keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

HERRA VARJELE SUOMEA NOILTA NAISILTA

Marinin ovat useimmat oppineet tuntemaan, vain omiin takarivin Taaveihin ja toverihississä asemaansa pelkääviin vetovana, sanoinkuvaamattoman epämiellyttävänä ja luotaantyöntävänä esiintyjänä. Eilen hän muistutti hullua mustaa härkää, joka kahjouden kiilto silmissä, suu vaahdosta päristen hyökkää kohti punaista vaatetta. Kaikki oli vielä eilen näin, mutta nyt Purra alkoi tässä kahjouden pokerissa nokittamaan yhä hullummilla korteilla Marinia. Tilanne oli vähintäänkin säälittävän koominen, kaksi kiukuista naista sättii toisiaan sormia heristellen Orpon seuratessa heitä säälinsekaisella hymyllä ja toimittajan naurua pidätellen. Tämä vaalitentti jää ikuisesti elämään historiaan ja sille herahtaa hymy vielä kymmenien vuosien päästä, tietenkin sillä edellytyksellä, että tästä maasta otan tuolloin jotain jäljellä, noiden naisten jälkeen.

Purran ja Marinin tulisi hoksata ettei nyt ole kyse siitä, kuka saa viimeisen kovimmalla ja kimeimmällä äänellä kailotetun sanan vaan vaaleista. Molemmat naiset antoivat itsestään äärettömän epämiellyttävän, jääräpäisen ja yhteistyökyvyttömän kuvan. Kaakattava ja toisiaan nokkiva naiskaksikko herätti joissakin katsojissa ahdistusta, toivottomuutta ja jopa inhoa. Ei tarvitse olla mikään psykologian exprertti ymmärtääkseen, ettei ihminen mielellään äänestä vastenmieliseksi kokemaansa ihmistä, vaikka tällä olisikin samoja näkemyksiä. Jään mielenkiinnolla odottamaan vaalien tulosta, sillä kyseinen keskustelu oli osanottajien tasolta historiallinen limbo. Aarne Saariset, Vennamot, Holkerit ja Virolaiset nähneenä tulee väkisinkin ikävä menneiden aikojen poliitikkojen tyyliä ja tapoja.

Mielestäni nyt tulisi median hälytyskellojen soida ja puutua asioiden kulkuun sen oikeilla termeillä ja jämäkällä otteille. Ei eilistä vaalitenttiä voi tulkita niin, että kaheli huutaminen, on syvää ja arvostettavaa tunteiden paloa - hullunkiilto silmissä tapahtunut sormen heristäminen on terhakkuutta - päälle huutaminen tulkitaan voimakkaaksi naisenergiaksi. Kuten joskus mainitsin, tenttiin osallistujille täytyisi tehdä puhallus/huumetesti ja ehkäpä heille tulisi asentaa samanlaiset sykkeestä ja verenpaineesta kertovat kellot kuin pyöräilijöillä ja juoksijoilla on vähän isommissa kisoissa. Tämä olisi hyväksi, jo tentittävien oman terveyden kannalta, ettei veri ala lentää korvasta tai joku saa sydänkohtausta ja tupsahda turpeeseen, tämä olisi noloa etenekin vihreille

7 kommenttia:

  1. Näinkö Valkonen lentää taas kerran persuista?

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen pettynyt Riikkaan, miksi hän lähti mukaan huutokilpailuun? Osoittaa harkintakyvyn puutetta.

    VastaaPoista
  3. Minusta osoittaa Riikassa vain inhimillisyyttä. Kun on joutunut vastakkain ilta illan jälkeen laukalle lähteneen tahallisen väärinymmärtäjän kanssa, jossain vaiheessa pinna palaisi keneltä tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos halua pääministeriksi, täytyy pinnan kestää hullujen kanssa keskustelu. Nyt Purra putosi samaan koriin Marinin kanssa.

      Poista
  4. Harvemmin pääministeri joutuu hulluja kohtaamaan.

    VastaaPoista
  5. Tämä mitään vakavaa ollut, Java kärjistää asioita turhaan.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!