keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

MEDIAVIIKON VALOPILKUT!

Valtamediamme on puolueellinen ja totaalisen mitätön kaikessa surkeudessaan. Mitä isompi asia, sitä surkeampaa uutisointia toinen toistaan kopioivat valtamedian julkaisut tarjoavat. Olen kritisoinut onnetonta ostos-tv journalismia harrastavaa valtakunnan mediaa ja paikallisjulkaisujen maakuntasarjan kerron kivaa kaveristani lifestyle-kirjoittelua  und VII-divisioonan tasoista äärimmäiseen askeettisuuteen viritettyä urheilu-uutisointia. Nyt täytyy, rehtiyden vuoksi, antaa kiitosta medialle ja paikalliselle sellaiselle. Uudenkaupungin Sanomat ja SeutuSanomat tarjosivat mukavia lukuhetkiä ja ajattelemisen aihetta.

Paikallispoliitikkona ja juristina Tarmo Kangas osoittaa olevansa sinut itsensä kanssa ja osaa laskea leikkiä ammatille, jolla on elämänsä rahoittanut. Päättäjän itseironia, on äärimmäisen harvinaista etenkin silloin, kun kyseessä on kokoomuslainen juristi. Jospa kaikki osaisivat Tarmon tavoin pitää itseään kaikkitietävän Jumalan sijasta erehtyväisenä tavallisena ihmisenä ja äärimmäisen ketkun ammattikunnan edustajana, olisi yhteisten asioiden hoito kaupungin ja sen asukkaiden kannalta parempaa. SeutuSanomissa aukeaa myös perinteisen tyylin poliitikon suu perinteisellä tyylillä. Hän huutaa lähimmäisen kunnioittamisen ja yhteistyön perään. Huutaja on sama tapaus, joka haluaa päättä sen, kenellä on oikeus laulaa työväenlauluja, joten se siitä todellisesta lähimmäisen kunnioittamisesta ja yhteistyöstä.

SeutuSanomista nostan esiin kaikessa positiivisuudessaan positiivisen jutun autotehtaan duunarista, joka joka aamuvuoro aamu kolmelta lähtee Salosta kohti autotehdasta, jossa hän nauttii työstään. Rainer Tähtisen kirjoittaman jutun kaveri on alkujaan tunisialainen ja hänen mielipiteitään, näkemyksiään ja kokemuksiaan sopii kaikkien lukea. Ehkäpä tunisialainen autotehtaan duunari antaa lääkkeet siihenkin, miten maassamme selvitäisiin tai olisi selvitty vailla maahanmuuttajaongelmia. Etenkin maahanmuutosta kaikkitietävien vihervasemmistolaisten olisi kerrankin, kuunnella itse maahanmuuttajaa. Lukekaa SeutuSanomien em. juttu. Älkääkä unohtako Tarmo Kankaan Täst vinkkelist saagaa Uudenkaupungin Sanomista, sieltä löydätte ihan ilmaiseksi juristin tarjoaman vinkin pysäköinnistä ja osaattepa jatkossa varoa pappeja, juristeja plus lääkäreitä!

2 kommenttia:

 1. Jokos se arkkitehti on itekseen päättänyt A-sairaalan ostosta/vuokraamisesta?

  Kaupunginarkkitehti
  Hankintapäätös
  08.03.2018

  Päätös
  Asia: Sairaanhoitopiirin A-sairaala rakennuksen tilasuunnittelu

  Kaupunkisuunnittelu
  Sairaanhoitopiirin A-sairaala rakennuksentilasuunnittelu tilataan
  Arkkitehtitoimisto Ark'Aboa Oy:ltä 26.2.2018 päivätyn tarjouksen mukaisesti
  kokonaishintaan 14.800 (alv 0)

  VastaaPoista
 2. On tämä ihme kaupunki.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!