lauantai 31. maaliskuuta 2018

VENÄJÄ RATKAISEE EDUSKUNTAVAALIMME!

Venäjän epäillään sotkeutuneen USA:n presidentin vaaleihin ja jopa ratkaisseen Trumpin valinnan. Lienee selvää, että kaikki valtiot, etenkin suurvallat, haluavat, että muissa maissa on heille mieleiset päättäjät. Ei liene ihme, jos maat pyrkivät myös vaikuttamaan vaalien lopputuloksiin, kun jotkut maat jopa murhaavat toisten valtioiden epämieluisia päämiehiä. Suomen tulevissa eduskuntavaaleissa Venäjä nousee merkittävään rooliin. Tätä roolia ei ole pedannut Venäjä, vaan, järjestelmällisesti joka asiassa,  Venäjän vastaisesti uutisoinut valtamedia. Valtamedian kansanvastainen Nato-manipulointi ja venäjävastainen linja, nostaa kansan sympatiat päivä päivältä voimakammin Venäjän puolelle.

Pääkaupunkiseudulta johdettu venäjävastainen valtamedia on, etenkin myrkytysspektaakkelin jatkuvasti muuttuvien käänteiden vuoksi, tehnyt itsestään epäluotettavan valehtelijapellen, jonka luottamus ajattelevan kansan keskuudessa sulaa kuin Soinin vaalilupaukset. Huoltamoiden kahvioissa ja toriparlamenteissa ihmetellään, kautta Suomen, kuinka puolueeton Suomi voi liittyä vailla faktanäyttöjä venäjänvastaiseen rintamaan toisin kuin puolueeton Itävalta. Somessa enää vain vahvimmin vailla faktoja esiintyvät Nato-vouhottajat puolustavat valtiovaltamme perinteisen puolueettomuuspolitiikan vastaista lännen nuoleskelua.

Jo vuosia jatkunut faktavajaa Venäjän mollaaminen on syönyt valtavasti valtamediamme uskottavuutta. Kansan valtamediaan kohdistuva uskottavuuden väheneminen ei rajoitu ainoastaan Venäjä uutisointiin. Skeptisyys valtamedian suuntaan laajenee ja kasvaa kaiken uutisoinnin kattavaksi - uskottavuus saattaa jopa romahtaa ennen tulevia eduskuntavaaleja. Näin Venäjä on tahtomattaan, valtamedian kaiken pahan keskiöön nostamana, vaikuttamassa vaaleihimme. Pääkaupunkiseutujohtoinen valtamediamme on hyysännyt länttä ja mollannut Venäjää niin typerästi, että sopii vakavasti pohtia mediavaikuttamisen todellisia taustoja: ONKO SITTENKIN KYSEESSÄ SUPERÄLYKÄS JUONI, JONKA TOTEUTUMISEKSI ON MUUTAMIA, KAIKESTA PÄÄTTÄVIÄ, TIEDOTUSKIHOJAMME MOTIVOITU RUPLILLA?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!