa etuoikeutta normiväestöön verrattuna. Luonnossa on määrättyjä sääntöjä, joille ihminen ei voi mitään esim. pääsääntöisesti luomakunta eläinten osalta perustuu siihen, että on niitä, jotka siittää ja niitä, jotka synnyttää. Siispä ei ole olemassa ns. kolmatta sukupuolta. On vaan sellaisia tyyppejä, jotka kantamastaan kikkelistä huolimatta himoitsevat naista kuten nainen ja päin vastoin.

Kun ihminen ryhtyy puhumaan kolmannesta sukupuolesta, hän unohtaa luomakunnan faktat, lajit lisääntyvät ja elämä pyörii urosten ja naaraiden varassa. Eihän esim. Suomen eduskunta voi olla mikään Jumala tai luoja, joka mahtikäskyllä päättää kolmannen sukupuolen olemassaolosta. Me voimme taata ihmisille oikeiden elää kelvollista elämää tasavertaisena yhteiskunnan jäsenenä, mutta emme missään tapauksessa voi eduskunnan päätöksillä vaikuttaa luomakunnan perusfaktoihin. On aivan sama, jos eduskunta päättäisi, että homopari voi lisääntyä keskinäisen sukupuoliyhteyden kautta, mutta se vaan ei toimi. Nähdäkseni Suomessa on suurempiakin ja ihan todellisia ongelmia, laajoja ihmisjoukkoja niin homoja kuin heteroita koskevia, jotka tuli ensin hoitaa kohdalleen. Sen jälkeen voivat ministerit jauhojengin avustamana ryhtyä leikkimään Jumalaa ja vaikka suunnitella uusia eläimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!