perjantai 24. maaliskuuta 2023

HITLERIN OPEIN SYNTYVYYS NOUSUUN

 Valtamediamme alkaa päivä päivältä yksisilmäisyydessään muistuttaa enemmän sitä , mikä Hannah Arendtin mukaan mahdollisti joidenkin kansojen siirtymisen totalitarismiin. Filmin kuvaama totalitarismi ei saa toistua enää koskaan ja petoa ei saa päästää irti!


Suomen populaatio ei lisäänny sillä perinteisellä tavalla eli synnyttämällä lapsia. On puhuttu synnytystalkoista, mitä se sitten tarkoittaakin, mutta mitään konkreettiseen väestönkasvun lisäävään toimintaan tai tempaukseen ei ole ryhdytty. Eikä myöskään ole pohdittu syitä siihen, miksi väki siittää vain viihdemielessä ilman lisääntymispäämäärää. Se, ettei ongelmaa ole ratkaistu, on todellinen ihme, istuuhan hallituksessasikin yksi köyhyystutkija. Toisaalta ongelman syiden oivaltaminen ei vaadi juuri muuta kuin jalkautumisen yhteiskuntaamme und silmien aukaisemisen. Se on kokonaan toinen asia, haluaako joku tai etenkään poliittinen, köyhillä vaaleihin ratsastava, eliitti perehtyä tavallisen kansan elämisen synkkyyteen ja laittaa sitä edes siedettävälle tolalle.

Meidän yhteiskuntamme päätehtävä on pienen pääoma/poliittisen eliitin etujen turvaaminen heidän posansa tasainen kasvu. Valtamedian siunauksella väestöä pakkosiirrettään epäinhimillisesti pääkaupunkiseudulle, jossa lapset kiusaavat ja pahimmillaan tappavat toisiaan. Kun po. lasten kotona ei näy vanhempia, jotka joutuvat pienellä palkalla ja jopa kolmella työllä rahoittamaan perheensä väkisinkin köyhää elämää vain siksi, että AY-kihot ja grynderit saisivat heidän asumisestaan täyden maximaalisen hyödyn, onko ihme, jos köyhän, kiireisen perheen nuori jälkikasvu voi pahoin? Kaikkein pahin lienee yhteiskunnan tilanne köyhän kannalta silloin kuin ns. työläisten johtajien ja pääomapiirien etu on yhtenevä. Tämä korostuu etenkin, kun valtamedian taustojen edut yhtyvät edellä mainittuihin piireihin.

Maakunnissa, valtamedian parjaamilla alueilla, syntyy yhä lapsia. Maakunnissa perheet elävät ystävien, perinteisten puitteiden ja vuosisataisen kulttuurin takaamassa turvassa. Maakunnissa, joissa muuten tehdään pääasiassa Suomen yhteiskuntaa ylläpitävä perustyö, eläminen on elämisen arvoista. Ei siis tarvitse olla mikään Einstein hoksatakseen miksi väkikato vaivaa Suomea. Väännä vielä rautalangasta, jotta jokainen köyhyystutkija, jonka koulutukseen on käytetty satojatuhansia euroja, ymmärtää, että harvemmin perhe, jossa rahat eivät riitä edes puolisoiden elämiseen, pyrkii lisäämään keskinäistä kurjuutta ja sälyttämään sitä lastensa päälle. Samoin lienee selvää, että siellä missä ihmiset saavat asua luonnon keskellä, elättää itsensä kohtuullisella toimeentulolla, tehdä tuottavaa työtä ja siten tuntea itsensä tarpeelliseksi, on järkevä kasvattaa perhettä. Syy on siis hyvin yksinkertainen - HARVA ÄITI JA ISÄ HALUAA LAPSENSA KASVAVAN KURJUUDEN, EPÄVARMUUDEN JA PELON KESKELLÄ.

Olisi hauska lukea vaihtoehtoisen median tulkintoja Suomen nykymenosta, jos meillä olisi nyt sellainen, kuten 1980-luvulla. Vanhempi ikäluokka voi vain kuvitella, minkälaisia otsikoita joku Tiedonantaja revittelisi ökypalkkaisten AY-kihojen porsastelusta ja siitä kuinka he köyhiä hyväksikäyttäen kuppaavat yhteiskunnaltamme vuosittain satojamiljoonia euroja vuokratuen muodossa. Luulisi köyhien asialla olevaksi itsensä ja puolueensa asemoineen Marininkin olevan huolissaan yhteiskunnan heikompien härskistä hyväksikäytöstä. Mutta eipä meidän tulisilmäinen kiukku-Tiina taida noteerata tavallista köyhää sen ystävällisemmin kuin kokoomusta - eihän ikävistä asioista ja köyhien puolustamisesta saa elämään viivan vertaa iloa ja valoa!

Vannaksen kaupungissa asuvana saan elää puitteissa, joissa huokuu ja näkyy kansallissosialismin käden jälki. Siksi etsin ratkaisun väestöongelmaamme aikansa vihreän poliitikon A. Hitlerin, joka ei juonut, ei polttanut, ei syönyt lihaa ja taiteili kovasti, keinokopan uumenista. Kyseinen vihreä vaikuttaja vei lapset luontoon ja halusi heidän myös kasvavan niin, että he säilyttivät aidon yhteyden luontoon. Saksan kansallissosialistit antoivat perheelle asuntolainan, jos perheeseen syntyi lapsi ja kun kolmas lapsi syntyi, kuitattiin sillä mainittu laina. Saamalla yhteiskunta lupasi lapselle laadukkaan opetukseen terveissä ja turvallisissa elämisen puitteissa. Sopii kysyä, missä ovat pääkaupunkilaisten lasten laadukas opetus, turvallisuus ja terveet elämän puitteet - heidän elämästä ilo ja valo ovat sammuneet!

1 kommentti:

  1. Aatun perhepolitiikan taustalla lienee ollut halu varmistaa, että kolmannen valtakunnan armeijan miesvahvuus olisi tulevaisuuden sotiakin silmällä pitäen riittävä. Onhan meilläkin lapsilisät - vaikka ei kai niitä jaeta tykinruoan tuottamiseksi. Mutta tuosta kaupunki- ja varsinkin pääkaupunkiseudun pahoinvoinnista verrattuna elämiseen maakunnissa olen kyllä samaa mieltä. Näin vaalien alla on kyllä syytä kysyä, minkä puolueiden valtakausina tähän tilanteeseen johtaneita päätöksiä, lue polittisia lehmänkauppoja, on tehty.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!